Válás után is van élet!!! | Önmegvalósítás.hu

Válás után is van élet!!!

Rossz tanácsadó a düh - szokták mondani a bölcsek.

Ne bántsd magad érte, ha dühös vagy. Teljesen emberi dolog. Olyannyira, hogy még a Jézusi idézet sem azt mondja, hogy ne légy dühös, hanem azt, hogy ezt ne tartogasd.

Na, de hogyan??

Jó hírem van. Az első, amit kidolgozunk magunkból a DÜH, főleg a szépen egymásra rakódott dühöt. Ezzel aztán feloldjuk magunkban a düh által keletkezett energia blokkokat.

Ennek hatására szépen kipirosodsz, megfiatalodsz, ráncaid kiegyenesednek. Olyan izmok is kisimulnak, amiről eddig nem is tudtál, csak azt veszed észre, hogy olyan könnyű most valami...

Ha feloldjuk a DÜH-öt, nem csak hogy nyugodtabbak leszünk, de magasabb, finomabb érzelmi szintekre jutunk az ÉRZELMI LÉTRÁN és ennek az a következménye, hogy már nem DÜH-ös megoldásaink lesznek.

De ez csak egy dolog a sok jó közül.

Hallottad már azt az idézetet, miszerint:

Mt 18, 18 – eredeti idézet:
"Bizony, mondom nektek, amit megköttök a földön, az kötve lesz az égben is, és amit feloldotok a földön, oldva lesz az égben is."

Egy szabadabb és gyakran használt változata ennek a kifejezésnek:
Ha nem tetszik valami kint a világban, akkor ne a világot akard megváltoztatni, hanem magad és akkor megváltozik a világod / környezeted / sorsod is.

Ezt mindenki meg fogja tapasztalni. NINCS KIVÉTEL!

Feloldjuk a dühünket, és mivel más kisugárzásunk lesz, másként fognak rá reagálni az emberek (volt férjek és volt feleségek). De nemcsak, akik a közelünkben vannak, hanem képzeld el, még azok is, akik több ezer km-re vannak tőlünk.

Akiknek vannak gyerekeik, azok bennük is érezni / látni fogják a változást.

Egyszerűen azt fogod észrevenni, hogy szívesebben vannak körületted az emberek.

És akkor még nem is beszéltem arról, hogy az ÚJ NÉMET ORVOSTUDMÁNY (GNM) elég határozottan kijelenti, hogy minden betegségünk mögött egy fel nem oldott konfliktus áll. Nem lenne célszerű megelőzni ezeket a tüneteket és szabaddá válni?

Ha a dühöd mellett tudsz még egy kicsit koncentrálni, tudd, hogy a FÖLD is profitál abból, ha kioldjuk ezeket a negatív energiákat.

Ezután ha van fájdalmad (GYÁSZ-od) az exed vagy az általa kapott státusz elvesztése miatt, azt is oldjuk és nem érzed többet hűvösnek a lakást, ahonnan elment - ha volt egyáltalán ilyen érzeted.

Megnézzük még, hogy van-e bűntudatod, szégyened és azt is kitisztázzuk.

Aztán egy hét múlva újjászületsz egy szinten és kezdheted végre élni a SAJÁT ÉLETED, egy másik érzelmi szinten, melyre már jellemző az öröm, hit, remény, reményteli várakozás, szeretet, tudás...

Megtanuljuk használni a GYÓGYÍTÓ EMPÁTIÁT. Valamint, hogyan érdemes másokat meghallgatni és hogyan adhatsz magadnak is EMPÁTIÁT, hogy ne kelljen másra várnod.

www.sziakademia.hu

Beküldte: | 2009. aug. 31. hétfő - 20:28

Hozzászólások

2 hozzászólás
Élet
2009. szeptember 05. szombat, 21:52 | pajkos

Igen van élet!

Ahhoz hogy "újra"élni kezdj, ugyanúgy előkészületek kellenek, mint bármi másban, mert hát bolond lennél felkészületlenül elindulni. (vagyis tisztába tenni lelked, ami után tested is válaszol, vagyis harmóniát teremteni magadban, mert ez árad ki)

Ma már ehhez rengeteg segítséget kapsz, a fontos

1. DÖNTENI, hogy tovább lépsz
2. Hinni, hogy ez a legjobb
3. Tenni, és ez ami sok-sok pici lépésre bontható

Szóval nem fejest ugrani (kitörött nyakkal nem sok mindent kezdhetsz), nem begubózni, és türelmesen szeretettel lépegetni.

a megbocsátás
2009. november 23. hétfő, 17:23 | Caitleen (útkereső)

Jó érzés olvasni ezeket a szép gondolatokat!

Ha életünk során sok mindent el is rontunk, azokat jóvá tehetjük. Minden pillanatban adódik valami lehetőség- csak ne mulasszul el felismerni a múlt elvarratlan szálait..Lehetnek ezek egészen aprók, talán mulasztások. Feledékenység, lustaság, halogatás következményeiként.
Lehetnek komoly konfliktusok- de a lényeg: lássuk be, hogy nem lehetséges a boldogság addig, míg valaki másnak rossz!

Az empátia oly egyszerű: ne tedd azt,amit magadnak nem kívánsz. Így aztán semmilyen érző lénynek nem jó ártani- mert ha ők szenvednek, mi is szenvedünk már e gondolattól is..
Nincs jelentéktelen élőlény, nincs jelentéktelen szenvedés..