Az aurám | Önmegvalósítás.hu

Az aurám

Minap voltam egy aurafotózáson.

Tippeltem előtte, hogy vajon melyek lesznek az alapszíneim, s kicsit reménykedtem, hogy "szép" "nagyszerű" színeket látok majd viszont.

Helyette viszontláttam két olyan szint, melyet a való életben nem használok sem öltözékben, sem dekorációban ... távol állnak tőlem. Meglepődtem, csalódott voltam, s amikor az elemző elkezdte mondani, hogy mihez lehet közöm, akkor már nem is figyeltem, mert tőlem idegen volt minden szava.

Ráadásul a csakráim siralmas állapotban vannak. Tudom én, hogy nem élem a teljes önvalómat, node egy icurka szívcsakra, egy elmosódott nagy második csakra!? Ismét egy csalódottság. Tényleg ez lennék én?

Eltelt két nap, s feltettem ismét a kérdést: tényleg ez vagyok én? Na akkor lássuk a tényeket:

Torokcsakra a legerősebb, szexcsakra lefedett, de túl nagy, szívcsakra ovális, de kicsike, a többi normáltartomány.

Színek: alapszín tetőtől talpig sárga-narancssárga, zöld burokba ágyazva.

Mit kezdhetek ezzel? Rákerestem neten, de mindaz, amit találtam nem tettszik: pl. féltékenység/irigység a zöld/sárga aura. Nem is emlékszem, hogy mikor voltam irigy, féltékeny pedig az utóbbi 14 évben biztosan nem. NEM IGAZ, hogy ez annyira jellemző lenne rám.

A csakráim állapotát pedig normalizálni szeretném. Tudom, hogy a szexcsakra állapota hogyan normalizálható legegyszerűbben, de házas lévén nem élhetem meg minden vágyamat akkor és azzal akivel szeretném (mert a bennem másik által keltett szexuális enegia csak a másik által működhetne, nejemet meg megcsalni nem akarom. Lehet, hogy a szexcsakrám rendbejönne, de baj lenne a szívvel vagy a torokkal).

Két napja gondolkodom: tényleg segít ez engem az önismeretben?

Beküldte: | 2009. nov. 24. kedd - 12:09

Hozzászólások

16 hozzászólás
Aura
2009. november 24. kedd, 12:31 | Bochecha

Szia!

Először is: azt hiszem, jó nagy adag elvárással mentél, aminek csalódás lett a vége. Onnantól kezdve, hogy nem azt kaptad, amit vártál, 'bezártad' Magad, ezért lehetett az, hogy Tőled idegen volt a fotós mondandója.
Szerintem abban a szituációban bármit mondott volna, nem fogadod el...

Egy aurafotó a pillanatnyi lelkiállapotot is magába foglalja. Ez fontos szerintem.

Nem tudom, hogy hol keresgéltél, de szerintem elég nagy butaságokat találtál a színekről. A sárga egy nagyon 'jó' szín, vitalitás, kíváncsiság, kísérletező kedv, újítás és ilyen jellegű dolgok jellemzőek rá. Irigység csak diszharmonikus működés esetén jellemző szerintem.
A zöld pedig megint jó, gyógyításra való képességek, nyugalom, a szívcsakra színe...

Mivel elég 'felhábordott' hangnemben íródott a bejegyzésed (legalábbis nekem ez jött át), azért lehet, hogy van azokban a dolgokban igazság, amiket mondott a fotós. Lehet, hogy valahol jó mélyre elásva van Benned például féltékenység, amiről -mivel nem engeded ki-, azt gondolod, hogy nincs...

Szexcsakra: kreatív dolgokkal harmonizálható, nem csak azon a módon, amire gondoltál. :)
Keress Magadnak valami olyan dolgot, amit szeretsz csinálni, és van benne kreativitás. Pl. barkácsolj, rajzolj, bármi... :)

Szívcsakra: képzeld el, hogy kinyílik, mint egy kapu, és kiáramlik rajta a Tiszta Szeretet.

Egyébként nem tudom, hogy a megvilágosodottakon kívül van-e, akinek tökéletesen működik az összes csakrája... :)

Ha meditációban tisztítod a csakráidat, azzal is tudod harmonizálni őket.

szeretettel:Bochecha

Csatlakozom...
2009. november 24. kedd, 12:39 | csaesz   Előzmény

Bochechához, szerintem is tök jó a sárgásnarancs aura! (Márcsak mert az enyém is ilyen..khmmm)
Nekem azt mondták róla, hogy a narancs a kreativitás, a sárga meg az intellektus színe... Ez nem tetszett? Vagy neked mást mondtak?

Csaesz! :)
2009. november 24. kedd, 12:41 | Bochecha   Előzmény

Ja igen, az intellektus lemaradt, köszi a kiegészítést!

szeretettel: Bochecha

Lemaradt...
2009. november 24. kedd, 12:44 | csaesz   Előzmény

hogy egyébként meg jól érzed: ez tökre nem segít rajtunk az önismeretben...

színek
2009. november 24. kedd, 14:39 | bela_bacsi

Nekem azt mondták, hogy kicsit lusta lehetek a sok sárga miatt. Aznap éppen egész nap dolgoztam, hogy minden rendben legyen. Tornázni nem szeretek, talán erre értette.

Mondta még, hogy a zöld miatt mindenképpen tanítani kellene. Mit? És kinek?

Kedves Bochecha, nem vagyok dühös, csak elképedtem egy kicsit a színeken vagy inkább magamon. Ennyire mellétrafálni hogyan tudtam?

Gondolom, hogy minden színnek van jó és kevésbé jó jellemzője. Elmélkedek még ezen, talán az aurámnak van mégis igaza és minden amit kisugárzok magamból az az intellektuális és ????? (minden ami zöld) :)))

Ha ez igaz és mások ilyennek látnak, akkor próbálkoznom kell kicsit más színeket is bevarázsolni az energetikai felhőmbe. Hiszem, hogy minél több szín van körülöttem, annál színesebb / érdekesebb egyéniség válhat belőlem.

Kérdés: szerintetek milyen színre van szükségem ahhoz, hogy nyitottabb legyek, több olyan embert vonzzak be, akivel szívesen beszélgetek, s jól megértjük egymást?

Ha tanítanod kell,
2009. november 24. kedd, 14:59 | Bochecha   Előzmény

akkor amikor eljön az ideje, meg fogsz kapni hozzá minden segítséget Fentről. Addigra tudni fogod, hogy kinek mit. :)

Nem hiszem, hogy az auránk úgy működne, mint egy kaméleon. Ezek minőségek, minden szín egy-egy minőséget jelent. Hiába akarnék zöldet a hupilila helyett... Valószínűleg azokhoz a feladatokhoz, amiket bevállaltam erre az életre, a hupilala 'passzol' a leginkább, ezekkel a minőségekkel tudom leginkább megoldani a feladataimat.
Az aura színe pillanatról pillanatra változik az érzelmek és sok minden hatására, de az alapszín marad.

Pl a sárgánál van olyan, hogy ha diszharmonikusan működik valami, akkor lehet belőle narancs, esetleg piros, de ha elkezded harmonizálni, visszatér az alapszín. De sárga alapszínből szerintem sosem fogsz indigót 'gyártani'...

A kérdés: miért nem érzed Magad elég színesnek/ érdekesnek???

Lehet, hogy Sanyi gyakorlataival, önismerettel többre jutnál nyitottság és Mások bevonzása terén...

szeretettel:Bochecha

Van ismerősöm, aki aurafotóz. 2szer voltam nála.. először
2009. november 24. kedd, 15:59 | Szabó Péter - szabox (útkereső)

Van ismerősöm, aki aurafotóz. 2szer voltam nála.. először totál meglepett! Jah, elvárásaim voltak... lényegtelen, hogy mi... de amiután hazajöttem, lesokkolva.... túltettem magam rajta és egy űber felszabadult érzést éreztem utána és jó volt, mert nem éltem tovább abba a "hamis" képzetbe magaról...

Nekem is full narancs :) alapjába... + némi rózsaszin... Ténye, hogy önismiben nem segít, de elméletileg kapsz mellé egy valag papírt magyarázó szöveget, amin minden ott van, hogy mi micsoda... :) Vagyis én kaptam! :)

Lehet nem érzed magad olyannak, mint amivel szembesültél, de benned van :)

http://www.onmegvalositas.hu/blog/szabo_peter_szabox/auraszinek

szöveg
2009. november 24. kedd, 17:05 | bela_bacsi

Nem kaptam szöveget Péter, mert az már többe került volna :)
Köszönöm a színmagyarázatot, a "te" verziód eléggé bejön nekem, emészthetőbb, mint amit neten elsőre találtam :)

Bochecha, a színváltoztatás gondolata onnan jött, hogy minden hat mindenre. Ha a gondolataim hatnak az aurámra, akkor az aurámba gondolt szín talán meghozza azt amire vágyom, s az nem más, mint értékes és általam nagyrabecsült emberek társasága.

Sajnos 10 éve elszigetelődtem a barátoktól, mindenki lemorzsolódott, párat nem is bánok. De most ismét vágyom arra, hogy megosszam az életet másokkal. Annyi értékes ember van a világban, páran talán engem is értékesnek találnak majd.

Szerintem ha nyitsz
2009. november 24. kedd, 17:18 | Bochecha   Előzmény

a világra, akkor a világ is nyit Rád. Nincs ebben semmi hókusz-pókusz. Ahogy bent, úgy kint...

Ennél egyszerűbb utat nem tudok... :)

szeretettel:Bochecha

Már lassan féléve
2009. november 24. kedd, 17:30 | bela_bacsi   Előzmény

próbálkozom, de valami nem működik. Azért is kötöttem ki aurafotósnál, mert saját kútfőből nem jutottam / jutok egyről a kettőre.

Mondok példát: volt olyan, hogy megadtam magam, aki jön, az kell nekem a jelen pillanatban. Egész nap nem keresett senki sem. Aztán aki keresett, annak csak baja volt. Minden egyes találkozásom gyökeresen ellentétes azzal amit szeretnék: lemerítő, kimerítő, nem lelem benne az értéket, üres.

Tehát valami ultragáz bennem.

Elvárások ismét
2009. november 24. kedd, 17:51 | Bochecha   Előzmény

Szerintem azt várod el, hogy márpedig 'pottyanjanak be' új emberek az életedbe. Mert ezt szeretnéd. De ehhez dolgoznod kell Magadon. Szerintem az is egy egyértelmű jel volt, hogy aznap éppen senki nem keresett. Most egyedül kellene lenned, rendet csinálni Magadban, önismeret, tisztítások, és akkor képes leszel úgy megnyílni, hogy be is tudjanak jönni emberek az életedbe. Tettél egy lépést, elindultál, és ez jó.

Próbáld meg elfogadni azt, ami jön, és meglelni benne a Tanítást, a Tartalmat, az Értéket.

Minden kérdésedre meg fogod kapni a választ, ha eljön az ideje.

(Rólam annyit zárójelben, hogy fél éve eljöttem Mo-ról, azóta fizikailag eléggé egyedül vagyok. Az összes számomra fontos ember ott maradt. Voltak kemény pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy 'becsavarodok', de szerencsére elég hamar megláttam a dologban a Tanítást- ez most a tisztulás időszaka, bőven volt/van időm magammal foglalkozni, rendet rakni, takarítani, hogy aztán képes legyek az Újat befogadni, ha jön. )

szeretettel:Bochecha

Redben
2009. november 24. kedd, 20:10 | bela_bacsi   Előzmény

köszönöm, igazad van. Ahogy írtam kijött, leülepedett, s az írásod megerősített. Örülök és köszi mégegyszer!

Örülök, hogy örülsz! :)
2009. november 24. kedd, 20:49 | Bochecha   Előzmény

Itt jó helyen vagy, ha az önismeretet /önmegvalósítást választod!

szeretettel:Bochecha

u.erika képe
Szia Bochecha!
2009. november 24. kedd, 21:13 | u.erika   Előzmény

Bocs ha személyeset kérdezek!

Ìrod hogy külföldön élsz.Lehet hogy említetted is hogy hol,és én nem olvastam..!?A kívácsiságom onnan ered hogy én is külföldön élek....!De ezt már említettem jó pár írásomban.Titokban azt remélem hogy itt vagy valahol hozzám közel....

Szóval melyik országban élsz?Természetesen ha nem akarod megmondani,azt is elfogadom!

Szeretettel:Erika

szia Erika!
2009. november 24. kedd, 21:16 | Bochecha   Előzmény

Tudom, Te Németországban élsz. Közelebb vagyok Hozzád, mint Mo-hoz. :)

Anglia. A 'nagy falu' :)))

szeretettel: Zsani/ Bochecha

u.erika képe
Köszi Zsani!
2009. november 24. kedd, 21:33 | u.erika   Előzmény

Elmult a honvágyad?

Nekem egy percig sem volt!:)

Hány embert érinthet ez a téma?Nem kellene erröl nyitni egy bloggot...!?;)