Vissza Vonzom...... | Önmegvalósítás.hu

Vissza Vonzom......

2009. január 14. szerda, 17:53 | xoxo_Monika

szív.jpg

9 éve vagyok szerelmes egy férfiba. Imádom. 10 hónapig jártunk. Sajnos szakítottunk két hónappal ezelőtt :( Szakításunk oka, hogy Ő nem tudja mit akar, nem tudja, hogy családot akar, vagy laza életet. Én nagyon szenvedek, szeretném Őt vissza kapni, Ő az Életem. Ezt tudja is. Igyekszem Őt vissza vonzani az életembe. Már annyit elértem, hogy most már tudja, hogy engem akar, csak még nem elég erős az elhatározás. De dolgozom rajta tovább és tudom, hogy legkésőbb február végére már újra egy szerelmes pár leszünk!!!!!! Néha megingok, nem tudom jól csinálom e.
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy össze gyüljünk hasonló cipőben járó lányok, fiúk. Eszmét cseréljünk, tippeket, tanácsot adjunk egymásnak, támogassuk egymást lelkileg!!!


Kirsikka képe
mentális erőszak
2009. január 14. szerda, 19:10 | Kirsikka

Nekem ez kicsit olyan mint egy mentális erőszak... nem értek vele egyet. Olyan mintha hálóval akarnál lepkét fogni, holott magától is rászállna egy a kezedre, ha kitárnád és hagynád, hogy úgy legyen ahogy kell...

Nekem is valami hasonló gondolat jött be... Engedd el Őt is, és
2009. január 16. péntek, 14:00 | Bochecha   Előzmény

Nekem is valami hasonló gondolat jött be... Engedd el Őt is, és a "görcsölést" is, és ha van még együtt dolgotok, akkor együtt lesztek.

Ha nem, akkor pedig mi a legrosszabb, ami történhet?! Mással szerzel tapasztalatokat. Szerintem az az egyik legnagyobb butaság, amikor valaki azt gondolja másról, hogy Ő az "élete", nélküle nincs élet. A frászt. Mindenkinek Magában kell(ene) megtalálni az élete értelmét, és nem úgy tekinteni egy kapcsolatra, mint függőségi viszonyra. Mert a SZERELEM ( a NAGYBETŰS) szabaddá tesz, és nem bezár.

további szép napot! :)

én is...
2009. február 16. hétfő, 21:49 | kdetti (útkereső)   Előzmény

Én is hasonló cipőben járok. 6 év után elhagytak. fél év után újra bejelentkezett a volt párom,hogy lehetne köztünk laza kapcsolat. Belementem, Senki nem tartozik elszámolni valóval a másik felé. Én belementem,mert azt hittem így majd visszakapom. Mindenben támogattam,vele voltam mikor akartam vagy ő akarta. De most 5 hónap után jöttem rá,hogy nem bírom. Állandóan azon agyalok kivel van mit csinál. Valamilyen szinten visszavonzottam,mert ezt akartam,de nem lett az enyém. Most ott tartok,hogy be kellene fejezni,de még most sem akarom feladni. 36 éves vagyok. Mennyi időt pazaroljak rá???

gyöngyház képe
Brutál
2009. január 14. szerda, 21:11 | gyöngyház

Ha nem tudja, hogy akar-e velem lenni, menjen a jó fenébe!!!!
Nem érek rá szórakozni az ilyenekkel. Túléltem már párat, hát ezt is. NEM ő az igazi. Nincs időm arra, hogy az össz kb. 70 évemből, meg a termékeny max. 40-ből ezzel szórakozzak.
Volt egy pasi. Aszittem, Ő az. Egyszercsak már nem is szeretett, jé. Elküldtem. Szenvedtem 3 hónap járás után másfél évet. Közben rajta meg a többin keresztül tapasztaltam. Szép hosszú listám lett, milyet szeretnék. Röhögtem: ilyen nincs, hülye vagy?
Elengedtem mindent. Nem érdekelt, buliztam, haveroztam, dolgoztam. És egyszercsak - nem is számítottam rá, nem is akartam igazán - jött valaki. Mondtam: jól van, de nem járunk. Ha neked úgy jó, leszünk haverok és szeretők és kész. Jó volt úgy is.
3 hónap múlva, hosszú, nehéz gondolatok után, halálos félelemben, nekivágtam! Úgy gondoltam, ha ő is elhagy, kibírom, mint a többit.
De ha nem vállalom, lehet, hogy ... Ő az! És elveszítem! Kockáztattam.
4 éve vagyunk együtt. 2 éve ősmagyar szertartás szerint házasodtunk össze.
Ő 22. Én 33. Érzem, hogy Ő az. Mégis. Az élet állandó kockázat. Engedd hát el.....

Nem élheted meg más életét
2009. január 14. szerda, 21:57 | Névtelen (útkereső)

Ha a "tiéd", visszajön magától. Ha nem akkor egy idő múlva még nagyobb lukat hagyva maga után fog katapultálni!

Szerintem nem jól teszed hogy be akarod vonzani minden áron. His
2009. február 09. hétfő, 18:08 | Névtelen (útkereső)

Szerintem nem jól teszed hogy be akarod vonzani minden áron. Hisz a szerelem könnyed, légies, igaz és egyetlen. Ha nem tudja hogy téged vagy a szabad életet akarja akkor engedd el. Sajnálom, én úgy gondolom hogy két szerelmes ember nem egymásra talál mindig, de ha az egyik nem akar, akkor...
Megértem milyen nehéz, átmentem rajta, és jó sok szenvedés után rájöttem hogy nem is kellett a pasi, csak a kudarcomat nem tudtam feldolgozni. Azt nem tudtam elismerni hogy elhagyott, ENGEM, a jó pasit, aki mindenkinek kell. De ez van. Át kell rágodni a kudarcélményen. Aztán meg a nap is kisüt!!!

Most vagyok ebben a cipőben másodszor,pedig én mondtam ki mindké
2009. december 19. szombat, 15:17 | Zizi07

Most vagyok ebben a cipőben másodszor,pedig én mondtam ki mindkét esetben,h vége.
És én is szenvedek,meg megbántam,h elhamarkodottan döntöttem,viszont akkor úgy éreztem,h ezt kell tennem.
Úgy vagyok vele,h ha a sors úgy akarja,akkor úgyis együtt leszünk. Addig meg ismerkedem.Vagyis ismerkedtem,mert most van kapcsolatom,bár nem vagyok szerelmes.Majd alakulnak a dolgok.Hagyni kell.
Mindig olyanokkal "futunk össze" az életben,akikkel dolgunk van,mindennek oka van,így a szakításoknak is.Meg kell tapasztalni dolgokat,hiszen ezért vagyunk itt a Földön.Hogy tanuljunk.
Tudod még mi segíthet a felejtésben? (Nekem sokat segít): 1. Ha ő nem sír utánam,én minek sírjak?
2. Ha ő nem keres,akkor én minek keressem?
3. Ha nem érdekli az egész,akkor én minek törjem magam?
4. x idő múlva majd jót fogok nevetni magamon,h anno ezért az emberért voltam úgy oda
5. ISMERKEDNI ezerrel!
6. Ha hagyod és nem görcsölsz,ha nem pedálozol utána,akkor jönni fog,ha jönnie kell...