Jacko halálának mi a tanítása? | Önmegvalósítás.hu

Jacko halálának mi a tanítása?

2009. június 28. vasárnap, 16:12 | jaguar

Michael Jackson halálához mit szóltok? Láttok benne spirituális tanítást, jobban átlátjátok spirituálisan az életét, hibáit?
Egyáltalán, most akkor pedofil volt vagy nem? Lényeges szempont mondjuk. Nem túlzás ez a felhajtás most körülötte? Jaj dehogynem.
Ezek a kérdések csak engem foglalkoztatnak mostanában? De azért dalokat írni, táncolni tudott, én bírtam is néhány számát.

valószínűleg ezt már nem fogjuk megtudni
2009. november 20. péntek, 22:42 | hajni 840203 (útkereső)   Előzmény

Igazán csak ő tudhatta miért lépett ki a játékból. Lelkiismeret furdalás miatt tette volna? Szerintem aki ilyen tettre vetemedik, annak alapból nem túl sok lelkiismerete van. Számomra az a verzió inkább elképzelhető, hogy nem tudta elviselni az emberek megvetését, és nem tudta elfogadni a saját vereségét. Emellett biztosan tudta, hogy hamarosan bűnhődnie kell majd azért amit tett, és azt sem akarta bevállalni. ...de ki tudja...

reneszansz képe
lehetséges ez is, az is
2009. december 02. szerda, 15:41 | reneszansz   Előzmény

Kedves Mohild és mindenki,
Sajnos attól, hogy valaki jót tesz emberekkel, és gyerekekkel, még nem zárható ki, hogy pedofil. Ismertem pedofilt (sajnos), és ő is "szerette" a gyerekeket, nevelőszülő akart lenni, sőt tanár is volt, más kérdés, hogy nagyon lecsúszva végezte (alkoholistaként), halt meg, csakúgy mint Jacko. Ettől persze még lehet, hogy Jacko nem volt az, de sajnos nem zárható ki. Ő valószínű, hogy nagyon menekült valami elől, saját maga elől, más szerepekbe, életekbe, és valamit nagyon nem tudott elfogadni önmagában, hogy annyira arra törekedett, hogy mások szeresség őt. Hogy ezek a félrecsúszások gyerekkorban kerülne be a személyiségbe, vagy valami előző életes, született hozzáállás vajon?
Érdekes, én is voltam úgy, hogy egy dologból ítéltem meg egy embert, pl. hogy ha sokat keres, akkor biztosan spirituálisan is "áldott", jó úton jár, de ez nem függ mindig össze.
Kata