Párkapcsolat | Önmegvalósítás.hu

Párkapcsolat

Életünkben kiemelt jelentőséggel bír a párkapcsolat, a nemiség és a szexualitás, ezért mi is ilyen figyelemmel közelítünk ehhez a témához!

A párkapcsolati életünkben megjelenik szinte minden erényünk és hibánk, nagyon erős tükröt tartva nekünk, hogy hol kell még fejlődnünk. A nemiségünk tudatosítása és a múltban ért ilyen témájú sérelmek feldolgozása elsődleges szerepet kap abban, hogy kifejlődjön bennünk az egészséges nemi önértékelés és önbizalom.

A párkapcsolat két ember egymásra hatása, egymást tanítása, és addig működik jól, amíg a vonzások mellett ebben a tanulási folyamatban is részt veszünk! Eme tanulás a következő témakörökből áll:

Önismeret a párkapcsolatban

Ha tükörként tekintünk a partnerünkre, a párkapcsolatunkra, vagy akár a magányunkra, akkor olyan személyiségjegyeket, gyerekkori mintákat, vágyakat és félelmeket ismerhetünk fel, amelyektől megszabadulva a bennünk élő párkapcsolati énünk fog megtisztulni.

Ennek a párkapcsolati énünknek a tudatosítása az elsődleges feladatunk, ha helyre akarjuk hozni a párkapcsolati életünket, hiszen ezen személyiségrészünkkel kapcsolódunk a partnerünkhöz, vagy keresünk új párkapcsolatot.

Hiába minden akarat és hazug vágy, ha kuszaság van a párkapcsolati énünkben, akkor kívül is kuszaságot fogunk találni! Ezért ennek teljes megismerésére és tudatossá tételére koncentrálunk először, a hagyományos tudatosító technikákat alkalmazva.

 

A Párkapcsolat csomag tartalma:
36 előadás, 15 meditáció, 19 óra 08 perc hosszúságban.

 

Nemi önértékelés

Amikor egy új kapcsolatot keresünk, akkor olyan partnert fogunk bevonzani, aki nagyjából hasonló tudatossági szinten van, mint mi - ezzel is tükrözve a saját fejlettségünket.
Viszont ez az új partner olyan tulajdonságokat (hibákat) is visszatükröz majd nekünk, amelyekkel nekünk van dolgunk, azokban nekünk kell fejlődnünk.

Éppen ezért, ha az előző kapcsolatoktól jobbat szeretnénk bevonzani, akkor ehhez önmagunkat kell fejleszteni! Az önfejlesztés első lépése, hogy feltárjuk és beismerjük, hogy valójában mennyit is érünk, milyenek vagyunk Nő vagy Férfi -ként?!
Ezt az önvizsgálatot hívjuk nemi önértékelésnek, hiszen most a számtalan belső tulajdonság közül kifejezetten a nemiséggel és szexualitással kapcsolatos tulajdonságokat fogjukértékelni.

Egy egészséges és stabil nemi-önbizalom alapja, a hiteles önértékelés, amelyben elfogadtuk, hogy a különböző értékekben, hol is tartunk. Ha túl és alul értékelés nélkül tudunk önmagunkról véleményt alkotni és mindezt szívből elfogadjuk, akkor ez lehet a nemi önbecsülésünk biztos alapja.

Nemiségünk tudatosítása

A nemiségünk teljes tudatosításához azonban nem csak a jelenben kell megismernünk és elfogadnunk önmagunkat, hanem fel kell tárni ennek az ösztön erőnek a legmélyebb forrását, hogy minden tudattalan motivációt (hajtóerőt) tudatossá tehessünk.
Így nyerünk uralmat az ember egyik leghatalmasabb erején, a nemiségén.

Mire gyerekkorunktól a mai állapotunkig eljutottunk, addigra annyi önkéntelen benyomás és szándékos alakítás érte a nemiségünket és a párkapcsolati énképünket, hogy régen elvesztette tisztaságát! Nem csoda hát, hogy nem képes helyesen működni.

Speciális meditációk segítségével azonban meg lehet szabadulni a gyerekkorban kialakult párkapcsolati mintáktól, a félelmeken alapuló hibás viselkedésektől és a sok galibát okozó téves vágyaktól.

Ilyen fölösleges tudattartalmaknak tartom az ideákat is, amelyek egy álomvilágot dédelgetnek, így az sohasem teljesülhet be. Viszont ha a hamis ideákat elengedjük és megkeressük helyette a saját valóságunkat, akkor azt kibontakoztatva rájövünk:

"A bennünk élő valóság szebb minden álomtól!"

Így teremthetünk igazán könnyedén olyan párkapcsolatot magunknak, ami jár nekünk, ráadásul jól is érezzük benne magunkat!

Párkapcsolati énkép

Ahogy megérezzük ezeknek a különleges technikáknak az erejét, felismerjük, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva a világnak párkapcsolatilag! Sőt!
A világ van kiszolgáltatva Nekünk, hiszen pontosan úgy kell működnie, amilyen párkapcsolati kép él bennünk.

Ezt az elvet elfogadva és alkalmazva már csak gyakorlás kérdése és hónapokon belül megteremtheted magadban azt a párkapcsolati énképet, amilyenre mindig is vágytál, amit most is ott hordozol a tudatod mélyén!

A jelenlegi - valószínűleg hibás - énképed fejlesztésében nagy segítségedre lehet a jelenlegi vagy korábbi kapcsolataid, az azokból benned maradt fájdalmak, sérülések és elégedetlenségek.

Partner megismerése

Hiába élünk együtt akár évtizedeket egy partnerrel, mégsem biztos, hogy igazán ismerjük!

Ismerheted a hóbortjait, a félelmeit, a legmélyebb vágyait, sőt talán a titkait is! De nem ismered azt, amit még Ő sem ismer magából, amit soha sem mert bevallani, felvállalni!
Pedig a tetteinek nagy részét pontosan ezek az elfojtott erők hajtják és csak az igazodik el igazán rajta, aki ezeket is tudja!

A másik ember valódi megismerésének egy olyan módszerét sajátíthatod el, amellyel egy új partnert is akár napok alatt kiismersz, még ha nem is vagytok együtt sülve-főve! Így sokkal hamarabb el tudod majd dönteni, hogy Ő az igazi, vagy sem?!
Természetesen ezzel elveszíti a kapcsolat az ismeretlenség varázsát, de nem kell félned a kellemetlen meglepetésektől sem! És gondolj csak bele: Ha hamarabb kiismered a lehetséges partnereket, akkor a zsákutcás kapcsolatokat megúszva, hamarabb megtalálod az igazit, akivel titkok nélkül is fantasztikus lesz az életed!
Vágysz még a titokzatosságra?

Párkapcsolat tudatosítása

Ebben a fejezetben megtanulod, hogyan érdemes egy új kapcsolatot bevonzani. Ez a technika tökéletesen pontos, nem fordulhat elő, hogy nem működik!
A hatékonysága messze felülmúlja az agykontroll programozás technikáját, a negatív karmát teremtő mágikus gyakorlatokat, vagy a ma oly népszerű "TITOK ideológia" gyenge gyakorlatát.

Fontos, hogy összevessük ezekkel a módszerekkel, mert ez a bevonzási módszer nem csak többet ígér, de többet is vár el a gyakorlótól! A működéséhez a világegyetem alaptörvényét használja, a hasonlót a hasonló vonzza, ezért a kívánt eredmény eléréséhez Neked kell változnod és tudatosodnod!

Ehhez a változáshoz megadok minden eszközt, ezért nem csak jópofa ezoterikus duma marad számodra a tudatosodás, hanem konkrét gyakorlatokon keresztül elérhető valódi változás. Ez a változás hónapok alatt bekövetkezik, ha szorgalmasan gyakorolsz és az egész hátralevő életedben kifejti jótékony hatását.

Ezzel a módszerrel olyan minőségi kapcsolatokat vonzhatsz be, amilyenről ma még álmodni sem mersz!

Én magam, több év gyakorlásával fejlesztettem ki és ezzel tudtam bevonzani, hozzám egyre jobban passzoló partnereket. Így mindegyik párkapcsolatom messze felülmúlta az előzőt, sokkal nagyobb boldogságot és kielégülést hozott az életembe!

Ajánlom Neked is ezt a hatékony technikát, hogy végre boldogságot találj a párkapcsolatban is!

Visszatartó erők

Azonban nem csak a vágyainkat kell tudatosítani, hanem a félelmeinket és a negatív lelki sérüléseket is.
Egyrészt, ezekből a negatív tudattartalmakból, az azokat előidéző helyzetek megértéséből nagyon sokat tanulhatunk önmagunkról. A bennünk levő kiváltó okokat feltárva, beismerve út nyílik a fejlődésre, aminek a végén már nem lesz meg bennünk az a naivság, nem-tudás vagy hazugság, amivel korábban életre keltettük a párkapcsolati problémáinkat

Másrészt, teljesen felesleges ezekkel a negatív tartalmakkal együtt élnünk, még ha időlegesen el is tudtuk folytani őket, hiszen csak helyzet kérdése, hogy mikor bukkannak fel ismét!
Ha van rá módszer, amivel megszabadulhatsz a félelmeidtől, gátlásaidtól és fájdalmaidtól, akkor továbbra is elnyomnád ezeket, vagy neki kezdenél a tudatos feldolgozásnak?

Kötődések

A kötődések örömöt és szenvedést is hozhatnak az életünkbe. A gond csak az, hogy előbb vagy utóbb minden pozitív kötődés megmutatja a maga szenvedésteli oldalát is!

Hogy ezt elkerüld, vagy legalább méltóan tudd kezelni, ezért érdemes elsajátítanod a "Kötődések elengedése gyakorlatot", amely különösen hatékony és végső elengedéshez vezet.
Az elmúlt tizenöt évben olyanok is sikerrel alkalmazták, akik már minden okos és oktalan módszert kipróbáltak, de a kötődésük csak megmaradt!

Amikor megérted a kötődéseid működését és először kipróbálod ezt a gyakorlatot, akkor érzed meg, hogy ez az élet természetes hullámzását követi, nem tesz erőszakot benned és a másikban és végül így is helyére kerül a kapcsolat.
Előzetesen hadd áruljak el annyit, hogy minden kötődésnek van legalább egy üzenete, amit amíg nem élsz meg, addig fogva tart.

Karmikus párkapcsolat oldása

Karmikus párkapcsolatnak azokat a kapcsolatokat nevezzük, amelynek kötelék szála egy előző életünkben kezdődött, de még nem fejeződött be! Azért kötelék szálról írok és nem párkapcsolatról, mert sokszor ezek a kapcsolatok ki sem alakultak, vagy csak egyoldalúak voltak, a kötődés mégis összerántja az újra születő lelkeket! 

"A karmikus párkapcsolatok könnyen realizálódnak, de nagyon nehéz elengedni őket!"

Ezért a fentebb említett kötődés elengedése gyakorlatot kell alkalmaznunk ahhoz, hogy teljesen feloldódjon ez a misztikusnak tűnő kapcsolódás.
Tudatos feltárással megérted a kötődésed lényegét és el tudsz engedni olyan mély kapcsolatokat is, amit eddig az életednek hittél! Hogy elengeded - vagy sem, ez innentől a Te döntésedtől és gyakorlásodtól függ!

A magány feldolgozása

A magány nem csak a rosszul működő párkapcsolati énünk "büntetése" lehet, hanem egy nagyszerű lehetőség az újrakezdésre, idő a belső fejlődésre!

Megvizsgáljuk, hogy mennyire vagy hajlamos a magányra, mennyire kívánod azt, vagy félsz tőle, és ez alapján olyan belső gyakorlatokat ajánlok, amivel a magány teljesen a helyére kerülhet a párkapcsolati életedben.

Miként az alvás része az életünknek, úgy a kapcsolat-mentes időszakot is érdemes pihenéssel, feldolgozással, tudatosítással töltened, hogy a következő "nagy menetre" sikeresen felkészülhess!

 

A Párkapcsolat csomag tartalma:
36 előadás, 15 meditáció, 19 óra 08 perc hosszúságban.

 

Párkapcsolat megtartása

Ha már be tudsz vonzani egy értékes kapcsolatot, akkor meg is kell tartanod azt! Ez egy másik képesség, így más tudás és részben más eszközök kellenek hozzá!

A partner tudatos szeretése, a féltékenység kezelése, a párkapcsolati problémák megoldása mind tanulható képességek és ezek nélkül bizony rövid életű lesz a boldogságod!

Tanuld hát meg mindezeket, hogy sikeres, boldog párkapcsolati életed legyen!

Beküldte: | 2008. júl. 14. hétfő - 17:47

Hozzászólások

22 hozzászólás
Összegzés
2008. augusztus 08. péntek, 19:04 | HANNA-BARBARA

Kedves Huszti Sándor!

Igaz lelkemre mondom: Nagyon örülök,hogy az INTERNET bő választási lehetőségei közül ezt az oldalt választottam! Olvasó tagja maradok! Ontottad hozzám az általam érdeklődésre megjelölt anyagot, több napon keresztül. Kezdő révén elöször csak olvasgatom ,csodálkozom, hasznositani fogom!
Köszönet érte.

Tisztelettel: Judit/60éves/

fehercsongor képe
Mini párkapcsolati tanfolyam : A sikeres bevonzás titka : pontos
2008. szeptember 14. vasárnap, 12:27 | fehercsongor

Mini párkapcsolati tanfolyam : A sikeres bevonzás titka : pontosan fogalmazd meg hogy mit kívánsz !
Előrevetem : Játéknak tekintem . Általában fel szoktam adni a magasabb régiók felé a kívánságom , aztán előbb - utóbb ( sokszor csak akkor amikor már tényleg feladom = lemondok róla ) jön a meglepetéscsomag . Izgalmas a várakozás , a felbontás , és a nyeremény is és reméhetőleg én is neki .
Elakadtam a " pontos megfogalmazás " - nál .
Gondolataim : Pontos = részletes . Mint egy kirakósjáték darabkái úgy illeszkedjen hozzám és én hozzá . Jó az vajon , előrevisz ? Egyáltalán ismerem én annyira magam , hogy tudjam a változatok végtelenjéból melyik lény illik leginkább - , és melyek nagyon jól hozzám és viszont , és ezen lények közül melyek vannak most forgalomban , mert ha nem őket részletezem ki tulajdonságilag , akkor eleve kizártam őket . Egyáltalán ismerhetem én olyan pontossággal magam , lényeges és lényegtelen dolgaim , lehetőségeim , rejtett és többé kevésbé megélt képességeim , várható és lehetséges sorsutaim , hogy ezeket átlátva felelős , tudatos döntést hozhassak ?
Nem , még nem vagyok a tudatosság olyan szintjén .
Érdekes , hogy negatív listát sokkal könnyebb összehozni .
A részletes pozitív lista nehézsége még az a tapasztalatom , hogy a személyes vonzerejével hatott már rám öreg és fiatal , csúnya és szép , álmatag és határozott stb . ( hogy csak a számomra legszembeötlőbb tulajdonságaikat soroljam ) , és tudom , hogy ugyan más és más sorselemeket megélve velük , de ugyanolyan boldog lettem volna mindegyikőjükkel . Néhányuk közben elvesztette felém a vonzerejét , valamint azt is megéltem , hogy előtte és utána első ránézésre kiköpötten hasonló kinézetű és tulajdonságeleggyel bíró személy teljesen érdektelen volt számomra , eltekintve attól az érdeklődéstől amit a később megjelenteknél az előző személyre való emlékeztetősége váltott ki belőlem .
Két utam marad : a részletes lista elemeit a megérzésemre hagyatkozva jelölöm ki , vagy felsőbb , bölcsebb mozgatók kezébe adom , gondjára bízom a vágyam .
Végül maradtam a részletesség egy olyan szintjén , ami még nem zár ki konkrétumokkal senkit , aki lehetséges , vagyis : A számunkra legalkalmasabb időpontban vezess egymáshoz bennünket Uram egy olyan személlyel , akivel minden szinten vonzónak látjuk egymást , és ezen vonzásnak lehetséges sorsunkból , tulajdonságainkból fakadóan van esélye megmaradni a kapcsolatban . Akivel jól érezzük egymás társaságában magunk , és ezért törekszünk a másikkal való találkozásra . Te tudod , hogy kik közül lehet Ő , és , hogy egyáltalán sorsom - e a párkapcsolat . felacso

köszi :)
2008. november 07. péntek, 13:56 | bátoriági   Előzmény

Szia Jóska!
Ma csak benéztem pár percre olvasgatni, és ami nagyon tetszett: "mindig csak annyi befogadható, amire már felkészültem" - Te írtad. Olyan igaz, és minek görcsölni, elégedetlenkedni, hogy gyorsabban is haladhatna az ember. Jó ez, na. :)

cica62 képe
nagyon ragaszkodom hozzá
2008. október 06. hétfő, 19:44 | cica62

Kedves Huszti Sanyi !
Nagyon szimpatizálok a párkapcsolati programoddal ,de szeretném megkérdezni ,hogy ez akkor is működik, ha már egy meglévő 20 éve tartó párkapcsolatot szeretnék tartalmában, érzelmeiben, intimitásában jobbá tenni ???
Így is működik??
Mit csináljak....nagyon ragaszkodom hozzá???? Vele szeretném megélni a csodát!
Szeretettel:
Cica

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Amit Te megadsz magadnak, azt mások is megadják Neked
2008. november 07. péntek, 14:51 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Mivel az életedben minden Téged tükröz, így ha Te változol, azzal változik a környzeted is, és ez a párkapcsolatra is igaz! Ha a megfelelő dolgaidban tudatosodsz, annak pozitív hatását a párkapcsolatod javulásában is észre fogod venni, méghozzá igen rövid időn belül.

Képzeljük el, hogy kifejezetten a saját érzelmi nyitottságod, intimitásod fejlesztésére fordítasz több figyelmet és tudatosító meditációkat végzel.Érzékenyebb leszel, megértőbb és elfogadóbb magad felé, tudatosodnak a mély vágyaid, érzelmi és szexuális igényeid.
Ahogy Te változol, úgy a világod is változni fog:

  • az emberek és a párod érzékenyebben figyelnek Rád,
  • igyekeznek kielégíteni a benned már tudatosult vágyaidat,
  • együttérzést, biztonságot és melegséget sugároznak feléd, ahogyan Te is magad felé!

Tehát amit Te megadsz magadnak, azt mások is megadják Neked, mert érzik belőled, hogy igényed van erre a minőségibb életre, kapcsolatokra.

Mindehhez azt kell tenned, hogy tudatosítod a saját nemiségedet, szexualitásodat, párkapcsolati igényeidet és igyekszel kiteljesedni ezekben! Az ehhez szükséges gyakorlatok és instrukciók mind megtalálhatóak a Párkapcsol Sirály csomagban.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
ha helyére teszed magadban a hozott párkapcsolati mintákat
2008. november 02. vasárnap, 10:40 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szia Mango!

A fentebbiek a tanfolyamon felvett hanganyagokról, az azokból készült Sirály tanfolyami csomagról szólnak. Élő tanfolyamot nem tartok, mert idén tavasszal megteltem vele és nem lenne egészséges, ha rákényszeríteném magamat!

Viszont ezekből a Cd-s összeállításokból is kiválóan meg lehet tanulni a tudatos párkapcsolat irányítását és önmagad letisztítását egy jobb kapcsolathoz!

Az ugyanazon gödörbe futás megoldása alap tanítás, szerintem könnyen elsajátítható és megoldható feladat. Valóban érdemes foglalkozni Vele, hiszen ha helyére teszed magadban a hozott párkapcsolati mintákat, akkor tiszta lappal indulhatsz a következő párkapcsolatodban, és a gödröknek még a közelébe sem fogsz jutni!

Sok sikert kívánok hozzá!

Köszönet
2009. december 17. csütörtök, 20:07 | wilde

Sziasztok!

Én nemrég szakítottam a barátommal. Amikor megvettem a cd-t már sok-sok gondunk volt. Sajnos a kapcsolatot már nem tudtam megmenteni. (Ami nem véretlen,talán nem is baj...)
Szóval a lényeg: nagyon szenvedek, de Sanyi, ez a cd hatalmas segítség. A felismerésekhez, elfogadáshoz és persze vmikor az újrakezdéshez.Sokszor nyűglődöm, de elkezdem hallgatni az előadásokat és úúgy megnyukszom, mert átgondolok mindent és elkezdek meditálni, tenni az ügyért. KÖSZÖNÖM!

Suto Maria képe
Évek óta nem "vonzottam" társat...
2013. február 06. szerda, 12:13 | Suto Maria   Előzmény

Azt gondolom, sikeresen elzártad magad. Jó kis falakat építhettél. És ezekből nehéz kitörni.
Lassan , óvatosan kell közeledned magad felé. Újra visszaidézni és megerősíteni, mi a szerethető benned? Önismeret- ez az út. Finom, szelíd módszerrel.
Ahogy majd közeledsz magadhoz, meglátod a sok-sok értéket magadban.
Ami mindig is ott volt, csak a belső monológod elhitted, és az hatott rád. Ráadásul hosszú ideig működtetted.
Szóval elkezded majd belülről sugározni a szépségedet, elégedettségedet.. ráadásul, ha megengeded magadnak azokat a szituációkat, amelyekben lesz alkalmad találkozni esélyes emberekkel, (jajj, csak ne vadász), akkor egyre szabadabb leszel.
Érd el a saját természetes énedet, és légy az, aki vagy!
Tudom, ezt mondain könnyebb!

Adj lehetőséget magadnak és válaszd az örömet!
Már ma! Már most!

Valószínűleg szükséged van rá, mert írsz ebben a témában.
Sokszor akár korábbi életek tapasztalati kezdenek le hatni... vagy csak a jelen negatív élményei.

Ha segíthetek, írj, szólj.

Szeretettel írtam neked: Sütő Mária
www.eromerito.hu
sutomaria@digikabel.hu

Feliratkozás Hírlevélre