szív | Önmegvalósítás.hu

szív

Bunna Gábor reflexológus, gyógymasszőr barátunk hívta fel a figyelmünket arra a nagyszerű kezdeményezésre, hogy a Szívesség háló oldalán önzetlen segítséget, vagy tárgyakat tudunk felajánlani másoknak és ha valamire szükségünk van, akkor azt is megkaphatjuk itt!
Segíteni másoknak nemes dolog, és akik ehhez internetes felületet és szervezést biztosítottak, azok munkája szintén dicséretes.

Közeleg a Karácsony, ideje lesz azon gondolkodnod, hogy mit adsz ajándékba a szeretteidnek és Önmagadnak! Mert ugye ha Karácsony a szeretet ünnepe és ajándékokkal fejezzük ki a szeretetünket, akkor az a minimum, hogy magadat is megajándékozod!

Én évek óta rendszeresen adok magamnak valamit Karácsonykor és ugye nem meglepő, hogy ennek szoktam a legjobban örülni! A barátok, rokonok mindig valami haszontalan tárgyat adnak

Naplemente147.jpg

Talán most egy szép párkapcsolati történetnek illene következnie , de a szívemmel való látás első élménye mégsem ehhez kapcsolódik.
Jó pár évvel ezelőtt történt , amikor még életem első komoly tanítójához tartoztam.
Óriási érzelmek fűztek hozzá. Azt gondoltam , ő a tanítóm , aki az enyém, ő tud rólam a legtöbbet és ő szeret engem a legjobban ebben a világban. És ez életem végéig így is lesz.

Nézted már a Szent-Anna tó vizét?
Milyen titokzatos, milyen sötét.
Semmit se látsz,
csak olykor egy-egy furcsa csillanást,
amint ezüst halak
suhannak mélységein át...

Nincs szó, nincs jel,
nincs rajzolt virág.
Nem szállhat az égen
szárnya tört madár.

Tartalom átvétel