Tarot elemzés | Önmegvalósítás.hu

Tarot elemzés

Esetleg még erre a kirakásra is adjatok választ: "Mit tehetek a spirituális fejlődésemért?"

Kártyák:

Ma este leültem tarot-zni, meg akartam nézni, hogyan fog alakulni az anyagi helyzetem. Abban kérném a segítségeteket, hogy segítsetek értelmezni a kihúzott lapokat és az azok közötti összefüggéseket!

A kérdésem: "Hogyan alakul a közeljövőben az anyagi helyzetem?"

Kártyák:

thumbnail.png

A Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén végeztem természetgyógyászként, ezen kívül a Szimbólikus Szellemi Piramist használva tarot elemzéssel foglalkozom.
A tarot a bennünk élő képeket hívja létre, így ad útmutatást, jó sort az élet minden területén.Nem jóskártya, hanem feltárja a lehetőségeket,megmutatja, hogy melyik út vezet a probléma, élethelyzet megoldásához. Hisz a választás mindig a miénk.Mi döntjük el,hogy felülírjuk-e az Isteni akaratot,vagy azt elfogadva boldogok leszünk.

Diplomás PARAPSZICHOLÓGUS és METAFIZIKAI PSZICHOTERAPEUTA vagyok.
Lelki-és testi problémák oldásában segítek regressziós és belső utazás terápiával.

Energetikai technikákkal (pl.REIKI) és harmonizációval nyújtok segítséget a fizikai és az érzelmi test gyógyulásának érdekében, valamint a negatív energetikák, energetikai programok, energetikai kötések letisztításával az életerő, életenergia viszzaállításán dolgozom.

TAROT kártyával probléma feltárást, személyiség elemzést,önismereti tanácsot és egyénre szabott megoldási módszert közvetíttek.

Tartalom átvétel