Három képeségből egyet nem tudom micsoda. | Önmegvalósítás.hu

Három képeségből egyet nem tudom micsoda.

images.jpg

Sziasztok.Nevem Richárd,s 3 képességem van.Ezekből egyet nem tudok kezelni teljesen.Az első:Hihetettlenűl képes vagyok írányítani embereket,egyenesen betudom folyásolni őket,igaz ez korlátozott témákkal.Pl:Kiről mit gondoljon kihez hogy áljon hozzá,ösze tudok veszíteni két embert egymással.(Igaz ezt puszta szórakoztatásomra meg is tettem de megbántam)
Második:Nekem elég személyesen beszélgetnem bármiről elbeszélgetni emberekkkel fél órát órát s olyanokat fogok tuni róla ami nem volt téma s nem említette nekem de én mégis tudom lekének lemélyebb eltemetett dolgait.
Onan vettem ezt észre hogy egy embert megismertem s gondoltam kipróbálom hajtott a kíváncsiság.Beszégettem vele olyan témákról hogy szórakozott mikről beszélgetett másokról s egy idő után abba hagytam s elmondam neki mien a családi élete meg hogy miért viselkedik hogy miért rosz szerinte a családi élete s a barátaival hogy viselkedik.Erre meg ilyedt mert ez pontosan úgy volt mint mondtam.
Harmadik:Tudni kell rólam hogy magammodján valásos vagyok.lehettem kb 3 éves amikor egy üres csendes szóbába feküdtam próbáltam aludni.S egyszercsak valami hangot halottam ami arra biztatott hogy öljek,pusztitsak el mindent amit csak tudok.S látam mit teszek de nem tudtam uralni testem.S elkeztem törni zuzni.Míg nem egy képességemhez nyúltam.Ez olyan állapot mintha energiát gyüjtenék ösze egy testen belüli izommal s ezt az erőt írányitva a testemből.bárkire rá tudom írányítani.Ez a valami megnyengült s folyamat támadással elüztem.Ezután '6 évesen egy másik házba aludtam s arra keltem fel hogy egy ember szerü lény amit nem látok beszél hozzám de nem láttam testét senem értettem mit mondott mert nem emberi nyelven mondta.Megilyettem s imátokztam s egy két három ima után befejezte.Ezután 3-4 héttel valami ismé megtámadott.Ezuttal hangot nem hallotam.Csak egyszüen elkezdett a takaró egyre szórítani s rám fonódott s se fel ülni se ledobni a takarót nem tudtam.Ez után ismét ezzel a képességemel gyöztem ezt le.
Bárkinet említettem vagy hülyének nézett vagy tanácstalan volt.Nem vagyok egy templomba járós de hitem az van.ezt a harmadik képességem nem tudom hogy mire jó vagy az egészet be képzeltem??DE ébren voltam s nem tünt képzelgésnek.Kérleg mondjatok véleménytezekről.Segítsetek.Remélem nem butaságok de én hiszek ezekben.Előreis köszönöm.

Beküldte: | 2009. okt. 09. péntek - 13:26

Hozzászólások

5 hozzászólás
Kirsikka képe
helyesírás
2009. október 09. péntek, 22:55 | Kirsikka

Hova tegyem azt az érzést, hogy nem tudom komolyan venni ezt az írást, mert képtelen vagyok odafigyelni az Értelmére a hemzsegő helyesírási hibáktól... ? Nem tudok elvonatkoztatni. Üvölt az agyam :O

:( ...és nem ez az első alkalom, de ez volt a legdurvább. A rendszergazdinak túl sok feladatot adna egy ilyen jellegű cenzúrázás, hogy legalább az olvashatóság szintjéig jussunk el, vagy a blogolók figyelmén múlik, hogy elolvassák/megfogadják-e az apró betűs részt itt az ablakocska alatt?

Van más is, aki küzd ilyenkor, vagy egyszerűen szőrszálhasogató vagyok? Csaj az én egóm nyomja a az alá-fölé rendelő lemezt?! Vagy mi ez?

Kedves Régész, neharagudj, hogy nem a témával kapcsolatos hozzászólást írtam, de belőlem ezt váltotta ki az írásod. Azért reagálnék is: amint tudatosan kezded feltérképezni magad (önismeret) úgy kezded megérteni és használni vagy elengedni a képességeidet. Én hiszem, hogy mindent azért hoztunk magunkkal, mert dolgunk van vele, szükségünk van/volt/lesz rá. Csak rajtad múlik mit kezdesz velük.
Sajnos nem tudom addig komoly(abb)an venni a kérdést-kérést, amíg te nem veszed magad annyira komolyan, hogy legalább átolvasod, mielőtt nyilvánosság elé tárod...

Az első hozzászólásomkor Sanyi megkért, hogy legyek szíves nagybetűkkel kezdeni a mondataimat... khm:)

helyes...
2009. október 09. péntek, 23:11 | Bochecha   Előzmény

Nem, Kirsikka, nem vagy egyedül. Én sem tudom komolyan venni az ilyen helyesírással megírt hozzászólásokat. Sajnálom, de ez van...

Sanyi! Nem teszed kötelezővé a helyesírás-ellenőrző funkciót?! :)

Bochecha

Kirsikka képe
Bochecha...
2009. október 09. péntek, 23:41 | Kirsikka   Előzmény

Puszi a busésádra! :)

Nálad a cseresznye!
2009. október 10. szombat, 1:19 | Bochecha   Előzmény

:D

Bochecha

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ezek a képességek ugyan inkább a parapszichológiához tartoznak.
2009. október 09. péntek, 23:57 | Huszti Sándor -...

Kedves Richárd!

A helyesírás képességedet már említették az előttem írók, így azt kihagyom.

Valóban érdekes, természetfeletti dolgok történtek Veled, azonban megnyugodhatsz, mert nem vagy őrült, csak éppen ritkán történnek ilyenek az emberekkel, és azok sem beszélnek róla.

Az említett képességek ugyan inkább a parapszichológiához tartoznak, de azért megpróbálunk valami okosat mondani, hátha az megnyugtat téged.

A mások befolyásolása képességgel vigyáznod kell, nehogy ártsál, kihasználj vele másokat, mert azzal rendkívül rossz visszahatásokat (karmát) keltesz!
Ugyanis aki a természetfeletti képességét ártásra használja, az kapja a legnagyobb negatív karmát tettéért.

A másokba belelátás képességét tudnád mások segítésére használni, például azzal, hogy rávilágítasz náluk azokra a tévedéseinkre, figyelmetlenségükre, amelyek miatt rosszul élik a kapcsolataikat, és az életüket.

A lényekkel, szellemekkel való kommunikációt én feleslegesnek tartom, ezért ha lehet, inkább hagyd ki ezeket az életedből. Azonban ha megtalálnak, támadnak, kapcsolódnak hozzád, akkor próbáld meg elhatárolni magadat tőlük, mert eddig ugyan megúsztad, kikerülted a bajt, de mi van, ha egyszer nem sikerül?!
Az ilyen negatív erőkkel való találkozásoknak akár rossz végük is lehet, vannak akik az öngyilkosságba menekülnek, vagy megőrülnek.

Remélem, sikerül medrükben tartanod ezeket az erőket és a képességeidet!

Ha kérdésed van, írj bátran, de azért figyelj oda a helyesírásra is!
Minden jót kívánok!

Feliratkozás Hírlevélre