Utódok, szülők és szeretők az asztrológia tükrében | Önmegvalósítás.hu

Utódok, szülők és szeretők az asztrológia tükrében

"Könyvbarátoknak melegen ajánlom Kozma Szilárd műveit (www.kozmaszilard.hu), azért mert elgondolkodtatóak, az élet mindennapjainak szellemi valóságát közvetítik, a lényeget, az okot keresik, és mutatják be mindannyiunk számára egyértelműen.

Kozma Szilárd érti az életet és sorsot működtető egyetemes törvényeket. Sorsfeltárásai arra vonatkoznak, amiért e tudomány megszületett, mit tehetünk azért, hogy sorsunk uralatlan minőségeit irányításunk alá tudjuk vonni. Rávilágít a sorsproblémák a lét kezdeténél álló, a hétköznapi gondolkozás előtt rejtett lényegi (kauzális) okaira. Vizsgálja az egyetemes létproblémák és a személyes sorsképletből kiolvasható egyéni meghatározódásokat és sorsfeladatokat. Mindezek tükrében rámutat azokra a horoszkópokból kiolvasható téves egyéni sors-gyakorlatokra és sors-kezelési reflexekre, amelyek alapján az emberek 90 százaléka, sors-krízisből sors-krízisbe bukdácsol, majd, amennyiben nem ismeri meg a saját sorsa tényleges (karmikus) mozgatórugóit és nem ismeri meg azok sors-idéző logikáját, a téves cél-követésében egyre jobban felgyorsulva, előbb-utóbb, elindul a végzete felé.

Kozma Szilárd - a tizenhat éves sorsfeltárási gyakorlata alapján - teljesen meg van győződve arról, hogy az életükön minőségileg változtatni akaró személyeknek lehetőségük van arra, hogy a sorsukat - az egészségüket és a boldogulási lehetőségeiket - a kezükbe vehessék. Ezt a horoszkópjukból egészen pontosan kiolvasható a karmikus meghatározódások tudatosításával, valamint a karmikus terheknek a meghaladási iránya pontos feltárásával, tehát a személyre szabott gyakorlati életfeladatok tudatosításával (és nem a vallások, vagy a misztikus moralisták által előírt általános tiltások betartása!) tudják megtenni.

Szellemi valóság kutató minőségében Kozma Szilárd a következő felfedezésekkel gazdagította a lét és az élet alapjait közvetlenül befolyásoló tényezőket, illetve azok sors- és létalakító jelentését

1) A hermetikusok által leírt hét egyetemes törvényeknek a kibővítése és a 8,9 és 10 pontjának a felfedezése, részletes leírása.

2) A spirituális káosz okozással, a teremtést kiprovokáló abszolút őserőnek: a Lilithnek a leírása,

3) Az anyai ági felmenőktől eredő, közvetlen karma-öröklődés, illetve az örökletes spirituális programok kivédhetetlen, de tudatos törekvések által feloldható, sorsbefolyásoló, sorsalakító hatásmechanizmusának a leírása és

4) Az anyai gondozás és szeretet-áramoltatás fontossága mellett, apai nevelés és gondozás spirituális (bevatási, karma-meghaladási lehetőségeket biztosítani hivatott) funkciója.

Ötödik elemként megemlíthető még az anyagi - biológiai létezésnek, vagyis a szilárd anyagnak az egyetemes megváltás - megváltódás megvalósulásában (létrejövésében) elfoglalt, fundamentális funkciójának a megfigyelése, illetve a természeti - anyagi létnek és a biológiai életnek, mint a megváltódás első és legfontosabb feltételének felismerése és ismertetése. De ezt már vétek lenne a szerző felfedezéseként említeni, hiszen a Názáreti Jézusnak a keresztáldozat fontosságáról szóló, utolsó és legjelentősebb, szimbolikus tanítása is, éppen erről szól. " (Seresné Prejer Katalin)

Kozma Szilárd június 10-én, szerdán Budapesten tart előadást "Utódok, szülők és szeretők az asztrológia tükrében" címmel.

Részletek: www.channeling.hu

Beküldte: | 2009. jún. 09. kedd - 14:57

Hozzászólások

2 hozzászólás
Óvatosság
2009. június 09. kedd, 16:19 | Névtelen (útkereső)

Korma Szilárd munkásságát én is követtem egy darabig. Valóban nagyon sokrétű a tudása, de szerintem bizonyos kérdésekben be van akadva. Ilyen pl. az anyaság, önálló nő, és társai kérdések. Nekem volt vele egy vitám, amiben nagyon csunyán, gúnyosan és lekezelően viselkedett. Pusztán azért mert amit a horoszkópomból elmondott annak tetemes része nem felelt meg a tényeknek és ezt le is mertem neki irni. És itt nem arra kell gondolni, hogy tiltakoztam volna valamilyen negativ tulajdonságom ellen, vagy hasonló. Válaszul pedig azt kaptam tőle, hogy már az elején gondolkozott azon, hogy elvállalja e a horoszkóp elkészitését, mert fél tőle. Majd lezárta az ügyet azzal, hogy egy csavaros agyú kossal ő nem foglalkozik. (csak a margón jegyzem meg, hogy erős szűz és bak behatású oroszlán vagyok :)) Majd csúnyán leminősitette az összes magyarorzsági asztrológust akiknél tanultam. Szóval a pasi sokat tud, de cezaromán. Aki ezt ki tudja szűrni annak sokat fog adni. Nekem mindezt 80 Euroért tette és még csak fel sem merült benne, hogy az időnként - elismerten - más anyagát is az enyémbe bekeverő analizis ellenértékéből tán vissza kellene téritenie valamit. Az analizist hangfájlban kaptam meg, ahol következetesen más néven szólitott és az idő jó részében magáról, hihetetlen cselekedeteiről és éppen futó eseteiről adott elő.
Szóval én vele kapcsolatban nagy óvatosságot tanácsolok.

Kozma Szilárd asztrológusról
2009. október 09. péntek, 20:00 | Joó Violetta (útkereső)   Előzmény

Kozma Szilárdot az eddig általam ismert asztrológusok (és metafizikusok) legigényesebbikének tartom minden túlzás nélkül. Mélyre ásva keresi a lényeget, és magasra teszi a mércét. Oda, ahol annak a mércének valóban helye van. A személyiség legmélyebb tartalmait keresi és elemzi, s próbál tanácsot adni legmélyebb önvalónk felismerésére és kezelésére. Az ember azt hinné, hogy erre a mélységre nincs szüksége egy hétköznapi embernek, de akkor téved, ugyanis a tudatosítatlan személyiség részeink észrevétlenül hatnak ki életünkre, ott vannak a tudatosnak vélt hétköznapi gondolataink mögött, csak épp nem nézünk mögé gondolatainknak, érzéseinknek, cselekedeteinknek. Kozma Szilárd nem misztifikál, nem ködösít, mélyen elemez, súlyos igazságokat tanulhat ábrafejtéseiből magáról az ember, de ezeket nem nyersen közli, hanem megértéssel és tisztelettel. Valódi tudást ad, olyan tudást, amelyet felismerve feladjuk az ego játékait és önmagunk kitartó és bölcs nevelői lehetünk. Érdemes megismerkedni munkájával.

Az előttem szólóhoz kapcsolódóan írnám: Semmiképp sem látom úgy, hogy Szilárd be lenne akadva bizonyos kérdésekben, legyen az pl. akár az anyaság. Kár, hogy nem írtad le, konkrétan mit értesz „be akadás” alatt, szóval, hogy milyen meglátására érted ezt, mert így csak az derül ki az írásodból, hogy valamiben nem értesz vele egyet, és hogy vitátok is volt, de az nem derül ki, hogy konkrétan mik voltak az ütköző álláspontok. Hogy miért minősítette le azokat az asztrológusokat, akiknél eddig megfordultál ismét csak nem írod, pedig így kaphatnánk teljes képet az esetről. Mi nem stimmelt a horoszkópodban, ha nem az, hogy nem fogadtad el a negatív tulajdonságokat? :) Milyen anyagokat „kevert bele” az analízisbe? És itt megjegyezném, hogy minden asztrológus alapoz más, korábbi szakirodalomra, jobb esetben akkor, ha azok hitelét ellenőrizte is a gyakorlatban. De ha esetleg van olyan asztrológus, aki a nulláról indult és más képviselőktől nem is tájékozódott, akkor örülök, hogy nem találkoztam vele :D S miért kellene visszatérítenie az ellenértékből?...
Nekem semmilyen konfliktusom nem volt vele, így zavartalanul, személyes sértettség nélkül hallgattam az analízisem, s ugyanígy sértettség nélkül gondolok vissza arra és így nem érzem kevésbé tartalmasnak és/vagy kevésbé hasznosnak azért, mert Szilárd aktualitásokról is beszél benne, a lényegtől nem tért el. A hangfájlok anyaga olyan, mint egy személyes konzultáció, egy kötetlenebb, gondolatban szabadabb „beszélgetés” (monológ) a horoszkóp ábráról, míg a szöveges elemzés nem tartalmaz külön eseteket, hogy életszerűségével könnyítse a megértést. De a szöveges része is az elemzésnek kifejezetten mély és részletes. Összefoglalásként annyit mondhatok: Kozma Szilárd alapos munkát végez.
És ha az előttem szóló elfogad tőlem is némi tanácsot, gondolja át mégegyszer, amit Szilárdtól hallott az anyaságról. Mert nekem van egy olyan halvány sejtésem, hogy Szilárd nem véletlenül a Kos minőségű energiái miatt mondott le arról, hogy tovább próbálkozzon információt adni pl. az anyaság témaköréről.
Sok sikert mindenkinek Kozma Szilárd munkásságának befogadásához!

UI.: Hihetetlen cselekedetek? :DD Szívesen olvastam volna konkrét példát ezekre, pláne egy Szűz, Bak (és Oroszlán) behatású személytől, hiszen egy Szűz figyel a részletekre, a Bak sem mellébeszélésről híres, de az Oroszlán sem az a titkolózós fajta, hogy ne mondaná ki konkrétan és nyersen, hogy mivel elégedetlen. :D