Mi a kiút egy karmikus kapcsolatból? | Önmegvalósítás.hu

Mi a kiút egy karmikus kapcsolatból?

Hozzászólások

22 hozzászólás
Kereshetsz olyan Pránanadist, aki utaztat! Vagy a pránanadi
2009. augusztus 14. péntek, 14:34 | Szabó Péter - szabox (útkereső)

Kereshetsz olyan Pránanadist, aki utaztat! Vagy a pránanadi keretein belül Te is elsajátíthatod és akár megtalálhatod a választ! :) Reiki-n belül nem tudom, h van e ilyen lehetőség, de nadin belül 100% :)

LEONA képe
Pránanadi
2009. augusztus 14. péntek, 17:28 | LEONA   Előzmény

Kedves Péter!

Köszönöm a tanácsodat. Én is úgy érzem, hogy ez lehet megoldás. Hol tudk keresni olyan Pránanadist aki segíthet? Tudnál adni egy elérhetőséget? Én egyből föl fogom venni vele a kapcsolatot, mert a végére kell járnom ennek az egésznek. Tuni akarom, mi történik az életemmel.
Mellesleg amúgy is foglalkoztat a téma, még az is lehet, hogy idővel el szeretném sajátítani. Ha beválik, miért ne?

Köszönettel,
Judit

Szabadság?
2009. augusztus 14. péntek, 14:44 | Névtelen (útkereső)

Vannak kapcsolataim amit nem tudok megszakítani, van akit időről időr felkeresek így vagy úgy, pedig tudom hogy vége, már nem vagyunk feladatai egymásnak. Remélem nekem ezek az elegedhetetlenségek még nem ártanak.
Sokat írtál, de arról mégis keveset, hogy a sok "rossz" ellenére mi a jó a kapcsolatotokban ? S biztos hogy minketten ugyanannyira akarjátok, vagy az egyik csak hagyja a nagya ragaszkodást, mert hisz az csak jól esik az embernek.
Biztos hogy őszinte vagy magadhoz ?
Nem félsz az átmeneti magyánytól, vagy egy új lehetőség bevállalásától ?
Anyagiak ? Tudnáto szabadok lenni egymástól ?
De ugye hiszed, hogy nélküle is egy épképzlábegész ember vagy ?
Bár lassan hiszek abban is, hogy egy valamikor egész jó kis szerelem idővel szinte mániává fajulhat. (Bocsánat ha rátok ez nagyon nem igaz. ) S olyankor ugyanolyan nehéz a másikról leszokni, mint mondjuk bármely más káros szenvedélyről.
De ez csak az én véleményem, s annak is csak egy része.
Remélem mások többet tudnak segíteni.
A mágikus oldás "hadműveletben", vagy utaztatásból következő sorsértelmezésben én nem hiszek, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet Neked megoldás.
Sok szerecsét, jó válaszokat!
Üdv:Almás

LEONA képe
Jó kérdések
2009. augusztus 14. péntek, 16:31 | LEONA   Előzmény

Kedves Almás!

Köszi a kérdéseidet, úgy gondolom, őszinte vagyok magamhoz. De azt is tudom, hogy nem tudom, melyik a helyes út. Tehát az őszinteség kérdéses, mert teljes a tanácstalanság. A lelkem mintha felé húzna, szeretem. Persze ettől még tudom, hogy nem feltétlenül kell vele lennem. Az eszem meg azt mondja, hogy "hagyd már abba, magadat teszed tönkre. Mire vársz még, felejtsd el!" Most sem vagyunk együtt mellesleg :) Azt tudom, hogy túl erős a kötődés, és ugyanannyi érv van mellette, mint ellene. Racionálisan nézve ezt abba kéne sőt már rég abba kellett volna hagyni. Lelki szinten meg össze vagyunk kapcsolódva, és nem tudunk leválni. Neki már több sikertelen kapcsolata is volt, nekem csak egy próbálkozásom, ami nem is volt rossz. Találkoztam valakivel, aki külföldön él, de elég jó hullámhosszon voltunk, de a második találkozásunkkor mégsem találtuk a közös hangot. Szóval mindkettőnk próbál és próbált kilépni ebből, egymást segítve is próbálunk. Sőt most azt is megbeszéltük, hogy a végére járunk. Én úgy érzem a spiritualitásban fogjuk megtalálni a választ. Már volt olyan elválásunk is, hogy mindketten tisztán éreztük, hogy vége mindennek közöttünk. Aztán ez is elillant.
Mi a jó a kapcsolatunkban? Egyre jobban figyelünk egymásra, egyre jobban engedjük egymásnak, hogy olyanok legyünk amilyenek. Egyre őszintébben tudunk egymással lenni. Testi szinten minden egyre csodálatosabb lett közöttünk, olyannyira, hogy én nem is vágytam többre ennél. De azt is tudom, hogy ha ki kell lépni, mert ez lesz a végső válasz, akkor ezzel is meg fogok birkózni. Nekem külső segítség kell, ebben vagyok egyre biztosabb. És minden afelé húz, hogy valami előző élet van a dolgban, ezt egyre tisztábban érzem.
Köszi, hogy segítessz!

Judit

Azt hogy karmikus e a kapcsolatotok egy asztrológus megtudja néz
2009. augusztus 14. péntek, 15:16 | Kassay Noémi

Azt hogy karmikus e a kapcsolatotok egy asztrológus megtudja nézni, de azok alapján amit leírtál nagyon valószínű.
Ugyanis tapasztalatom szerint ezek a se vele, se nélküle kapcsolatok ilyenek.
Én úgy tudom, hogy az utaztatás is akkor eredményes igazán , illetve csak akkor nyerhetsz betekintést, ha már megoldottad a feladatot.
Mivel még mindig együtt vagytok , szerintem még van min dolgozni.
Persze az is igaz, hogy ha meg megoldottátok, akkor minek elválni, illetve akkor már nem biztos, hogy lesz benned ilyen vágy .

Szeretettel Noa

LEONA képe
Kedves Noa! Neked is köszi, hogy hozzászólásoddal segítessz. Az
2009. augusztus 14. péntek, 17:00 | LEONA   Előzmény

Kedves Noa!

Neked is köszi, hogy hozzászólásoddal segítessz. Az asztologia is lehet megoldás, bár erre nem gondoltam, mert nem foglalkoztam ezzel soha mélyebben. Csak tudnám milyen feladatot kell megoldani... Amúgy technikailag nem vagyunk együtt, sőt, úgy érzem pillanatnyilag hogy hárítanom kell, de azt is tudom, hogy ez nem old meg semmit. Testileg sem akarom közel engedni magamhoz, amíg ki nem derítettem, hogy mi van. Nekem mindegy mi lesz utána, csak valahogy ennek járjak a végére. Érdekes belegondolni abba is, hogy mi lesz a vége. Ha nem kell elválnunk az is érdekes, és sok kihívást jelent majd, meg szép elgondolni, hogy talán boldogok is lehetnénk együtt. És ha el kell válnunk, az is. Csak ennek valahogy ki kell derülnie. Én nem bírom ezt a se így se úgy semmilyen állapotot. A kapcsolat tényétől meg mindketten meg vagyunk rettenve, mert már sok a kudarc. De folyamatosan érzem a jelenlétét, és fordítva.

Köszi
Judit

Kirsikka képe
elfogadás és elengedés
2009. augusztus 15. szombat, 5:04 | Kirsikka

Kedves Judit!
Bennem az merült fel, hogy vajon miért nem tudtok túl lenni a régi sérelmeken? Szerintem itt van a kutya elásva.. Írod, hogy mindketten fejlődtetek, egyre jobban megértitek egymást, közeledtek, ami nagyon biztató, hát türelem. Próbáljátok meg elengedni a múltat. Megengedni a másiknak, hogy korábban hülye volt. Na meg persze magunknak is :) Nem elfelejteni kell a rossz élményeket, hanem felismerni a tanulságot belőlük. Elfogadni, hogy megtörtént, és ha megvan a miértje, szélnek ereszteni.

Féltek együtt lenni? Nem inkább az újabb bukástól féltek? Az egész Élet arról szól, hogy elbukunk-felállunk. Hogy tanulunk a másiktól, meg a magunk hibáiból. Ez nem abnormális, és nem nevetséges, hanem ezért élünk. Gyakorlat teszi a mestert! :) Szerintem minden válasz ott hever az orrunk előtt, csak nyitott szemmel kell járni...

A szív dolgait nem aggyal (racionalitással) lehet megoldani. Az olyan, mintha csavarhúzóval állnál neki vajas kenyeret csinálni... Van egy jó módszer, a "H-H-H" (heart-head-hand), amivel összhangba hozható a szív, az agy, és a tett: egyik tenyered a homlokodra teszed, a másikat a szívedre, és úgy meditálsz ezek harmóniájáról...

Sok sikert hozzá!
Klári

LEONA képe
Meditáció, nátha
2009. augusztus 15. szombat, 12:17 | LEONA   Előzmény

Kedves Klári!

Köszi a tanácsod. Megfontolandó, amit írtál. Sanyi egy régebbi cikkét megtaláltam a neten, miszerint mély meditációkkal, nagy nehezen meg lehet szabadulni etttől a köteléktől, vagy meg kell tanuli elfogadni a másik természetét olyannak, amilyen. Nem tudom még melyik lesz, kicsit talán mindegy is, csak alig várom, hogy újra jól legyek. Persze szép lenne, ha együtt mindent meg tudnánk oldani.
Egyre jobb lett köztünk minden, valóban, aztán hirtelen történt valami, ami mindkettőnket visszarántott a földre... megint visszazuhantunk. Ő nem figyelt oda rám eléggé, megbántott, és persze bocsánatot kér többször is, és tudom, hogy nagyon sajnálja, de megfogadtam, hogy emiatt véget vetek a fellángolásnak újra. Erre megkér, hogy találkozunk,és tényleg látom rajta, hogy mennyire belátja, hogy hibát követett el... Én meg megbocsátok. Mert nem tudok rá haragudni, tudom, hogy tudattalan volt, amikor úgy viselkedett ahogy. De nem tudom, hogy kellene e hogy legyenek határok, amiket be kell tartani. Úgy érzem képtelen vagyok haragudni rá. Teljes a káosz a fejemben. Meg is fáztam, legyengültem, az ágyban pihenek... Megpróbálom a meditációt amtit írtál, mert nagy az ellentmondás;
A szívem szereti de az eszem tudja, hogy értelmetlen, és nem kéne... Megcsinálom ma azt a H-H-H meditációt, hátha segít ebben, bízom benne.

Szeretettel,
Judit

LEONA képe
Nem a vágyaim vagyok
2009. augusztus 17. hétfő, 12:24 | LEONA   Előzmény

Szeretettel küldöm nektek, és magamnak, mert néha hajlamos vagyok megfeledkezni erről, és ilyenkor kicsit összedől a világ. Szeretnék ennek mindig a tudatába lenni...

Én már nem a vágyaim vagyok,
hanem a mögöttük lapuló csend;
aki figyel
aki éber
aki segít és gyógyít
aki halkan bizsereg, amikor épp semmi nincs
Van már, aki védelmez
nyugalmat csak ő adhat

Mert én nem a vágyaim vagyok,
hanem a mögöttük lapuló csend.

Nyugalmat csak én adhatok,
a vágyak fölött
Én, a csend vagyok.

Pozitiv valtozas
2009. augusztus 25. kedd, 15:34 | Jophiel   Előzmény

Kedves Leona,

Uj vagyok ezen az oldalon, bar regebbrol mintha ismeros lenne.

Tetszik a versike amit irtal. Annyira meghatott, mert az egom es a vagyaim iranyitjak az eletemet jelenleg.
Ahogyan hangosan felolvastam, ereztem benne a szavak mogotti erot, az igazsagot, a nyugalmat, azt a gyenged iranyito szeretetet, amely a boldogsag fele vezet.
Ereztem a lathatatlan energiaszalat a parom es en kozottem, belulrol erositett meg ez a par sor.

Koszonom!

Csizike képe
A Beút
2009. augusztus 17. hétfő, 21:48 | Csizike

Mi a Kiút egy karmikus kapcsolatból?

A Beút.

És szerinted mi nem karmikus itt?

Melyik komolyabb és fontosabb, lényegesebb emberi kapcsolatod?

Hiszen már mindenkivel találkoztál... akivel most is valami fontosat éltek át...

(És a Többiekkel is...)

Nincs Kiút.

Csak a Beút.

A Megvalósítás.

Az Önmegvalósítás.

Amíg egy Feladatot nem oldottál meg, addig azt nem tudod lerakni, átugrani, megkerülni véglegesen...

Mindig visszajön... mint a bumeráng...

Szóval: a Megoldás: a MEGOLDÁS.

Éld meg, amit meg kell... és mész tovább... a következő "pályára"... mint a játékban...

Hiszen ez is az... ;-)

Csak ÉLvezd.

Csizike ;-)

Csizike képe
Párkapcsolat a Legintenzívebb Önismereti Tréning Rólad Magadnak
2009. augusztus 18. kedd, 4:47 | Csizike   Előzmény

Szia!

Ez a Párkapcsolat lehet MOST a Legintenzívebb Önismereti Tanfolyam és Tréning Rólad Önmagadnak...

Hát becsüld meg.

Ahol fáj, ahol feszít: ott vizsgáld meg:

Mi fáj?
Miért fáj?
Mi bosszant engem ebben a helyzetben?
Mivel nem tudok megbékülni?
Miért?
Mi fáj?
Mi esik rosszul?
Minek állok ellen?
Mit nem tudok elengedni?
Milyen kellemetlen érzéseket hoz elő (vált ki) belőlem a Párom a viselkedésével?

Valószínűleg pont azért: hogy szembesüljél vele... hogy mi minden lappang Benned... amitől meg lehetne tisztulnod és szabadulnod...

És tudod hogy?

Hogy amikor a felszínre jön, észreveszed, tudatosodik Benned, "találkozol Vele", belátod, hogy ez az érzés Neked fáj, kellemetlen, nincs rá szükséged, meg akarsz szabadulni és tisztulni Tőle... és elengeded...

Megköszönöd Neki, hogy eddig itt volt Benned... és megtette, amit meg kellett tennie, hogy betöltötte a Helyét és Szerepét az Életedben és bevégezte a Feladatát, elvégezte a Dolgát... és most már útjára engeded, hogy Szabadon Távozhasson és Érezze Jól Magát.

És köszönetet mondasz annak a Mesterednek is (aki történetesen a Párod), aki ezt a rossz, zavaró, kellemetlen érzést a felszínre hozta és kiváltotta benned... hogy tudjál vele szembesülni, hogy tudomást szerezhess róla, hogy ez van benned... hogy ezt hordozod és cipeled magaddal... és hogy most el tudtad engedni és megszabadultál Tőle...

A Kellemetlen szituációk csak addig történnek Veled... amíg azokat VALAMIÉRT Kellemetlennek Éled meg... tehát, amíg azok zavarnak, bántanak... amíg valamit HÁRÍTASZ... amíg valamit el akarsz titkolni, letagadni, elmismásolni... amíg valamit nem vállalsz fel... amíg nem vagy eléggé őszinte Másokhoz, a Világhoz és Önmagadhoz sem... amíg Hazudsz... Önmagadnak is...

Amíg zavar valami, addig kísérni fogja az Életedet... és mindig a legrosszabb pillanatban jön elő... hogy még jobban zavarjon és idegesítsen... mert EZ A DOLGA!!! ez a Funkciója, ez a Szerepe és a Küldetése az Életedben... HOGY ÉSZREVEDD VÉGRE, hogy Ott Valamit Meg Kell Oldanod Végre.

És minél jobban zavar valami, minél intenzívebben "kezel"... annál nagyobb intenzitással és annál gyakrabban fog az Életedben jelentkezni és újra és újra beköszönni... csak hogy észre vedd végre, és ne tudj előle elmenekülni... hogy leforrázzon és végig menjen Rajtad, mint az Úthenger...

Ne állj ellen Neki!

Illetve ha ellenállsz valaminek, akkor vizsgáld meg, hogy:
1. Minek állsz ellen? (Mit nem akarsz és tudsz elviselni, elfogadni?)
2. És miért (nem)?

"Mert aminek ellenállsz, az hatással van Rád."
"Ha noymod a falat, az is nyom Téged. Ha elengedd, az is békén hagy..."

Mihelyt Valami már nem zavar... el fog tűnni az Életedből... mert nincs már rá szükséged...

Úgyhogy ez a Kapcsolat sem kibaszból van MOST az Életedben... hanem SEGÍTSÉGKÉPPEN...

Segít Fejlődni, Szembesülni dolgokkal, amiket elfojtasz, amiket elnyomsz magadban, amikről nem akarsz tudomást szerezni, amit hazudsz Önmagadnak is... amitől FÉLSZ, a Félelmeidről... sőt aktiválja benned a még meglévő Régi Fájdalmaidat és Sebeidet, Sérüléseidet is... amiket még nem tudtál másoknak megbocsájtani... és amiket azóta is cipelsz tovább magaddal... és belevetíted Minden Új Partneredbe a Félelmed és a Fájdalmad által... és ami ezáltal természetesen a Te Számodra legalábbis valósággá is válik... a gondolataid-és érzelmeid teremtő Ereje és a Vonzás-Törvénye által...
Stb...

Szóval: a Párkapcsolat az egyik LegNagyobb és a Legintenzívebb Önismereti Tréning.

Egy Óriási Nagy Lehetőség a Számodra a Felébredésre, az Ébredezésre, az Önismeretre és az Önmegvalósításra...

Önmagad megismerésére és Felvállalására.

Élj Vele!

A Párod MOST a Legnagyobb Mestered.

Tanúlj Tőle.

És Tiszteld.

Ha bajod van: nem Vele...az csak a Látszat...

Magaddal...

Csak Ő mutatja meg... Ő világít rá...

És ezzel nem kis áldozatot vállal Érted...

Érted?

Légy Érte Neki Hálás.

A Hernyónak is fájdalmas az átalukálás, amíg pillangó lesz...

de amikor már Gyönyörű Szép, és Virágról Virágra száll a madárcsicsergésben a Szép Nyári Napon... akkor már tudja és érzi, hogy:

1. nem is volt az olyan fájdalmas... (hiszen már régen volt... és az Idő mindent megszépít...)
2. MEGÉRTE.

A Te érzéseid Mindig Rólad szólnak...

Nem a Másikról.

Figyeld Magadat...

Légy Őszinte.

Ismerd meg Magadat.

A Rossz szokásaidért és viselkedéseidért ne marasztald el magadat... csak TUDATOSÍTSD MAGADBAN, hogy Mit csinálsz rosszul?, Mi a gázos? és Miben kéne Változtatnod és Fejlődnöd?

Már magától a Felismeréstől, és a Probléma Tudatosításától Félig Megoldódik...

A Másik Fele is el fog tűnni a TUDATOSSÁGODTÓL... A TUDATOS JELENLÉTEDTŐL...

Csak Légy Jelen, és Figyeld, Vedd Észre és Észleld Magadat...

Légy a Megfigyelő...

Légy Jelen...

És meg fog változni az Életed...

A Párkapcsolatod is...

Ajánlhatok egy kis Eckhart Tollét?

A MOST hatalmát (könyvben vagy még inkább HANGOSKÖNYVBEN).

Az Segíteni fog... ;-)

Ne várj azonnali meg(világos)oldást egy sok(száz)éves problémára...

Az ÁTALAKULÁS és az ÉBREDÉS FOLYAMAT.

DE TÖRTÉNIK.

MOST IS. ;-)

Csizike ;-)

Szép
2016. június 14. kedd, 14:38 | Látogató   Előzmény

Kedves Csizike!

Nagyon tetszett a hozzászólásod! Én is hasonló szituban vagyok, és minden szavad igaz, már most nagyon sokat tanultam a páromtól, viszont csak az én fejlődésemre figyeltem, közben ő rá nem! Remélem, hogy lesz még alkalmam ezt a hibát helyrehozni...
Köszönöm soraidat! :-)
Éva

Ez Rám és a helyzetemre is igaz
2017. január 05. csütörtök, 23:01 | Látogató   Előzmény

Kedves Csizike!

Én csupán egy jelenlegi problémámra kerestem rá az interneten,és nagyjából 5perc alatt találtam rá eme okfejtésedre/véleményedre ezen az oldalon.Az alap téma szinte tökéletesen passzol Rám is(eleinte azt irtam volna,hogy sajnos,de már azt gondolom...szerencsére)Ezúton köszönöm a soraid!Én igazságot és feledatot látok bennük,nem terhet amit eleinte gondoltam a helyzetemről.

Üdv.
Ati

Csizike képe
A Ki-Út
2009. augusztus 18. kedd, 4:16 | Csizike

Egy helyen már említettem a Ki-Útat... mint egy Szó-Játékot...

A Ki vagy Chi a Kozmikus Isteni Teremtő Energiát jelenti pl. a kínaiban vagy a japánban... vagyis a Szeretetet...

Míg az Út... maga az Életed... az Élet... a Léted... maga a Lét.

Aki él, az az Úton van...

Az Út maga az Élet.

Szóval ha a kiutat keresed a Ki-Út kiút lehet...

Isten, ez a Végtelen (Szeretet) Energia segít Neked mindig kiutat találni a legsötétebb, legfájdalmasabb és a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetekből is...

Isten számára NINCS LEHETETLEN.

Ha kéred, hogy Segítsen... Ő SEGÍT.

A SEGÍTSÉG, a VÉGSŐ MEGOLDÁS, a Beteljesülés csakis ISTEN lehet az Életünkben...

A Cél.

A Többi csak Út Hozzá...

Játék...

Pót-Cselekvés...

Sokszor a Cselekvés elodázásának a Pótlása, amivel elütjük az Időt... ami alatt nem cselekszünk, mert lusták vagyunk...

Ajánlok Neked egy Nagy Filmet: Végtelen Hit.

A Spirituális Filmajánló blogomban megtalálod a letöltési-linkjét is...

Ha kéred, hogy az Univerzum (Jézus, Buddha, az Angyalok, a Ki vagy Chi, stb...) segítsen Neked:

SEGÍTENI FOG.

Benned Van a Legvégső Segítség.

A Válasz Ott Van Benned Minden Kérdésedre.

És a Megoldás a Problémáidra.

Ne Kívül Keress...

BELÜL KERESS!

Sőt Belül se keress, mert a Keresés is csak egy Pót-Cselekvés... és az Igazi Cselekvés elódázása...
hanem egyből:

TALÁLJ!

Peace! ;-)

Csizike ;-)

Csizike képe
Vele megszakíthatod a Kapcsolatot... de Magaddal?
2009. augusztus 18. kedd, 4:43 | Csizike

Vele megszakíthatod a Kapcsolatot... de Magaddal nem...

És itt a Lényeg, a KULCS Most Te Vagy.

Ez itt-most egy Önismereti Tréning Neked: hogy Felébredjél... hogy Boldog legyél Végre.

Ez az, amire Jézus azt mondta, hogy Quo Vadis? Ki elől menekülsz?

Ki elöl menekülhetnél?

Az Árnyékod mindenhová követ...

Az Árnyékod: a Letagadott, Be Nem Vallott és Fel Nem Vállalt Igazságod... és Hazugságod...

Ezért is gáz, amikor sokan külföldre menekülnek pl. az itthoni "lehetetlen" helyzet elől...

De Önmagukat oda is viszik...

A Félelmeiket, a Fájdalmaikat, a Beállítottságukat, a Programjaikat... a Múltjukat...

Ezért mondják azt, hogy aki Itt Nem Boldog, az Sehol Máshol sem tud Igazán Boldog lenni...

De Aki Itt (és MOST) Boldog... az Mindenhol Az.

Ugyanez Igaz lehet a Párkapcsolatodra is: ha inkább Katapultálsz belőle... azzal még nem oldottál meg semmit sem... csak bebasztad magad után az Ajtót...

Na és akkor mi van?

A kaki attól még ott ott marad a szoba közepén... ha rá is csuktad az ajtót... és pillanatnyilag nem is látod és nem kell szembesülnöd vele...

De ez csak STRUCC-POLITIKA lenne a Részedről... Önbecsapás...

Ettől pedig sokkal, de sokkal jobban Szereted, Tiszteled és Becsülöd Magadat, minthogy be akarnád magadat csapni és rosszat akarnál Önmagadnak... annak a Szeretett és Áldott Lénynek, akit a Legjobban Ismersz és Szeretsz és Aki a Legközelebb van Hozzád... akit Megfigyel, Kedvel és Szeret Isten Rajtad Keresztül MOST... Akiben a Kedvét Leli...

Ugye?

Éppen ezért Őszinte Vagy Magadhoz.

Bevallasz és Beismersz Magadnak Mindent...

Mert Szereted Magadat.

És mert tudod:

Nincs mit szégyellned.

Nincs mit letagadnod.

Nincs miért szerepet játszanod kifelé.

Nincs miért és kinek megfelelned...

ÉLHETSZ ŐSZINTÉN.

ADHATOD MAGADAT.

FELVÁLLALHATOD ÖNMAGADAT A VALÓS VÁGYAIDDAL.

SZABADON ÉS ŐSZINTÉN FELVÁLLALHATOD, ÉLHETED, MEGÉLHETED, BETELJESÍTHETED ÉS MEGVALÓSÍTHATOD ÖNMAGADAT,A SAJÁT ÉLETEDET.

MERT JÓ VAGY.

MÁR ELEVE JÓ VAGY.

SZERETNI-VALÓ, SZERETETRE-MÉLTÓ.

ÉS ÉRTÉKES.

ÚGY AHOGY VAGY.

Ha Szeretnek: Önmagadért Szeretnek.
Azért Aki és Amilyen Vagy.

Ha Nem Szeretnek:
Azért nem szeretnek és fogadnak el... mert hazudsz... mert szerepeket játszol... mert nem vagy őszinte... nem vállalod fel és éled meg Önmagadat...

EZ A TE NAGY FELADATOD.

MOST.

Ne menekülj!

Nincs hová...

Nézz szembe a Feladattal... és nőlj fel Hozzá...

Már rég sokkal nagyobb vagy!!!

;-)))

Ez csak JÁTÉK NEKED! ;-)

A Problémáid Forrása Benned van...

Ő és a Kapcsolat csak a Tükör... amiben megnézheted magad...

Hát IDEJE LENNE MÁR BELENÉZNI VÉGRE, HOGY MIT IS LÁTSZ OTT!!!

ÉBRESZTŐ!

EZ ITT AZ IGAZSÁG PILLANATA!

ŐSZINTÉN LÁSS MEG/BE MINDENT!!!

Segít felszínre hozni a Fájdalmaidat, a Félelmeidet és a Hazugságaidat, Önbecsapásaidat...

hogy kitakaríthasd ezeket Magadból és megválhass, megtisztulhass és MEGSZABADULHASS Tőlük...

Hát rajta!

Légy Szabad és Légy Vidám!

Ui: ajánlanék Neked még Valamit... ha írsz a csizike1@gmail.com-ra...

de ez már csak hab a Tortán...

A KULCS TE VAGY:

Benned várják a Válaszok, hogy Végre Felfedezd Őket. ;-)

Szeretettel:

Csizike ;-)

Kryon: Párkapcsolatok
2009. augusztus 18. kedd, 15:48 | evabp (útkereső)   Előzmény

http://szeretetegysege.hu/parkapcsletoltesek.html

párkapcsolati meditációsorozatot, mely 33 részből áll, találsz az alábbi linken.

Kryon: Párkapcsolatok

"A párkapcsolat nagyon fontos az emberiség jövője szempontjából. A párkapcsolat az a témakör, ami nagy előrelépést illetve nagy visszahúzó erőt képvisel az emberek fejlődésében. Mindenek előtt fontos megemlítenem, hogy a spirituális út fontos részét képezi ez a terület. Itt tudtok a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, azonnali és gyors tükröt mutat számotokra partneretek. A párkapcsolatotok működése sok mindent elárul fejlettségi, érettségi szintetekről. Megmutatja melyek azok a területek, ahol fontos még dolgoznotok magatokon. Egy kapcsolaton belül mindig nagyon erős a motiváció a helyzet megoldására, hiszen mély érzelmek vannak a háttérben, ez nagyon komoly húzóerő. Mivel ekkora a jelentőssége ennek a területnek az emberek számára, ezért létrehoztunk (Kryon és Égi segítői) egy tanfolyam sorozatot annak érdekében, hogy az emberiség képes legyen a párkapcsolati problémáik, gyors és könnyű megoldására, kezelésére. Továbbá a kapcsolatokban megjelenő igaz, tiszta szeretet, szerelem elérése az igazi cél. Ha minél több kapcsolat működik harmonikusan, szeretettel átitatva az a bolygó egészére jótékony hatással van. Kihat nemcsak a párra, hanem a gyermekeikre, környezetükre (munkatársakra, barátokra). Nagyon fontos az érkező új generációs gyermekeknek a stabil, szeretet teli szülői háttér."

A sorozat érinti azokat a főbb területeket, amik fontos részét képezik a párkapcsolat harmonikus működésének, és a legmegfelelőbb társ megtalálásának"

Csizike képe
TISZTÍTÓ-TŰZ
2009. augusztus 19. szerda, 14:40 | Csizike

Én azt gondolom, hogy ha Neked és annak a Másiknak is annyira Fontos és Karmikus ez a Kapcsolat, akkor ne szarozzatok: ÉLJÉTEK MEG!!!

Gyertek össze, költözzetek össze... és uccu neki, dúrr bele! Hadd szóljon!

Minek gatyázni?

Akár így-akár úgy... de legalább kipipáljátok, MEGÉLITEK... és utána nincsenek találgatások, hogy mi lett volna ha...

Próbáld megélni ezt az egészet TUDATOSAN.

Legyen ez a Kapcsolat Életed Legnagyobb Önismereti és Személyiség-fejlesztő Tréningje és Tanfolyama...

A Párod pedig Életed Legnagyobb Mestere (és Tükre)...

Használd ezt az egész Kapcsolatot az Önismeretre, az Önmegismerésre és a Lelki Tisztulásra, Fejlődésre és Felszabadulásra... a Beteljesülésre és a Valóra-Válásra.

Legyen az Itt és Most az Életedben a

TISZTÍTÓ-TŰZ.

Az Átalakulás és az Átváltozás Legtisztább, Legintenzívebb és Leghatékonyabb Eszköze és Lehetősége...

Szóval:

Szerintem:

ÉLD MEG!

Mit veszíthetsz?

;-)

Szeretettel:

Csizike ;-)

LEONA képe
Annyira lehet hogy mégsem az
2009. augusztus 21. péntek, 0:05 | LEONA   Előzmény

Szia Csizike!

Köszi a szép és kedves írásaidat, teljesen egyetértek veled. Sajnos nem úgy alakult a dolog, talán mégsem annyira karmikus ez a kapcsolat, legalábbis most megint hosszabb szünet következik életünkben, mert ő nem akar most kapcsolatot velem. Szerintem nagyon fél tőle. Én is, de hat év együttlét (jó sokszor voltunk külön is, de én mindig rá vártam titokban) után kell a lezárás, kell a váltás, kell hogy új és friss energiákat kapjak adjak. Mert ez egyértelműen egy körforgás köztünk. Sokat fejlődtünk egymás mellett, de sokat meg is bántott engem, persze tudattalanul. Ez benne van egy kapcsolatban. De nekem olyan kell aki mellett mindig vagyis az idő legnagyobb részében boldog vagyok, aki kiegyensúlyozottabb érzelmi és párkapcsolati szinten van. Aki engem és legfőképp önmagát el tudja fogadni. Tehát aki ismeri önmagát.
Nekem most annyi változás van az életemben, költözés, új iskola, és minden úgy történik ahogy a legjobb nekem, nincs szükségem egy lehúzó erőre. Mert ez megint rendesen elkezdte leszívni az energiámat. Előbb utóbb új kapcsolatot is szeretnék. Lehet, hogy ez már rég halott, köztünk. Lehet, hogy ámítottam magam. Lehet, hogy fölösleges foltozgatni. Egyenlőre így néz ki. Nagyon szeretem, de meg szeretnék próbálni egy új kapcsolatot, valaki olyannak a társaságában lenni aki minden téren elfogad, és aki engem teljesnek lát, úgy ahogy vagyok.
Már nem tudok kompromisszumot kötni, már nem akarok. Nekem nem kell szerető. Én kapcsolatnak akartam indítani az együttlétünket, ő meg nem akar tobább lépni. Játszadozni meg nincs kedvem, olyannal, akit 6 éve szeretek, aki 6 éve, felnőttéválásom alatt a legfontosabb volt az életemben. Ennek nincs értelme. Itt váltani kell, nyitni kell, élvezni az életet. Gyúgyulnom kell, a szívemnek mindenképp, mert a legutóbbi csatában is sérült szegényke :) de ennek így kellett lennie.
Köszönöm a hozzászólásaidat!
Nagyon kedves vagy, hogy foglalkoztál a roblémámmal!
Szeretnék újat álmodni, vagyis leginkább egy jobbat. Egy jobb életet, egy jobb kapcsolatot. Szeretném megálmodni egy sokkal felszabadultabb önmagam! Felelős vagyok magamért, és a lelki állapotomért. Szeretem magam, és sokkal, de sokkal jobban, mint a vágyaimat.
Szeretettel,
Judit

Azért,ha még is szükséged van rá ...
2009. augusztus 25. kedd, 21:10 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

www.hipnotizor.hu weboldalt ajánlom.Nekem az Agykontrollosok ajánlották.Ha olvastad a Lelkünk útja c. könyvet,tudod,miről van szó.Ha nem,szeretettel ajánlom.Minden jót!

Én csak újra a szélsőséges megközelítésemmel
2009. augusztus 26. szerda, 12:40 | Névtelen (útkereső)

Én csak újra a szélsőséges megközelítésemmel segíthetek.
Már megint Isten.

Amikor sakk matt van, Isten arra tanít ,ne akarjuk megoldani azt,
amit mi emberek nem tudunk.
Lássuk be kevesek vagyunk az Igazán Nagy Döntésekhez.

Főleg mi nők...

Ha ez a férfi téged választ , akkor ell kell döntened
akarod e őt.

Ebből a pontból kiindulhatsz.
Magadat és az ő- feléd kimondott szándékát- ha
figyelembe veszed ,arrébb fogsz tudni lépni.

A többit csak Isten tudja.

Az férfi oldalát nem ismerheted meg, mert nem rólad
szól hanem róla.Más.

Mindíg megvan a miért, de sokszor csak évek múlva
értjük meg -amikor már merjük, akarjuk Istent kérdezni.

névtelen úton levő

kitartó
2009. augusztus 26. szerda, 13:42 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves kitartó Névtelen

Olvasgatom hozzászólásaidat, már amit tudok, mert én nem vagyok ennyire képzett a te általad közvetitett Isten megközelitésben. Amit az én kérdéseimre adtál választ, azt többnyire nem értettem, de gondoltam, hogy ez eme hiányosságom miatt van. Van ebben a hozzászólásodban azonban valami, ami miatt mégis tasztatúrát ragadtam. Kicsit úgy látom, hogy nem beszélgetsz velünk, hanem kitartóan, minden topicban ugyan azt próbálod igazolni. Nem lehet, hogy valamilyen kétkedés miatt magadnak próbálod bizonygatni azt amit nekünk ajánlasz?
Itt van pl. ez a kijelentésed: "Az férfi oldalát nem ismerheted meg, mert nem rólad
szól hanem róla.Más." Mi a véleményed a minden és mindenki egy "teóriáról" (jobb szó nem jutott eszembe)
Szerintem a férfi oldalát pont úgy lehet megismerni, hogy megismered a magadban levő "férfit" és feldolgozod azt amit ezzel kapcsolatban szükséges.
Vagy, fel lehet tenni ezt a kérdést másként is: Miért nem lehet megkérdezni a bennedlévő Istent, hogy milyen is a férfi?

Üdv!
Hédi