Tegyünk jót! | Önmegvalósítás.hu

Tegyünk jót!

Bunna Gábor reflexológus, gyógymasszőr barátunk hívta fel a figyelmünket arra a nagyszerű kezdeményezésre, hogy a Szívesség háló oldalán önzetlen segítséget, vagy tárgyakat tudunk felajánlani másoknak és ha valamire szükségünk van, akkor azt is megkaphatjuk itt!
Segíteni másoknak nemes dolog, és akik ehhez internetes felületet és szervezést biztosítottak, azok munkája szintén dicséretes.

Ha van Neked is olyan munkád, amit mások, a közösség szolgálatába állítanál, akkor küldd be, mert segíteni , adni jó! Már Thoreau is megmondta, hogy:

"A jóság az egyetlen befektetés, amely mindig kifizetődik."

Hogy mit ajánlasz fel, az szinte mindegy, kicsi vagy nagy dolog, valakinek egyszer biztosan szüksége lesz rá, így nem kell tovább keresnie, pénzt adnia érte, hanem megkapja azt egy köszönöm-ért is.
Régen adtak egymásnak az emberek, aztán feltalálták a pénzt, hogy mérni tudják mindennek az értékét. Nincs is ezzel baj, de ott rontottuk el, amikor a segítséget is mérni kezdtük, mert onnantól úgy bántunk vele, mint a pénzzel, fukarkodtunk vele!

Ideje visszatérnünk a szív útjára, adni másoknak csak úgy szeretetből. Adni olyanoknak, akiket nem is ismerünk, adni azért, mert jól esik!

http://fapad.net/wp/szivessegnet/

Beküldte: | 2008. nov. 19. szerda - 13:25

Hozzászólások

2 hozzászólás
sajnos nekem egyik link sem nyílt meg erről a
2008. december 03. szerda, 8:07 | Névtelen (útkereső)

sajnos nekem egyik link sem nyílt meg erről a szívesség-dologról, pedig nagyon jó ötletnek tartom.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Működik a Szívesség.net. Tegyél jót Te is!
2008. december 03. szerda, 12:32 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A linkek jók voltak, az Ő weboldaluk nem nyílt meg a szerver átmeneti hibája miatt, de már működik!