tantrikus szerető | Önmegvalósítás.hu

tantrikus szerető

2009. ápr. 16. 18:00
2009. ápr. 16. 22:30
Kezdődik: 2009. ápr. 16. csütörtök 18:00
, tanfolyam, Varga Mariann, Papp János

Az Érintés Művészete bevezet Téged a tantrikus masszázstechnikák szemléletébe és gyakorlati alkalmazásába is. Ezek közül az Érintés Öröme a Kundalini energia áramlásának beindításában segít.

Ha sikerült elsajátítanod a partner vágyainak az érzékelését, képes vagy kiengedni a saját ellenállhatatlan szexuális energiáidat, és a saját befogadó képességedet is fejlesztetted, akkor itt az ideje, hogy mindebből valami fantasztikus szexuális együttlétet varázsolj!
Persze ehhez kell egy erre a témára nyitott partner is, aki legalább alapfokon képes befogadni az energiáidat és együtt hullámozni Veled. Ha nincs ilyen partnered, akkor a legjobb amit ajánlhatok Neked, hogy sürgősen vonzz be egy tantrikus szeretőt!

A tantrikus szerető következő titka a vonzerejében rejlik. Képes olyan vonzó, szexuálisan izgató energiákat árasztani magából, amitől a partnere begerjed és folyamatosan kívánni fogja Őt! De hogyan lehetséges ez?
Nos, ezek a vonzódást keltő energiák mindannyiónkban bennünk vannak, ez a saját szexualitásunk energiája, de sajnos a keresztény erkölcsiségű kultúránkban, a neveltetés hatására mi magunk is bezártuk őket.

Ami talán legjobban izgat mindenkit, hogy valóban jobb szerető leszel, érzékibb, kívánatosabb és izgatóbb, mint azt valaha álmodtad! Ezt megérzik a partnereid és a leendő partnereid is és jobban vonzódnak majd hozzád, nem tudnak meglenni nélküled, gyakorlatilag függésbe kerülnek!

Jól hangzik, ugye? De hogyan lehet ezt elérni a tantrával?

Tartalom átvétel