Csillagállások az ünnepek alatt. | Önmegvalósítás.hu

Csillagállások az ünnepek alatt.

Ma reggel a lányom nem akart suliba menni. Hatalmas pattanás csúfította el bájos kis pofiját, ami sajnos épp az orra hegyén volt. Mit mondhattam volna neki, hiszen 16 évesen ez bizony óriási tragédia.
Tegnap este a nagy fiam is úgy jött haza, hogy az orrához csapódott egy csavar szerelés közben.
A másik fiam meg izom fájdalmakra panaszkodott. Szóval mindannyinkkal történt valami, ami a Marshoz kapcsolódik.
Mostanában sajnos nem tudlak naponta olvasni titeket. A sógornőmnek beteg az édesanyja, és így én segítek, illetve én vagyok a boltban helyette.
Azt hittük csak pár nap az egész, de sajnos az én szeretett Erzsike nénim nem nagyon akar meggyógyulni (90 éves).
Tehát mostanában nem nagyon tudom, hogy miről beszélgettek, de átélni valószínűleg hasonló dolgokat élhettek át Ti is.
Aki tudja rólam, hogy asztrológiával is foglalkozom, azok szinte mindannyian megkérdezik mostanában, hogy mi várható a következő évben, de én most egyenlőre az előttünk álló napokról szeretnék veletek megosztani egy pár hasznavehető információt, mert bizony a csillagok odafenn nem sok jót igérnek az ünnepekre.
Tegnap , azaz 16.-án a Mars megállt az égen, majd retrográd, vagyis hátráló mozgásba kezdett.
A Mars az akarat, a harc, a küzdelem , az erő, vagy a vér szavak analógiájával azonos.
Egészségügyi szempontból nézve, pedig ő felel az immunrendszerünkért, a balesetekért, a műtétekért. Minden fejen lévő testrészünkért (fül , orr, szem, stb..),az ízületeinkért.
Az Oroszlán jegyében meghátrálni? Ez nem nagyon tetszik a Marsnak.
Pedig majdnem három hónapig most ez várható, de mit is jelent ez számunkra?
,, Ahogy fent, úgy lent”
Nekünk is hátrálásra kell felkészülnünk. Vagyis nem jó most vitába keveredni senkivel. Próbáljunk meg uralkodni magunkon és a heves viták helyett legyünk most bölcsek. Ne akarjuk a magunk igazát ráerőszakolni senkire, mert nem biztos hogy jó vége lesz.
A legszomorúbb, hogy pont 24.-én egy nagyon sok feszültséget hordozó,, égi állás” lesz oda fent. Sok ember számára gyűlöletet, ösztönszerű kitöréseket hozhat ez a nap.
Az anyagi elkeseredettség az ünnep miatt még jobban fokozódhat. Nagyon oda kell figyelni magunkra is, másokra is. Ha nyomasztó beszélgetésbe keveredünk, inkább menjünk el onnan, vagy tereljük másra a szót.
Szilveszterre már egy kicsit enyhül, de akkor meg telihold lesz, és mint tudjuk az is sok embernek okoz problémát. Megindulhatnak a szülések, tehát a kismamáknak különösen óvatosnak kell lennie most.
Még mindig kvadrátban a Plútó és a Szaturnusz, ami a háborúkat elindította, tehát túl sok jót nem várhatunk az évvégétől.
Ha betegek vagyunk , a betegség elhúzódhat, ezért természetes szerekkel, de most akár kemikáliával is támogatnunk kell az immunrendszerünket.
Ma reggel nem mentem dolgozni, és a napot egy kis meditálással kezdtem. Jó lenne tudni, hogy mi lesz ebből. A jövő a négy gyermekem miatt , vagyis már inkább az ő jövőjük elkeserítő.
Aztán egy nagyon szép üzenetet kaptam. Spurgeon könyvét nyitottam ki a mai napnál és ezt találtam ott:,,Megőrzi minden csontját, egy sem törik el közülük”
Ez talán a legnagyobb vígasztalás most számomra, mert sok mindenen mentem át eddigi életemben, én is . Számos ütés nyomát viselem (betegség, gyász, tűz,), de a sokféle próbatétel sem tett bennem semmilyen komolyabb kárt. Az örömömet tavaly ilyenkor majdnem elveszítettem (szívinfarktus), de akkor is nagyon vigyáztak rám, és mára már azt is visszakaptam.
A bolygók jeleznek dolgokat és ha figyelembe vesszük őket sok bosszúságtól megőrizhetjük magunkat, de szabad akaratot kaptunk az Úrtól. Ő megőrzi minden csontunkat, és ha a csontjainkra Ő vigyáz, akkor nem is törik el egy sem. Csak a bőrünk sérülhet egy kicsit.

A lányom mégis csak el ment ma suliba, de nem nagyon érdekelte az én csillagászati elmélkedésem, ami kicsit elszomorított.


Beküldte: | 2009. dec. 18. péntek - 09:42

Hozzászólások

1 comment posted
u.erika képe
Hogyan hatottak ránk a csillagok?
2009. december 26. szombat, 21:51 | u.erika

Kinek jött be a fenti ,,jóslat"?

Részemröl egyik ,,kómából"a másikba estem.Egyedül voltam de nem is bántam,fáradt voltam és jó alkalom volt a pihenésre.

Amúgy kos(Mars)vagyok.Lehet összefüggés?

Üdv:Erika