eggyé válás | Önmegvalósítás.hu

eggyé válás

Nézem Shakira Waka Waka videóját, átérzem a focisták, az edzők és a szurkolók örömét, bánatát, érzéseit, a világ sok színűséget és közben megjelenik bennem egy új vágy: Milyen jó lenne érezni az egész világot, minden embert, minden érzést, minden állapotot, amennyi csak van a Földön, az emberben és azon kívül! Mindent-mindent érezni szeretnék, mindennel eggyé válni!

Ilyet még sosem éreztem. Ugyan voltam már többször is a "mindennel egy" tudatállapotban, de azt mindig valami gyakorlásom ajándékaként éltem meg, kifejezetten erre még sosem vágytam.

Ha sikerült elsajátítanod a partner vágyainak az érzékelését, képes vagy kiengedni a saját ellenállhatatlan szexuális energiáidat, és a saját befogadó képességedet is fejlesztetted, akkor itt az ideje, hogy mindebből valami fantasztikus szexuális együttlétet varázsolj!
Persze ehhez kell egy erre a témára nyitott partner is, aki legalább alapfokon képes befogadni az energiáidat és együtt hullámozni Veled. Ha nincs ilyen partnered, akkor a legjobb amit ajánlhatok Neked, hogy sürgősen vonzz be egy tantrikus szeretőt!

Ha csak akkor áramlik feléd a pénz, amikor koncentrálsz rá, az azt jelenti, hogy vannak a tudatalattidban olyan tudattartalmak, amelyek közben pontosan az ellenkezőjét súgják a felszíni akaratodnak.
Ezeket a "rosszakarókat" kellene megtalálni és feloldani!

Tedd fel a kérdést meditációban, hogy mely gondolataim, érzelmeim, vagy emlékeim gátolják a pénz szabad áramlását hozzám?

Tartalom átvétel