sors-blokk oldás | Önmegvalósítás.hu

sors-blokk oldás

Legmélyebb meggyőződésem, hogy a problémáink megoldása a gyökér ok feltárásával és kioldásával érhető el a leggyorsabban.
A gyerekkori, a születési és az előző életekben megélt, de feldolgozatlanul maradt lelki sérülései létrehozzák a jelen megoldatlan konfliktusait, működtetik az önsorsrontó programokat. Az énkép és a világról alkotott kép tisztává és tudatossá kell hogy váljon ahhoz, hogy szilárd alapot adjon a változtatáshoz.

A problémák megoldását három fő részre bontom:

2008. nov. 30. 09:00
2008. nov. 30. 18:00
Kezdődik: 2008. nov. 30. vasárnap 09:00
, tanfolyam, Bodó Andi

Családi karma nagyon sokszor kihatással van életünkre. A családfelállítás módszere megmutatja hogyan hat ez nálunk. Sors összefonódások, sors-blokkok oldódhatnak fel, ha megértjük azok gyökereit, és szeretettel feloldozzuk magunkat a kapcsolódási pontoktól.

Az asztrológia, családi karma, belső utazás és sors-blokk oldás területével foglalkozok. Ezek a módszerek a szellemi és a lelki szinten hatékonyak, amelyek segítik a fizikai szinten való lépéseinket.
Mindig felemelő élmény látni, ahogy az ember megismeri, hogy élete milyen előzményekből, hajlamosító tényezőkből alakul, ha nem elég tudatos, majd amint átlátja a ható-okokat, hihetetlen nagy változást tud eszközölni életében, de csak akkor, ha jelen marad a megtalált önvalójának.

Tartalom átvétel