találkozás | Önmegvalósítás.hu

találkozás

Az emlék nem a fényes márványban van, sem pedig a kőbe vésett szóban. Nem őrzi meg szobor, nem örökíti meg kép, s a világ dolgai nem zárhatják magukba. Nincs az a szó, nincs az az ereklye, amely lakóhelyül szolgálhatna bárki emlékének. Szeretteid emléke csakis lelkedben él. Bármi más csak felidézheti azt. Mert a lélek nem múlandó, a test pedig csak formát vált.

Az emlék nem élettelen dolog. Nem múltba vesző képek sorozata.
Az emlék vigaszteljes ígéret.
Ígéret arra, hogy még találkozunk!

Az elmúlt hetekben két olyan új kapcsolattal is bővült az életem, amelyek lelkileg jóval mélyebbek, mint amelyekkel eddig találkoztam. Mindkét új ismerősöm felé mély, belső lelki kapcsolódást érzek, szavak nélkül is értem és érzem Őket. Nagyon mély tiszteletet, megbecsülést és hálát érzek feléjük.
Elsőre arra gondoltam, hogy talán egy előző életemből bukkantak fel régi ismerősök, de most már egyre bizonyosabb vagyok afelől, hogy nem is lényeges, hogy éltünk-e egy életben valaha, sokkal lényegesebb, hogy a lelkeink állnak kapcsolatban egymással.

megbocsájtás.jpg

Szabadidő vagy Szabad Idő?

"Ha belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül.

(Echardt Tolle)

A Szabad Idő nekem a pihenés jelzője, azt teszek csak, amit akarok! A szabadidő azt, az időt jelzi a mikor elsősorban Magammal és szeretteimmel foglalkozom. Lehetőség, hogy megtaláljam a Belső Hangomat, felfigyeljek a Bennem folyó örök párbeszédre. Meghalljam a csendbe, mit is akarok Én, azaz mit is akar az, aki én vagyok legbelül...

Kedves Mindenki!
Azért hoztam létre ezt a fórumot, hogy megbeszéljük, a karmikus kapcsolatok mennyiféleképpen alakulhatnak.

Tartalom átvétel