vonzás

hétvégi "diszkont" vonzás tábor

2011. aug. 20. 11:00
2011. aug. 21. 16:45

Részletes leírás: http://BosegMindenTeren.hu/tabor

Vonzás, de hogyan?

parkapcsolat_bevonzas_gyakorlat.jpg

Lenne egy kíváncsi kérdésem. Azt kívántam az újévre, hogy ezúttal találjam meg lelki társamat, és boldogan éljünk együtt. Másnap, angyal kártyából a 'SZÁNDÉK'-ot húztam ki.
A kártya arra buzdított, hogy döntsem el, írjam le amit valóban szeretnék. Szerintetek ez jó ötlet? Helyes túlságosan beskatulyázni vágyainkat?
Aki látta a Vonzás című filmet... emlékeztek, van egy rész, ahol egy férfi kívánságtáblát csinál magának, s kiakasztotta rá azokat a dolgokat, amiket be akart vonzani. 5 évvel később

Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

mosoly3.jpg

Általában azt feltételezik, hogy a pozitív gondolkodás egészséget, jólétet és sikert eredményez, de ez nyilvánvalóan nem mindenkire igaz. Vannak, akik állítják, hogy a pozitív gondolkodás nem segített nekik. Mások viszont esküsznek rá, ezt tekintik a "sikeres élet" alapjának. Szerintem fontos beszélni arról, valójában mit is jelent a pozitív gondolkodás.

Van jogosítványod az életedhez?

38750598.jpg

Véleményem szerint életünk jogosítványának első része arról kell, hogy szóljon, hogy valóban irányítsuk életünket. Ez a kezdet, nem a vég. A végén jön az életbajnokság: vagyis műalkotássá teljesítjük ki a saját életünket. Induljunk el, éljük az utunkat, az életünket, végre felnőjünk!

A Tudatos Teremtés Iskolája

2009. okt. 31. 10:00
2009. nov. 01. 18:00

Tudatos teremtés. Gondold végig e két szó fantasztikus értelmét: tudatos teremtés. Nem más, mint isteni módon létrehozni a Semmiből a Valamit, azt amire vágysz. És bármily hihetetlen, minden pillanatban teremtesz. Sajnos az esetek többségében ez nem tudatos teremtés, hiszen akkor mindenki arra törekedne, hogy az számára a lehető legjobb eredményt hozza. Hogyan valósítható meg a tudatos teremtés, hogy végre ne végződjék kudarccal az igyekezet? Itt a válasz, ne keress tovább...

BŐSÉGMÁGNES tréning

2009. szep. 20. 10:00
2009. szep. 20. 18:00
secret.JPG

Ez egy speciális új program, hogy átalakítsd a tudatod a jóléted teremtésének lehetőségére.Az öröm, mint energiád forrása, megvalósítja céljaidat. Most csak a Trigonban hallható!
A vonzás törvénye működik és összefüggésben áll önértékelésünkkel.
A változtatás csak azon a szinten történhet, ahol az létrejött. Meg kell hogy ismerd saját lehetőséged titkait!
Erre most itt az alkalom,hogy tudatosan teremthesd anyagi és lelki biztonságod!
Darnel Bőségmágnes tréning szeptember 20. TRIGON

A mester

Kép1.jpg

Téli, csendes, vasárnap reggel volt. Jó volt csak úgy lenni, nem sietni, bár az unokabátyához ígérkezett, de úgy gondolta ebben a nagy hóesésben nem utazik.
Lánya lebeszélte, kitudja milyen hófúvás jöhet, maradjon otthon. Szót fogadott neki, az igazság az volt, hogy semmi kedve nem volt utazni.
Így maradt otthon. Megbeszélte a testvérével, együtt ebédelnek, a lány, a kutya, a teso, meg ő.
Az öccse jó szakács volt, a város másik szélén lakott, de örült, hogy legalább jót sétálnak a hóesésben.

AFT I. és AFT II. - Erőtér (vonzás mező) Technika tanfolyam

2008. dec. 01. 14:58
2008. dec. 04. 14:58
moni gorog szembol k.jpg

Pillanatnyilag, a világon az első helyen áll ez a lélegzetelállító, forradalmian új módszer, tudásanyag, ami képes arra, hogy általa megváltoztasd a vonzásmeződet.

A technika rendszere és eszköztára lehetőséget kínál arra, hogy ha az életedben, a kapcsolataidban, az egészségeddel kapcsolatosan, vagy bármi mással elégedetlen vagy, akkor változtathass.

"Változtasd meg vonzásmeződ és változnak élethelyzeteid is!"

Alapjaiban mozgatja meg és változtatja meg:

• Gondolkodásunk
• Hitrendszereink
• Problémakezelésünk eddigi módjait

Vágyak kezelése

Vágyaink olykor élvezetessé teszik az életünket, máskor pedig szenvedést okoznak. Mutatják az utat, vagy éppen letérítenek róla. Mivel a legnagyobb örömöt és a legnagyobb bánatot is hordozhatják számunkra, ezért nagyon fontos, hogy tudjuk kezelni a vágyainkat, ismerjük és uraljuk az érzéseinket!

Tartalom átvétel