TOP HIT :) | Önmegvalósítás.hu

TOP HIT :)

ajay.JPG

Január 14-én a Nap egyik csillagjegyből a másikba megy (Sagittarius -> Capricorn), mi meg Grátzba, egy Babaji Ásramba! :) Ezt SanKranti-nak hívják, szent változásnak. Új energiaerővonalak érnek minket, amik másképp pörgetik szívünket, elménket. Gondolatainkat, érzéseinket. Meg persze atomjainkat. Sose feledd, hogy te egy kedves kis atomhalmaz vagy... :) Az Univerzumnak egy csöpp része, Te pedig Az! Mindkettö TE, és mind2 a-val kezdődik és z-re végződik! ;) Az egód vagy te, Te pedig IsTen vagy. Már megint elszálltam... :-) 

TOP HIT :)

SanKranti

A Nap megkezdi északi pályáját!

 

Na akkor most megint a földről, aztán a Földről, majd a Föl-ről, svégül Föntről...


Már többen összegyűltünk itt, akik cseppet terhesnek találják a zanyagot... Materialista viláxemléletű emberek közt még az is könnyen elvész, aki nem akar. Túl sokan vannak, akik Nem-Tudni Akarnak, és a fejüket az Anyagba nyomják, mint valamelyik kedves kis állat... Vannak, akik rémülten látnak; és vannak, akik vakok, mint az éjszaka: hozzájuk képest az egyiptomi sötétség atomvillanás. :) A reményvesztettek is ugyanolyan rosszak... Szépen lassan elönt minket a sötétség...? Ha hagyjuk! Ne hagyjuk!!! :)

Magyar

Nemzeti

Ásramot

!!!

Petőfi reinkarnációja is ezt mondaná... ;-))) Én viszont, mint P.S. 2.0, inkább ezt:

Magyar - NemzetKözi Ásramot!

Sőt, inkább: Magyar-Nemzetközi-CSILLAGKÖZI Ásramot!
(még esetleg BuddhaPest, III.ker. ÓBuddha 3as6árh1 mehet elé... ;)

 TOP HIT :)


VÍRUS-t, vagy VIRTUS-t??

 

Legyen Hitetek!

Ne csak olyan hmmm... Hanem olyan Wáhhháh! :-)

Az egó nagyon sok helyzetet megtalál a félrevezetésre. A külvilág hibáztatásától kezdve a külvilág figyelmen kívül hagyásáig. Még akkor is, ha az folyamatosan rugdos, vagy ha ráül a nyakadra.

A "külvilág", ami igazából benned van, elnyom. A tested és az elméd rabszolgává tett téged. Az ebből feltámadó haragot is az ő javára fordítja. Ahimsa, ártatlanság? Baromság! Az emberek visszaélnek az erőszaknélküliséggel, és a vérük olyan lett, mint a víz.

Lássál! és ragadd meg a tudás kardját...

Pusztíts el a haragoddal minden olyan késztetést, ami az állati rangsorba terel téged, (te Barom)! :))) Számold fel a régi rossz szokásaidat, kapcsolataidat! Keresd a bölcs emberek társaságát! Akiktől brutális mennyiségben tanulhatsz!
A többieket meg tanítsad, ne hagyd, hogy elnyomjanak! Akik ebből kifolyólag leválnak rólad, azoknak le kellett válniuk. Ne légy gyér! :)

Ez a Virtus!  Ez a Legnagyobb Ütés!

(Sri Sri Rámachandra ki Jay!!!)

TOP HIT :)


Karma Yóga

Mikor egyszer Christiant a Tudatosságról és a Figyelemről kérdeztük, a következőt mondta: „ A Tudatosságról, a Figyelemről, vagy a Jelenről, nem lehet beszélni. Csak megtapasztalni. Pontosabban beszélni lehet róla, de meglátod, a harmadik előadás vagy könyv után sem jutsz előbbre, csak tele lesz a hócipőd… Mert bizony, a Jelen, a teljes lényed megtapasztalásához tenned kell. Cselekedned. Amiket olvastál vagy hallottál, csak a kezdetekhez elegendőek – a mélyebb tudáshoz elengedhetetlen a személyes kontaktus - azonban ha az első lépéseket megteszed, átadhatom a többit…”

-A.J.Christian

2009 Call to Action

Action is everything. You have come to the earth plane to act. We are all actors. It's wrong to think that only the movie stars act. Everybody acts. If you don't act, you will have no money. Only when you act, you become real. If something becomes real, we call it an "Act". When something becomes an "Act", nobody can violate it. It's through a series of acts that the government is able to function.

Everyone comes to this earth plane with specific sets of karma. A gardener has a gardener's karma, and the cardiologist has karma to deal with cardiac problems. It's impossible for them to exchange their professions. Everyone is unique and has his or her own life to live. I am here on the earth plane to teach you that you don't have to suffer a mediocre life just because you came here with mediocre karma. No one except Lord Shiva has the ability to erase someone's karma. Even Brahma, the creator of the world, and Vishnu, the protector, do not have the ability to interfere with the karma of individuals. I am delighted that I am here to give a new direction for the entire human race through change of their destiny.

Once, Vashista told Lord Rama that there is no destiny except your mind. Your mind is indeed your karma. Logically speaking, if you don't have your mind, you don't have destiny. Take a coconut, transfer your old karma to it and then break it. Nothing works like a coconut. Every moment is new. Don't listen to your old mind. Make a deep commitment to unconditionally love prosperity and enlightenment."

"You are by divine law required to work. Just as the lungs, the heart, and the brain work incessantly, human beings are required to work. There is no exception to this rule. If someone elects not to work then that person is wasting his lifetime."


KAPASZKODJ!

 


TOP HIT :)

 

Sri Babaji, Shambo Sadashiva Avatar, says:

"To devotees I give Abhaya Dhan, the blessing of My protection, by which you will always be protected and should be fearless."

read the whole story >>

"I have come to give, only to give. Are you ready to receive?
I give everything but few ask for what I have really come to give."

"Whosoever comes to me with love, then I will show him/her love beyond anything imaginable"

"Vilma asked Sri Babaji if He had meditated there as Lord Shiva Himself and her sister asked: "Is Shiv adi ( ADI - the beginning of everything, Adi Purusha, the origin of everything)?"
Sri Babaji answered: "No, Shiva is anadi (ANADI - without beginning)."

read the whole story >

"Sitting here at Haidakhan, Mahaprabhuji has control over every particle of the Creation by the power of His mere wish, by His every thought. Mahaprabhuji has control over the elements, the spiritual world - to say nothing of the world of men. He is the Creator, Sustainer and Destroyer of the world.
Not a single blade of grass can grow but that He wills it. He has incarnated in a human body for the welfare of the mankind. His sole desire is to make it possible for
the whole world to be liberated. He shall do His utmost to achieve liberation of the whole world."

"My Name is Om Namah Shivaya."

GOD is OM, and Namah Shivaya gives you the knowledge by wich you can reach Him.

- Babaji

Shiva Pancaakshari Mantra, Om namah Shivaya, is very very potent mantra. To me, it is like pure Love.
Lets take a look what Shastriji, a direct disciple of Sri Babaji has to say about this mantra:

"It is a 'mahamantra,' great mantra, a shortened and more powerful version of the mantra central to all four Vedas. It is called a beej mantra, a 'seed' mantra. The smaller and more concentrated an object, the more powerful it is. A seed contains within it all necessary power to create a mighty forest tree, and so, by comparison, it is much more powerful than the tree.

So it is with 'Om Namaha Shivaya' it is the beej, seed, of the longer version, and thus is a very, very potent mantra."


ÓM NAMÁ SIVÁYA

 

Az Óm Namá Siváy egy felfelé irányuló Energia-Spirál, ami összeköti az Anyagot az Univerzummal. Ez a Spirál a Gerincoszlopodnak felel meg. Az ad Tartást a Testnek, Információt az Idegrendszernek és Energiát az Elmének. Az egyik vége a Földbe nyúló Gyökered, a közepe a Szíved és a teteje a Koronád. (Sokan a gyökeret hiszik a teremtés koronájának, ezért az emberiség fejjel lefelé lóg bele az anyagba... Harmadixemmel nézve ez felettébb vicces, de inkább csúnya látvány! :)

Az ÓM Maga Az Egyetlen Oszthatatlan Teljesség, A Valódi Atom. A félvalódi atom nevével ellentétben valójában osztható, tudósaink Istennellentétben tévedékenyek. Mégis remek analógiái a Teremtőnek, az atom pedig az ÓM-nak: a Koncentrált Középpont Körül Kering a Környezet. Síva-Shakti Táncol. Nyílhegy-Vad Egyesül. Megfigyelő-Megfigyelt Megfigyelés. Nyugalom-Aktivitás Azonossága. Koncentráció-Munka Valósága. Mantra-Karma Yógája.

Az ÓM Igazságát egy embernek nehéz megvalósítani: az Egyén a Társadalommal nehezen jön ki.

Még az ÓM-ot analogizáló félisteneknek sem könnyű: a Csillag körül a Bolygók néha letérnek pályájukról, kijönnek a sodrukból, néha ütköznek.

Csillagok hűlnek ki, robbannak fel, vagy roskadnak feketelyukként magukba szívva a körülöttük lévőket... Főleg nem örökéletűek.

Szóval a Tökéletes Örökmozgó perpét-ÓM-obilét nehéz megvalósítani! Még Einsteinnek sem sikerült, csak Buddhának.


Ezért nem elég csak az ÓM-ra koncentrálni, vagy csurgó nyállal a csillagokat nézni! Tudás alapú Tett kell, ami felvezet Rá... Spirális pályán! Szerpentinen! (Serpent=Kígyó=Kundalíni ;) Páros lábbal a földön állni, majd elindulni a nehézségekben, úszni a problémákban, izzani a munkában, végül levegőbe kapva felreppenni a Semmibe! :-)

"Én Vagyok az ÓM", mondta Babaji, "a NAMÁ SIVÁYA pedig megadja azt a tudást, amivel elérhettek Engem".

Ez a KarmaYógaÓmNamaSiváya! :)

 

TOP HIT :)

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA

"Én vagyok az ÓM", mondta Babaji, "a NAMÁ SIVÁYA pedig megadja azt a tudást, amivel elérhettek Engem".

A NAMÁ SIVÁYA az ÓM, mint Teljesség "kinagyítása", kiáradása:

Ó
M


 

FÖLD, a súlyos szilárdság, amit taposunk

N
A

 

VÍZ, amiben lubickolunk

म:

M
Á

 

TŰZ, ami éltet, éget és átalakít téged

 

S
Í

 

LEVEGŐ, szabadság, ami után kapkodunk

वा

V
Á

 

ŰR, ami teret ad mindEnnek

Y
A

Ez a teremtés hangja és képlete, minden ebből jön: például szanszkritül a Szél: VÁYU.

A SanSkrit az Istenek nyelve: energia alapú. Az Energia pedig az ÓM. Nem csak én, hanem a motor is ezt mondja...

ÓM = A-U-M: Alakítás-Utazás-Múlás, Teremtés-Fenntartás-Pusztítás, azaz Brahma-Vishnu-Síva

Mégegy érdekesség: ez a szöveg is ilyen spirálisan íródott!

 

Nem magamtól, hanem az ÓMNAMÁSIVÁYÁ-tól. A nehéztől a könnyű felé: összekötve a Lehetőséget és a Konkrétat. A megfigyelőt és a megfigyeltet. Ez a megfigyelés maga. Az ÓMNAMÁSIVÁYA...

Újra és újra, a sokféleségből spirálisan az egyféleség felé utazva...

Ahol ki van írva a TOP HIT, az a spirál egy fordulópontYa:
ómnamásiváYA és az ÓMnamásiváya között: ...vayA U Mna...

A spirál végén pedig már Konkrétan van ott az ÓM NAMÁ SIVÁYA!...

Mindig a Föld középpontjából kiindulva (mocsár alja), az egyre könnyebb elemeken át, fel az Éterbe! Páros lábbal a földön Állva megfigyelve és Munkálva, élve, egyre könnyebbé Téve az életet, szállva, végül teljesen eggyé Válva rájössz, a Földön állva a Mennyországra.


Na így lesz a meséből valóság, és a valóságból mese... :)

Ezt én nem direkt csinálom, csak látom, hogy így alakul. És mi az ami alakít?? Az ÓM NAMÁ SIVÁY, és az, ami láttat? Az ÓM NAMÁ SIVÁY. És mi az, amit látok? Az ÓM NAMÁ SIVÁY.

YA, megint elszálltam... :)

Ezt csináljátok utánam. ;)


TOP HIT :)

 

Hát ezek voltak a legutóbbi szatszanga-rezgések, én érzem azért, hogy egyre inkább rezeg! ;) De ne zizzenjetek, csak Pattogjatok, mint Labda a Gödörből, hogy a VilágVégére is érte megy a Nagy Játékos :) azaz "Maha Playfool"... vagy Maga Maha Maya!!! :-)

Tudtátok, hogy a Föld Labda alakú? :-)
(Csaxomorú, mert nem játszik vele senki...:)

Építsünk már rajta legalább egy Homokvárat...! :)
Ti hogy látjátok??

Egyáltalán nem, vagy
csak rémülten-tétlen?
Esetleg tettlegesen??

Legyen Neked is 2012-kompatibilis házad és hazád! ;)


LEGYEN HITETEK! :)

RAJTA,
KOMMENTEZZETEK!!! >>>

 

Meditáció és Karma Yóga ;)

- Drága Istenanya, épp egy ilyen ásramban szeretnélek elérni Téged! :-)
- Oké, Dolgozz Értem! :-)

TOP HIT :)

 

  FIGYU!   Véletlenek NEM léteznek! Ha Te az alábbi keresőkifejezésekkel idetaláltál, vedd ezt kérlek készpénz-jelnek (perszecsaxeretetsíkonértelmezve), és sürgősen vedd fel velem a szupravezető-kontaktot, ne csak a lelki, hanem a fizikai síkon is, hátha elronthatjuk az egészet...:

  "Idegen látogatók" keresőkifejezései >

a.j.krisztián      +yogananda+idézet     Máya+keresztje+hindu     babaji's+kriya+yoga     Tryambakam+Mantra        babaji      Babadzsi     om+bhur+bhuva+swaha     omnamasivay.blog.hu     univerzális+orgazmus     babaji+mahavatar     A+varázskastély+jelszó     Angyali+üzenet:+DIMENZIÓVÁLTÁS     egy+jógi+önéletrajza   
Sivaya+     mantrázás     muktananda+könyv     mantra+hasznalata     swaha     mahakranti     paramahamsza+jogananda     west+coast+east+coast     herakhan+baba    dattatreya     A+J+KRISZTIÁN     Daniel+Pinchbeck     HİNDUVAL+NEDİR     a.j.+krisztián     2012,+szentek     zolcseg+magok   

<- jó, ez uccsó mondjuk nem számít! ;)))
(-: és lehet, hogy pont most szűrtelek ki Téged... ;-)

Ha pedig Veled taliztam a Kairo Music Pub-ban, kérlek írj ide: krisnaloka@gmail.com! :-)))


Passzív infószívóknak:

www.sribabaji.org
http://babaji.net
www.arunachala.hu


A tettek embereinek
:

babajicalling.com
Nina Hagen
onvalo.blog.hu

 

Beküldte: | 2009. jan. 19. hétfő - 02:20

Hozzászólások

1 comment posted
Szépség kontra Igazság ;)
2009. január 19. hétfő, 2:33 | Ajey

Bocsi, egy kicsit mintha szétcsúszott volna a formázás! :)))

De ha már eljutottál idáig, biztosan megérdemled az eredeti látványt itt:
http://omnamasivay.blog.hu :-)

Innen emeltem át, csak sajnos eltűnt a forma... :(

Pedig soxor a forma a tartalom (Yantra :), a tartalom a Mantra, ami a kettőt összeköti az pedig a Tantra... :-)

Óm Namá Siváya,
Ajey