szavazás | Önmegvalósítás.hu

szavazás

Mint láttátok, az utóbbi időben ritkán újul meg a heti szavazás. Ennek az az oka, hogy egyszerűen kifogytam az ötletekből, nem nagyon jut eszembe újabb kérdés.

Ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Kérlek, küldjetek Szavazás ötleteket, olyan kérdéseket, amelyek kapcsolódnak az önmegvalósításhoz, önismerethez, spiritualitáshoz és az életetekhez!

Ha van előre megadható válasz ötletetek is, akkor azt is várom. Küldhetitek ide hozzászólásban vagy emailben is.

Mindenki cipeli a maga keresztjét! - szól a mondás, vagyis mindenkinek van legalább egy olyan kiemelkedő problémája, amely megnehezíti az életét, a többi mind e köré rendeződik, sőt sokszor kiderül, hogy egy tőről fakadnak! Neked vajon melyik életterületeden jelentkezik ez a probléma?

Az alábbi kérdések az önmegismerésedet szolgálják, ha önként és őszintén válaszolsz rájuk. A válaszaidat senki sem fogja később megnézni, értékelni, ezért csak magadnak töltöd ki a tesztet, a saját épülésedre!
Ennek a játéknak akkor van értelme, ha nem csak elolvasod a kérdéseket, hanem valóban válaszolsz rájuk és klikkelsz is! Közben figyeld meg, hogy milyen érzéseket, félelmeket, gátlásokat és emlékeket hoznak fel a kérdések és a válaszadás folyamata!

Tartalom átvétel