Angyalok | Önmegvalósítás.hu

Angyalok

Ti látjátok az angyalokat? Vagy másképp érzékelitek? Kinek milyen tapasztalata van?


Beküldte: | 2009. nov. 17. kedd - 18:14

Hozzászólások

5 hozzászólás
u.erika képe
Angyalok...
2009. november 17. kedd, 19:42 | u.erika

Kb.2,5-3méter magas,arany szinű volt!Ő maga a szeretet!Tömény szeretet energia.

Ilyen volt az az angyal amelyiket láttam.

Állitólag a vanilia illat megmagyarázhatatlan megjelenése is az angyalok jelenlétét jelzi.

Köszönöm hogy megoszthattam!:Erika

skarma képe
Angyalok
2009. november 17. kedd, 20:27 | skarma   Előzmény

Köszönöm, hogy megosztottad velem, ez nagyon érdekes számomra, mert én épp nagyon apró fényekként érzékelem őket. Nem is tudtam, hogy angyalok, míg egy angyalokkal kommunikáló hölgy nem szólt...
Majdnem minden nap látom őket, és olykor-olykor máshogy néznek ki. Olyan furcsa, szerintem mindenkinek másképp jelennek meg.

Apró felvillanó fények
2009. november 18. szerda, 23:14 | hajni 840203 (útkereső)   Előzmény

Apró felvillanó fényeket én is szoktam látni,de csak éppen egy pillanatig, mert amint észreveszem őket azonnal eltűnnek. Eleinte nem is foglalkoztam velük de mostanában egyre több ilyen fényecskét veszek észre, és már nem tudom arra fogni hogy csak a szemem káprázott... de valóban angyalok lennének?

Angyalok
2009. november 19. csütörtök, 9:49 | Bochecha   Előzmény

Sziasztok!

Én is valami hasonló formában érzékelem őket a szememmel, Hajni! Néha pedig olyan, mint amikor vibrál a levegő a forró aszfalt felett. Ez a látás része a dolognak, de én inkább érzem, ha ott vannak.
Az egyik barátnőm látja Őket, és Neki is így kezdődött, felvillanó fények formájában.

szeretettel: Bochecha

ő látta...
2009. november 19. csütörtök, 12:34 | Szávitri (útkereső)   Előzmény

Soha nem láttam még angyalt, de érzem őket.A szivemben. Más minőség költözik a szivembe angyali jelenlétkor. Szeretet árad szét a szivemben és felragyogok.
A gyerekori barátom haldoklását végigkisértem.Otthon voltunk vele, rákos volt és megtagadta akezeléseket meg a kórházat. Csak azokat engedte a közelébe, akiket nagyon szeretett.igy a szülei sem lehettek vele, mert a halál árnyékában tisztábban érezte, hogy nem állnak hozzá közel lelkileg. Szóval csak a bátyja, még egy barátja és én voltunk nála.Én reikiztem végig őt a 10 hónap alatt meg massziroztam, inkább simogattam a végén már. Az utolsó előtti napon tudata ebben a világban is volt már meg a túlsóban is. Egyszer csak felkiáltott: "Ó, látod azt a hatalmas angyalt? itt áll.Látod?" "Nem, mondtam, nem látom.Te tudod csak látni őt Bandikám." "köszönj neki" - mondta nekem sürgetően és meghajtotta a fejét az angyal előtt majd mosolygott.
Tudni kell, hogy a barátom az anyagi világban élt,nem hitt semmiben.Sem az angyalokban, sem az ezotériában, sem a túlvilában.A reikit is kinevette és nem hitt benne.Csak azért kérte,mert nagyon jól esett neki.