álom | Önmegvalósítás.hu

álom

Azt álmodtam, hogy egy tetszetős új laptop táskát kaptam.
A következő éjjel meg egy piros és fekete hátizsákot.

Mit jelenthet ez?

Egyik este rájöttem, hogy álmodom. Csak úgy, egyszerűen. Volt már ilyen. De akkor gyakoroltam rá, most csak úgy rájöttem.

Valami furcsaság volt, valakivel labdát dobáltunk egymáshoz, és amikor nekem dobták, mindig ketté vált a labda. Álmomban mondtam, hogy ilyen nincs. És akkor beugrott: ez nem más, mint egy álom. Gyorsan elkezdtem kipróbálni, amit az életben nem tudok. Pl: kézen álltam, átmentem a falon. Más nem nagyon jutott akkor eszembe. Vajon, mit próbálhatnék még ki? ;)

2012. jan. 21. 09:00
Kezdődik: 2012. jan. 21. szombat 09:00
, tanfolyam, Gyurkó Zsolt

Szeretettel üdvözöllek!

Egy új tanfolyamom indul januárban!
Évek óta készülök rá, és most jön el az ideje 2012-ben.

Régóta vezetek meditációkat és mélyítem, mélyítem a gyakorlatokat minél mélyebb meditatív szintek felé. Az alvás és az álmok egy határon vannak a meditációval és a saját életünk álmaival. A tudatosság megszerzése álmaink felett, egyfajta kulcs az álmaink megvalósításához.

Pénteken egy órán nagy egyetértés volt abban, hogy az ember nem tud álmában meghalni, mert pont a halál pillanatában felébred... pontosabban szólva felriad. Én más véleményen voltam, de bizonyíték, tapasztalat híján, magamban tartottam a véleményemet.

Milliomosok Bálja - Ez nem a pénzről szól!

M E G H Í V Ó

Ezúton szeretném meghívni Önt / Önöket egy úttörő kezdeményezésre, mely megváltoztatja az életét! Ez pedig nem más, mint a

MILLIOMOSOK BÁLJA
„Jöjjön úgy, amilyen 2014-ben lesz!

Először is, mindenkinek Boldog Újévet kívánok!
A visszatérő álom a következő:A hasamat egy pontba nyomja hol a férjem hol idegen hol barátnőm!
Elmondom nekik, hogy fáj de akkor se hagyják abba, könyörgök,hogy már alig bírom de még akkor se hagyják abba, próbálok harapni, hogy érezze, hogy neki is fájjon, de akkor se hagyja abba, és neki hiába okozok fájdalmat, nem reagál.
Sok éve már biztos nem volt ez az álmom, de valami nagyon rossz érzés, még jó hogy felébredek.
Segítsetek megoldani!

Köszönettel aniavirag

Tartalom átvétel