Csillag születik | Önmegvalósítás.hu

Csillag születik

Hozzászólások

5 hozzászólás
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Az én két kedvencem Balogh Brigitta és Eőry Viktória.
2009. november 02. hétfő, 10:36 | Huszti Sándor -...

Az én két kedvencem, akik sajnos ki is estek az első elődöntőben: Balogh Brigitta és Eőry Viktória.
Mindkettőjüknek csodálatos a hangja, magával ragadó a stílusa és valami mélyen megérintett, amikor hallgattam Őket, mert folyamatosan felállt a szőr a bőrömön.

Hajnalban például arra ébredtem, hogy már órák óta a "One night only"-t dúdolom, hallgatom Brigitta előadásában. Jó volt így ébredni!

Olvastam az index.hu egyik alblogjában, hogy akik szerpelnek a
2009. november 02. hétfő, 13:14 | Szabó Péter - szabox (útkereső)

Olvastam az index.hu egyik alblogjában, hogy akik szerpelnek a műsorban, azok akik tényleg értelmesek és tovább is jutottak, már mind ismertek és nem felfedezésre váró tehetségek.. :)

Link: http://velvet.hu/sztori/2009/10/31/a_csillag_szuletikben_ujra_felfedezik...

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Lehet, hogy itt-ott már felfedezték őket...
2009. november 02. hétfő, 15:58 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Lehet, hogy itt-ott már felfedezték őket, de annak azért örülök, hogy az ország is megismerheti őket, még ha csak egy-két fellépés erejére is!

Ma még csak 30-szor hallgattam meg Brigittát.

Mosogatás közben beugrott, hogy volt még egy srác (Tabáni István), aki olyan hasonlósággal énekelt Freddie Mercury hangján, mint még eddig senki:

jaguar képe
és MC DC?
2009. december 13. vasárnap, 14:14 | jaguar   Előzmény

Mindkettővel egyetértettem előzőleg is, viszont nekem ő a kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=thLrqwpnIFY
http://www.youtube.com/watch?v=tHnI0cewOsk

Kirsikka képe
André...
2009. december 17. csütörtök, 20:57 | Kirsikka

Eleinte nem érdekelt egyáltalán az egész műsor. Aztán nem is tudom hogy és hol kapcsolódtam bele, a Párom lelkesen nézte, sokáig egyedül...

Engem Vásáry André fogott meg. (bár hiányolom róla a női ruhát:)) Valami tisztaságot, mély lelki békét láttam a szemében mindig. Ez az ember jóban van önmagával, elfogadta amit hozott, vagy ha úgy tetszik kapott, és ránkragyogja a tehetségét. Hátborzongató...

Nos, ma összefutottam vele egy bevásárlóközpontban, és némi gondolkozás után odaálltam elé, és megmondtam ezt neki. Teljesen természetesen viselkedett, kedves volt, közvetlen, aggódott a következő fellépés miatt, és valahogy olyan közel éreztem magamhoz... én is ilyen bice-bóca vagyok sokszor, nem sikerül TUDATÁBAN lenni a tehetségemnek... próbáltam ezt valahogy elmondani neki, dehát vajmi kevés volt a szituáció hozzá. Mindenesetre nagyon boldog vagyok, hogy az Élet adta ezt a lehetőséget, és személyesen is találkozhattam vele...

Hát ennyi, Hajrá André!!! :)