Energetikai védelem | Önmegvalósítás.hu

Energetikai védelem

Hozzászólások

24 hozzászólás
Anno tanították egy valamin :)
2009. december 28. hétfő, 19:52 | Szabó Péter - szabox (útkereső)

Szia Erika!

Anno egy "tanfolyamon" a Májsztró tanított egy olyan techmikát, hogy Á-s meditáció. Annyiból áll, hogy leülsz, egyenes háttal és kiengeded a hangod mégpedig úgy, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁzol. Olyasmi, mintha aum-oznál, sak itt egy hangot, az át ereszted ki mint állat... jó hangosan... szépen összerezegsz és lesz egy harmónia az aurádban.... ha ez sokat olyan napi 20 percet min gyakorlod és kialkítassz, hozzá egy reflexet. pl amikor kezde, megkoppintod az orrod és ezt mindig, akkor már egy idő után az orrkoppintásra beindul szépen ez a belső rezgés és akkor berősíti az aurád, elméletleg.... azért elméletileg, mert én még nem próbáltam, ő meg már igen és neki bevállt :) És ha erős az aura, akkor kicsi v. szinte semi esélye bejutni egy-két negatív energiának....

u.erika képe
Na jó!:)Azért Peti vald be,ugye szerinted is ez egy kissé extrém
2009. december 28. hétfő, 20:35 | u.erika   Előzmény

Na jó!:)Azért Peti vald be,ugye szerinted is ez egy kissé extrém technika.:)

Tanultam én is védelmi tecnikákat,mondjuk azok elönye hogy csendben kell csinálni.Ha érdekel valakit megosztom szívesen.

Csak egy kissé szkeptikus vagyok az ilyen technikákat illetöen.Az a fajta ember vagyok aki csak akkor hajlandó elhinni bármit ha saját maga tapasztalja.

Amikor tanultam a védelmi tecnkikákat akkor ki is próbáltuk a gyakorlatban,de nem éreztem semmit....Vagy ez is csak abban az esetben eredményes ha megspékeljük egy kis hittel?

Van-e szükség egyáltalán védelmi technikákra?Vagy jobb ha hagyjuk,történjen aminek történnie kell?

Talán abban az esetben lehet hasznos egy védelem amikor negatív környezetben vagyunk,ahol szinte tapintható a negatív energia.

Üdv:Erika

u.i.:Mondjuk ahol lakom+dolgozom megszokták már hogy énekelgetek(csak nem tudják hogy mantrákat) ;)) De azért hogy 20 percig üvöltöm hogy :áááááá az már egy kissé gondolkodóba ejtene mindenkit....!:)))Köszi Peti!Ugye nem haragszol a mosolyjelekért,csak elképzeltem egy pillanatra.:)

:)
2009. december 28. hétfő, 20:42 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Érdekel, hogy Te miket tudsz... Ez egy a technikák közül, amit elvonulsz szépen es gyakorlod. :) Nem szent írás...

A védelem, sokszor szerintem felelősség lepattintás... Ha szar a hely, akkor felállsz és kimész... Ha relatíve rendben vagyok/vagyunk/vagy belül, akkor szerintem lehet akármilyen a negítv energia, akkor szépen szétnyomod magadkörül... mint gyertya a sötétet... szóval...

Kíváncsi vagyok, hogy mi az, amit tudsz, érdekességnek jó.... tudsz innen írni, vagy adjak email címet? :):P

u.erika képe
Szívesen! Van egy olyan amihez csukott szemmel kell állni
2009. december 28. hétfő, 21:12 | u.erika   Előzmény

Szívesen!

Van egy olyan amihez csukott szemmel kell állni egyenesen,és közben elképzelni hogy egy henger vesz körül ami forog körülötted.Akkor elképzeled hogy kiugrasz a hengerböl,belelössz egy képzeletbeli nyílvesszöt,és ha beleállt a henger falába visszaugrasz,és utasítod a hengert hogy erösödjön meg.Aztán újra kiugrasz kipróbálod,és addig amíg azt nem látod gondolatban hogy lepattant a nyílvesszö.Aztán utasítod a hengert hogy védelmezzen egy bizonyos ideig aztán oszoljon el.Ez fontos,mert az állandó védelem gyengévé tesz.Àllítólag.Olyan mint ha örökké rajtad lenne a télikabát.

A másikra nem emlékszem pontosan,de elmesélem talán valaki ismeri ezt a technikát és kiegészít.Vizet kell önteni egy pohárba,és belemártani az ujjunkat aztán valamit mondani kell....azt hiszem erösíteni a vizet,vagy ilyesmi.Azt is kell mondani hogy a mások ártó szándéka és negatív gondolata felénk,ebbe a vízbe menjen bele,és csak el kell tenni valahová a poharat,a vizzel együtt.

De szerintem ami talán a legjobb,azt meditációban jött nekem.Volt olyan hogy körbe táncoltak,aztán bebugyoláltak valamibe,és jött vadlócsapat,aztán orkán erejü szél,és én ott maradtam betekerve ebbe abba.:)Ez mondjuk spontán jött,utána gondolkoztam el rajta hogy ez valamiféle védelem lehetett...:)

Szerintem nincs tuti védelmi technika,mindíg az a legjobb amit el is hiszünk!

AUM mantra
2009. december 28. hétfő, 22:10 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény
u.erika képe
Örülök hogy felhoztad a mantra témát Peti!:)Idönként szeretek
2009. december 29. kedd, 8:45 | u.erika   Előzmény

Örülök hogy felhoztad a mantra témát Peti!:)

Idönként szeretek mantrákat hallgatni,általában amikor egyedül dolgozom.Gyakori hogy egy mantrát órákon át hallgatok.;)

Sok szeretettel: http://www.youtube.com/watch?v=jaJPfnCi1t8&feature=related

Ez torokcsakrát tisztít
2009. december 29. kedd, 1:08 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

:)

Védelem? Mit és kitől kell megvédeni?
2009. december 28. hétfő, 22:08 | Karmatörlő (útkereső)

A védelem, mint minden, tudatosság kérdése. Amiről nem úgy tudod, hogy megvéd, az nem véd meg. Csak az véd meg, amiről úgy tudod, hogy megvéd. Ez még nem mindenre garancia. Mivel sok dolgom volt és van sötét energiákkal, csak azt tudom, hogy a legjobb védelem a tisztaság. Tiszta gondolatok, tiszta érzések, magas rezgésszint és akkor nem érnek el a negatív energiák. Ha mégis, akkor aktív védelemmel időt, lélekjelenlétet lehet nyerni, amíg a megoldás eljut hozzánk.

A legfontosabb, amit tudni kell, hogy a védelmi rendszert általában kívülről jövő behatások ellen szokták kérni. Ez azonban a felszín. Tudatában kell lenni, hogy az igazi támadások nem kívülről, hanem belülről várhatók. Mindaddíg, amíg félelem uralja a mindennapjainkat, addig a vonzás törvénye szerint találkozni is fogunk vele. Hiába minden védelem, a félelem belül van, az ellen nem véd meg egy védőburok.

Mindenféle külső behatással szembeni védelem, aminek belül ott vannak a magvai, ami belül munkál, akkor a támadás belülről ér el, gyakorlatilag egy külső ingerrel aktiválható a belső negatív energia, ez ellen külső védelemmel nem lehet védekezni.

A védelem első vonala a tisztítás. A tisztítás energetikai szinten aura és csakratisztítással kezdődik, de nem szabad elhanyagolni a fizikai szintet sem.

A második vonala lehet az energiákat transzformáló ibolyalila védelmi rendszer. Ez a 60-90-cmes aurához képest 10-15cm-es védőburok. A Plejádok fényküldöttei c. könyvben leírják hogyan építsük fel.

Bizonyára minden tanfolyamon tanítanak módszereket, ezek közül csak az működik, amiről az alkalmazó úgy tudja, hogy megvédi és addig, amíg képes fenntartani a védelmet. Ez nem garancia semmire, de legalább megnyugtató és valamiféle magabiztosságot ad. Bizonyos tudással minden védelmi rendszer feltörhető nem csak a számítógépeknél, hanem az energetikai szinten is.

Peti! A Á hang sokféle módon felhasználható. Ez a 20 percig ázni, elég bizarrnak tűnik számomra is, de elképzelhető, hogy jól működik, bár bizonyára van valaki, aki megmutatja, hogy milyen á kell hozzá.

A magam részéről az Á hangot bizonyos rezgésszinten az energiaterek tisztítására, másik módon a szívcsakra nyitására, harmadik módon a védelmére, negyedik módon az energetizálására használom, emellett energiakapuk nyitásához is használható.

:)

u.erika képe
Szia Karmatörlö!
2009. december 29. kedd, 9:05 | u.erika   Előzmény

Mit értesz sötét energiák alatt?Nem szeretném ha kötekedésnek vennéd!Tényleg érdekel!

A másik kérdés:Honnan lehet tudni elsö hallásra melyik mantrától milyen hatás várható?

Volt amikor egyedül voltam,belemerültem a gondolataimba és egyfolytába egy ugyanaz a szöveg kavargott bennem....Aztán amikor megtudtam hogy van ilyen technika leesett hogy mit is csinálok!Söt!Amikor még olyan kicsi voltam hogy csak gügyögni tudtam,már akkor mantráztam...!:)Persze senki nem sejtette hogy mit müvelek!;)Késöbb én sem!Minden alkalommal ugy aludtam el hogy ismételgettem azt hogy Gaja.Ezt a szokásomat elég sokáig csinálhattam mert még emlékszem rá.:))

Csak találgatok miért pont ezt a szót használtam...!?Gaia=Földanya földetem magam? Èjszaka=nö az altattam magam? Gaia=anya mert nem kaptam elég szeretet az anyámtól?

Eddig sehol nem találkoztam vele hogy ezt a szót önmagában mantrázzák.Vagy a többi versszakhoz még tul kicsi voltam,és mire megtanultam beszélni már elfelejtettem...!? Ezt a szívást!:))

Üdv:Erika

Szia Erika!
2009. december 29. kedd, 11:24 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Negatív energiák a blokkoló, gátló energiák, ezt a Föld vonatkozásában a sötét energiák szinonímájaként használom, ez nem szabályos definíció, a köznapi szóhasználat.
A sötét, fény nélküli energiák éppúgy differenciáltak, mint a fény energiái és nem mindegyik, sőt a zöme nem korlátozó.

A magam részéről az energiák érzékelésében vagyok jó. A hang és fény is energia, egyedi rezgéssel, csak rá kell hangolódni a hangzó hangra és megkeresni, hogy hol rezonál a saját energiákkal. Ha nem hiszed el elsőre, akkor hozzá kell illeszteni az energiatest különböző részeihez, rögtön kiderül, hogy hol fejti ki a hatását. Az érzékelés fejlesztésére jó lehet, ha végigviszed az összes csakrádon és utána az aura különböző részein. Ott mellékcsakrák vannak, több, mint száz, azokkal is rezonálhat. Fogod az energiát, érzed a sajátodat és oda irányítod, ahová akarod, ha rezonál, akkor bizsergést lehet érzékelni.

Biztosan nagyon fontos számodra Gaia istennő. Ha így értelmezed a kapcsolatot vele, akkor az úgy van. Anyukád "nemtörődömségének" lehet, hogy csak az volt a feladata, hogy segítsen eljutnod Földanyához. Jó, ha felveszed vele a kapcsolatot, mármint Földanyával. Nem baj, ha már elfelejtetted a mantra többi részét, minden ott van belül, emlékezhetsz rá. Tudnod kell, hogy Gaia istennő is elzárta önmagát védekezésül. Meg kellett tennie, hogy megőrizze önmagát és az energiái tisztaságát.

Kérd Michael arkangyalt, hogy lásson el gyémánt védelemmel. Készítsd el magad köré a gyémánt védelmet és tudd, hogy semmit nem enged be, csak, amit behívsz. Alaphangon csak azt kérdd, hogy csak ami isteni eredetű, azt engedje be. Michael arkangyal személyesen ügyel erre. Érezhetetd is a jelenlétét is, nagyon-nagyon erőteljes és gyengéd az energiája, igazán csodálatos.

Ezután energetizáld a csakráid, pörgesd fel egy kicsit mindegyiket, így jobban tudod érzékelni ezeket. Ezután keresd meg mindegyiket, sorban egymás után, a gyökércsakrától indulj felfelé. Ha mindegyiket megtaláltad, akkor kezdd el hangosan lassan kiejteni a GA-I-A nevét és érezz rá, hogy hol bizsereg az energiáidban.
Nem hangolódok rá senkire kérés nélkül, ezért rád sem fogok, ezért nem tudom megmondani, hogy hol fogod megtalálni. Egyébként sem jó a ráolvasás, sokkal többet lehet tanulni a felfedezésből. Lehet a gyökércsakránál, hiszen az energiája ott lép be az energiatestünkbe, de a nőknél lehet a második csakránál, és persze kötődhet egyszerre több helyre is. Lehet az univerzális szívcsakránál is, ez kb. két ujjnyival lejjebb van, mint a perszonális szívcsakra, a szívben található. Nem biztos, hogy minden ott van, ahol az irodalom leírja. Saját gyártású és kívülről ránktett béklyók eltéríthetik az energiarendszert. Ha valaki úgy elzárja egy részét, mint ahogy Te is tetted, akkor lehetnek különbségek.

Ha elkezded ebben a meditatív vagy félmeditatív állapotban a mantrázást, szerintem el fogsz jutni valahová, lehet, hogy egy idő után eszedbe fog jutni a mantra egy-egy része és nagyon meglehet, hogy nem magyarul lesz. Tekintsd kalandnak. Ebben a védett állapotban a körülötted lévő energialények nem tudnak hozzájutni a megnyíló csakráidhoz.

Lehet, hogy a Plejádok gyakorlatai neked is egyszerűen kivitelezhetők lennének. Elsőre a földelésre tanítanak, hogy Földanyával hogyan lehet felvenni a kapcsolatot. Gaia istennő vagy Földanya nagyon tudatos lény és alig várja, hogy felvegyük vele a kapcsolatot. Nem csak mantrázni kell, hiszen a mantrával megszólítod és ő válaszol, ezért a válaszára is figyelni kell. Szerintem nagyon jó fej.

A gyakorlat után meg kell köszönni Michael arkangyalnak és Földanyának a segítségét. Kérheted másokét is, például Uriel arkangyalét, nekik is meg kell köszönni.

Túl misztikus? Remélem nem.
:)

u.erika képe
Köszönöm!és akkor folytatnám...;)
2009. december 29. kedd, 12:49 | u.erika   Előzmény

Köszönöm!

Az energiák érzékelése volt ami rákényszerített az önismeret utjára.Tudod,annyit szenvedtem töle hogy muszály volt foglalkoznom vele.Biztosan ismered azt az érzést amikor nyugtalan vagy,sejtelmed sincs mi az oka a nyugtalanságnak,és amikor próbálsz nem foglalkozni vele,annál jobban jön.Minél erösebben ellenáltam az érzés annál intenzívebben áramlott.Aztán idövel kitapasztaltam,hogy ezek megérzések.Azokat az érzéseket éltem át elöre amiket a késöbb bekövetkezett esemény alatt kellet volna éreznem.De mivel én már elöre átéltem,ezért az adott helyzetben ,,normális"voltam.:)Volt amikor tölem távoli ismerösöm,rokonom érzéseit éltem át,és utólag amikor hallotam a hírt akkor állt össze a kép bennem.

Most amikor ilyen van,szerencsére ritkán.Olyankor elvonulok a lehetöségeimhez képest,és próbálok az érzéssel foglalkozni.Próbálom ,,kitapogatni" hogy mi ez pontosan,mi fog történni.

Soha nem kaptam használható tanácsot,ugyhogy egymagam kellett megbírkóznom ezzel a dologgal.A reikisek azt mondták hogy mindezt csak beképzelem,és nem szabad vele foglalkozni.De a munkatársaim,és az akkori párom,akik nem ezoterikus beállítottságuak ök érdekes nem néztek hülyének!?A volt barátom pedig átélt velem néhány szituáciot amitöl hitt nekem.

Olyan,hogy érzel valamit,és közben tudod hogy azok nem a saját érzéseid...!Akkor honnan jönnek? Mintha láthatlan lények sokasága venne körül,és kiabálnak de Te nem hallod öket.Hozzád érnek,próbálnak terelgetni az optimális helyzetbe de Te nem reagálsz.Ök egyre elszántabbak,mert kapcsolatba akarnak kerülni Veled!Amit nehéz megfogalmazni hogyan érzékelek,hülye érzésnek hívom.:)

Aztán rájöttem hogy mi ez,ami már tényleg túl misztikus ahhoz hogy kiteregessem.

Tudnánk esetleg ezt a beszélgetést privátban folytatni?

Erika!
2009. december 29. kedd, 14:06 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Levél ment.
:)

bimbódzik valami hahahahahahah :P
2009. december 30. szerda, 12:24 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

bimbódzik valami hahahahahahah :P

Érdekelne a folytatás, mert hasonló cipőben járok. Köszi
2010. január 14. csütörtök, 23:32 | Zit (útkereső)   Előzmény

Érdekelne a folytatás, mert hasonló cipőben járok. Köszi

u.erika képe
Folytatás!?
2010. január 15. péntek, 0:14 | u.erika   Előzmény

Az volt a folytatás hogy privát levelezésbe kezdtünk....

Tudom Zit vagy Zita?Hogy nem erre a folytatásra vagy kíváncsi,de ha nem akarod közszemlévé tenni a magánügyeidet,akkor megtalálsz ha ráklikkelsz a nevemre.;)és ott folytatjuk.

Üdv:Erika

Szia Karmatörlő
2009. december 30. szerda, 15:00 | kobold   Előzmény

Ezek szerint mindig kell egy helyesbítő szótár, h nehogy félreértse az ember azt, amit írni akarsz. Az aztalról beszélsz, de széket érted alatta. Holott, majdnem jó, amit írsz. Ez a köznapi használat, akkor, ha mindenki uazt veszi elő a memóriájából....

Teljesen jó Mihály ark. segítsége, de előtte tudni kéne, h mi az, amitől óvni kéne, ha kell egyáltalán. Amúgy, éppen az ellenkezője lesz, ha a páncél alá szorul az "ellenség".....

SziaSzia Kobold

u.erika képe
Koboldnak Szeretettel
2009. december 30. szerda, 16:20 | u.erika   Előzmény

Azért kértem Karmatörlöt hogy folytassuk privátban,mert ez a téma túlságosan elvont.

Egyébként a válasz érthetö volt számomra.

Nagyon sokat segített!

Üdv:Erika

Szia Erika !
2009. december 30. szerda, 19:33 | kobold   Előzmény

Lehet rosszul válaszoltam. Azt karmatörlőnek írtam az Ő válaszaira.
Semmi baj a privivel, az a Ti dolgotok, és örülök, ha neked tudott segíteni.....Nekem, mindig kikerekedik a szemem, és haj égnek áll .... amiket, amikről írogattunk. De mégis biztos vagyok benne, h segített... Látom a fényképeden is :-)

SziaSzia Kobold

Szia Kobold!
2009. december 30. szerda, 21:05 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Igazad van, ezért írtam, hogy először tisztítás, utána védelem.
Bár már volt olyan, hogy előbb kértem gyémánt védelmet és utána volt a hazaküldés, hogy ne menjen oda, ahova nem kéne. Nem elektroszmogot kellett letisztogatni. Nem tudtam biztosabb módszert.

Szerintem az a jó, ami működik.

Üdv:
Karmatörlő

Szia Karmatörlő
2009. december 30. szerda, 21:56 | kobold   Előzmény

Az tényleg jó, ami műkszik. Így legyen....
Boldog új évet, amíg el nem felejtem...

SziaSzia Kobold

Szia Kobold!
2009. december 31. csütörtök, 0:42 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Neked is harmonikus új évet!

Üdv:
Karmatörlő

reneszansz képe
létezik..de..
2011. február 23. szerda, 20:15 | reneszansz

Én úgy tudom, létezik tökéletes védelem, de a tökéletes védelem se be, se ki nem enged semmit sem, ezért a saját negatív gondolatainkból származó sötét energiáink beszennyezik egy idő után a burkot, ezért nem szabad fenntartani bizonyos időn túl (kb 2 óra). kell a "szellőzés", a tisztítás. persze, aki nagyon-nagyon tudatos, ki tudja, annak lehet működik...
de egy tökéletes védelem szerintem levesz az érzékenységből is. Ami megint lehet akár túl sok is, ezért jól jöhet ha tudja az ember a saját érzékenységét szabályozni.
A legjobb megoldás, ha az ember a saját gondolatait tartja "tisztán", mert csak az jöhet be aminek kaput nyitunk..félelemmel, kétséggel, stb...

Aditi képe
Megmondom őszintén, a spiri technikák nekem sem nagyon jöttek
2011. szeptember 11. vasárnap, 22:00 | Aditi

Megmondom őszintén, a spiri technikák nekem sem nagyon jöttek be, illetve egyszer nagyon, de akkor balul is sült el.

Sokszor hallottam a védőburok technikákról, de hiába, nem működtek..., aztán el is felejtettem, mígnem egyszer úgy éreztem, meghalok, ha még egy percet ki kell bírnom a házban, ahol élek, és miután x-edszerre lefuttattam, hogy ebben a pillanatban tuti nem tudok elköltözni, és ez még egy ideig így lesz, tehát mást kell átmenetileg kipróbálnom, valahogy erősen egy érzelemre koncentráltam. Már nem emlékszem, melyik volt az, valószínűleg amolyan kiauditálás volt, mintha magammal beszélgettem volna, mennyire nem akarom ezt a rezgést, ami körülvesz, és mennyire mást akarok. Annyira erősen koncentráltam rá, hogy úgy éreztem valami megnyílik a harmadik csakránál, valami nagyon furcsa, hasadó érzés volt, és egy borzasztó erős energia áramlott ki. Nagyon furcsa, ismeretlen érzés és tapasztalat volt, de annyira erős, hogy nem volt semmi kétségem, éreztem, ahogy megkönnyebbülök, és ez az erős energia jó, és ahogy áramlott ki, egyszer csak eszembe jutott, hogy akár védőburkot is formálhatok belőle. Megcsináltam, a szobám köré.

Aznap csend is volt, senki nem zaklatott. De közben valami hihetetlen módon felidegesedett a környezetem, elsősorban persze apám, és másnap valami hihetetlen erővel csapta vissza rám azt az erős energiát, ami elválasztott tőle előző nap. Nagyon durva tapasztalat volt. Azóta nem védekezem így. nem értem pontosan, mi történt, de nem is annyira érdekel.

Ha sikerül önmagammal lennem, a szeretet és az öröm olyan szinten tud átjárni, hogy semmi sem zavar, vagy zaklat fel, és mindenkinek megfelelő válaszokat tudok adni. persze bőven van még tanulásom, de szerintem ez lenne a legjobb "védelem". Sokszor nekem sem jön össze, ilyenkor más módon próbálom lerendezni a konfliktusokat, ha nem értenek meg, de ezek csak átmenetiek.

A szeretet valahogy úgy működik, mint egy láthatatlan összefüggő mező, ami kioltja az indulatok egy részét, azáltal, hogy nem tükrözünk a másik fél sokszor meglepődik, és leáll a drámával. Persze nem várható el sem mástól, sem magunktól: ez a bibi: ha nem tudunk ebbe a tudatállapotba kerülni, ha eleve idegek, fáradtak stb vagyunk, más módon kell megvédeni magunkat.

Persze nem ez a legjobb, de hagyni magad bántani nagyobb vétek, mint megvédeni, és eltűnődni rajta:miért volt szükség a harcra?

Én ilyenkor a pszichológiában tanultakat igyekszem hasznosítani, amely három alapvető megküzdő módszert sorol fel a konfliktusok kezelésére: az emberek vagy otthagyják a helyzetet, vagy harcolnak, vagy elfogadnak. Elvileg ha ezt a három stratégiát mind tudjuk (sokan ezeket nem tudják!!), és a megfelelőt használjuk, akkor elérhetjük az adott helyzetben a komfortot. (Leszerelhetjük a támadót, olyan helyzetet teremthetünk, amiben mindenki jobban érzi magát...stb.)

Namaszte

u.erika képe
Védelem
2013. május 13. hétfő, 22:38 | u.erika

Fura....hogy a legfrissebb felismerésemnek kerestem megfelelö blogot és látom hogy a blogot én indítottam el több mint 4éve..!
Belenézegettem a hozzászólásokba és több hozzászólás érkezett védelmi módszerekröl,de egyikkel sem tudtam azonosulni.

Tehát elmagyaráznám amit én értettem meg.
A fizikai formát egy energiaburok veszi körbe ami reagál minden kis rezdülésre.
Na már most ha kiküldünk egy energiát egy gondolatot csak úgy vagy célzottan valakire,akkor az az energia elhagyja az energiamezönket utat törve magának az energiaburkon.
Na és most jön a lényeg!Ha ez az energia ami tölünk ered negatív akkor a járat is negatív töltetü lesz az energiamezönkben és a vonzás törvénye értelmében alkalmas minden más negatív energiának ami így hozzánk férközhet.

Most határozottan azt érzem hogy a negatív energiák bekeményítettek,ezért nagyon fontos hogy ne biztosítsunk járatot a számukra,mert elég ha egy kicsit engedünk a kisördögnek és csak kicsi bosszantásnak vagyunk a feladói,ahogy az utat tör magának az energiatestünkön ez a kis lehetöség máris elég a negatív erök agresszív támadásának.

Csak úgy tudjuk magunkat védeni hogy minden ami belölünk ered szigorúan a jóindulat vezérli,és még nem is csak a félelem...mert a félelem is negatív energia.
A pozitív gondolataink vagy cselekedeteink is elhagyják az energiatestünket utat törve benne magának (ami persze visszazárul de nem egyik pillanatról a másikra,hanem úgy néz ki mint ha egy ködbe vágnánk utat és az visszarendezödik szépen lassan)de a pozitív töltetü átjáró alkalmatlan a negatív energiák számára.

Ez annyira egyszerü hogy nevetséges nem kell hozzá semmit elképzelnem és gyakorlatokat csinálni,legidelálisabb a spiri lusták számára mint amilyen én vagyok! ;)
Persze nem azt mondom hogy a fent megosztott vagy más energetikai védelmek nem hatásosak...mert ahhoz mindegyiket ki kellene próbálnom sorba.

Üdv!Erika