Érzékelés változás? | Önmegvalósítás.hu

Érzékelés változás?

Sziasztok kedves Önmegvalósítók!

Azért írok, mert már megint bajom van :D Most, ahogy elkezdtem írni ezt a cikket, eszembe jutott, hogy sokszor írtam már azért, mert kétségbe voltam esve valami miat. De mindig meg is oldódott, úgyhogy biztos ez is így lesz. Képzeljétek, egy hete kiléptem a liftből, és megszédültem. Úgyhogy visszamentem a lakásba. Egy hete nem múlt el a dolog, igaz, most járok egy nagyon kedves és megbízható emberhez, aki nekem segít, hogy ezt meggyógyítsam. Most nem is erről akarok beszélni. Képzeljétek úgy éreztem magam a rá következő napokban, mintha nem ezen a bolygón élnék, mint valami teljes kívülálló. Ez a furcsa érzés nagrészt feloldódott, de egy enyhe szédelgést érzek folyamatosan, mintha kicsit, enyhén mozogna minden. Veletek volt már ilyen? Ez nagyon megnehezít a táncban, ami a munkám és életem egyik célja is, amit most szüneteltetek, amíg el nem múlik az különös szédelgő érzés.

Most minden erőmmel bízom segítőmben, önmagamban, és Istenben, hogy ez a különös állapot el fog múlni, mert semmilyen korábbi tapasztalathoz nem hasonlítható. Vérnyomás egyebek rendben, étvágy minden egyéb teljesen rendben.

Ha van valami ami eszetekbe jut, azt várom szeretettel,
Köszi
Judit

Beküldte: | 2009. okt. 28. szerda - 22:13

Hozzászólások

11 hozzászólás
jaguar képe
Hasonló éppen volt..
2009. október 28. szerda, 23:03 | jaguar

..bár én meg abban bízok, hogy vissza fog jönni.

"Képzeljétek úgy éreztem magam a rá következő napokban, mintha nem ezen a bolygón élnék, mint valami teljes kívülálló." - én folyamatosan így érzem magam :)

Ez a furcsa érzés nagrészt feloldódott, de egy enyhe szédelgést érzek folyamatosan, mintha kicsit, enyhén mozogna minden. Veletek volt már ilyen?"

Pontosan milyen ez az enyhén mozgás? Mintha lüktetne, élne, kitágulna-összehúzódna? Vagy széteső, zavaró? Lelkileg jár valami mellékhatással, mi változott benned?

LEONA képe
Enyhe mozgás
2009. október 29. csütörtök, 14:00 | LEONA   Előzmény

Kedves Jaguár!

Ez az enyhe mozgás olyan különös, kicsit talán lebegés, enyhe mozgás. Érzékenyen reagálok a dolgok mozgásra általában. Forgó szédülés is jelentkezett néha esténként

Lelkileg nem hat rám üdítően a dolog, nem tudom végezni a dolom, azt a dolgot amit imádok csinálni, és amit a legszívesebben csinálnék a táncot. Most szüneteltetem. Egy hete érzem így magam, remélem abba fog maradni.
De leginkább az zavar, hogy az okát sem tudom, mert lelki gondjaim sincsenek amik ezt kiválthatták volna, legalábbis én nem tudok róla, és ez azért furcsa, mert eddig bármi bajom volt, mindig tudtam, hogy mi áll mögötte, mi váltotta ki lelkileg, mert ismerem magam. Most meg találkozom egy tünettel, aminek okát nem tudom, és tétlenül figyelem, mi történik velem.
Ma elküldtek ideggyógyászhoz, bár eddig nem hittem az orvoslásban, mégis elmegyek, mert választ szeretnék erre a problémára.

Szeretettel,
Judit

Kecsone képe
Gondolatébresztőnek
2009. október 29. csütörtök, 14:18 | Kecsone   Előzmény

Szia Judit!

Ez nem az én gondolatom, hanem egy kedves Tanítóm honlapjáról kerestem ki Neked. Talán segít.

"A nagy igyekezetben, hogy az életben megállja a helyét, elveszítette testi-lelki egyensúlyát.
A szédülés – ha nem társul hozzá szervi elváltozás – a bizonytalansággal, a célok, vágyak fel nem vállalásával van összefüggésben.
Ez utóbbi olyan szempontból igaz, hogy közben ezzel nincs tisztában. Nincs tisztában érzéseivel vágyaival, mert bizonytalan saját értékeit illetően.

A gyógyulás akkor kezd megvalósulni, amikor az eddig figyelmen kívül hagyott értékeit beépíti életébe. "

Jobbulás! Kati

Szédülés
2009. október 29. csütörtök, 14:50 | Kassay Noémi   Előzmény

Kati mindent leírt, amit én is írtam volna.
A ,,bizonytalan saját értékeit illetően" - mondatot kiemelném, mert szerintem ez a legfontosabb.

Noa

LEONA képe
Kösz Noémi
2009. október 30. péntek, 0:05 | LEONA   Előzmény

Kedves Noémi!

Neked is köszi, hogy hozzászólásoddal segítesz nekem! Szerinted is az van, hogy nem vagyok tisztában értékeimmel? És hogyan tudok tisztába kerülni velük? Valószínű alul értékelem az életem és értékeim? Ez igen érdekes... Egyszer csak kiléptem a liftből és jött ez a megszédülés és azóta tart... Az a furcsa hogy én elég sokat foglalkozom lelki szinten is magammal, de ez nem jutott volna eszembe ha nem írtok Katival. Valószínű összekeverem a szerénységet és azt, hogy mi az, hogy tisztába vagyok értékeimmel.

De biztos sok ember nincs tisztába az értékeivel, ők is mind szédülnek? Na ez jó idétlen kérdés volt de akkor is, te miért ezt írtad nekem, voltál már hasonló helyzetben? vagy olvastál erről?

Köszi,
Judit

Judit!
2009. november 07. szombat, 22:56 | Kassay Noémi   Előzmény

Nem, nem voltam hasonló helyzetben, mert nekem ettől sokkal erőteljesebben jelezték, hogy nagyon kevés az önbizalmam, de asztrológusként én mindig analógiákban gondolkodom, és ezek alapján mondok véleményt mindenről.
Azóta viszont már eltelt egy jó pár nap, úgy hogy remélem, javult valamit az állapotod.
Ha mégsem , akkor a horoszkópod alapján többet tudok segíteni.
Üdv: Noa

LEONA képe
Sokkal jobban vagyok
2009. november 07. szombat, 23:34 | LEONA   Előzmény

Szia Kati!

Nagyon szépen köszönöm az érdeklődésed, képzeld, a szédülés teljesen elmúlt, és egyre jobban vagyok minden téren, kezdenek a helyére billenni a dolgok, hála Istennek, és hála annak, hogy hiszek a gyógyulásomban.

Nagyon sok minden megváltozott, annyira hálás vagyok, hogy újra sokkal jobban érzem magam!!!

Szeretettel,
Judit

LEONA képe
Köszönöm!
2009. október 29. csütörtök, 23:59 | LEONA   Előzmény

Kedves Kati!

Igazán köszönöm, hogy írtál nekem!!! Valóban nagyon nagyon igyekszem, hogy megtaláljam az életben a helyem. De ennek érdekében megteszek sok mindent leírom, hogy miket szeretnék elérni, átgondolom a jövőm, hosszú és rövid távú céljaim, de nemrég leírtam mindazt is, amiért hálás vagyok a jelenlegi életemmel. Ezeket komolyan is gondolom. Nos, ezek nem arra utalnak, hogy tudom a helyem? Vagy inkább csak keresés, hogy megtudjam?
Az értékeléssel lehet annyi a probléma, hogy valószínű alul értékelem magam. Ez lehet a háttérben??? Mit jelent hogy a figyelmen kívül hagyott értékeimet építsem bele az életembe? (Nem nincs semmi szervi elváltozás, dokiknál is voltam, semmit nem mondtak. ) Szeretném a táncot folytatni, de ez kicsit megnehezíti a dolgot, de amúgy így is meg tudtam csinálni egy előadást, de nem érzem olyan stabilnak a dolgokat mint eddig.

Szeretettel,
Judit

Egy lehetséges válasz
2009. október 30. péntek, 10:54 | irokezorr   Előzmény

Kedves Judit!

Ajánlok Neked szeretettel egy oldalt, ami talán választ ad a kérdésedre.
http://shaumbra-hu.info/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=5

Néha egyébként én is szédelgek, bár nem ilyen intenzíven. Remélem, hogy sikerül megtalálnod a megoldást!

Zsuzsi

LEONA képe
Zsuzsi, lehet
2009. október 30. péntek, 21:37 | LEONA   Előzmény

Szia Zsuzsi!

Hát tényleg lehetséges ez is, képzeld én is olvastam erről, mielőtt küldted volna, de gondoltam elmegyek dokihoz h mi van. Semmit nem tudtak kimutatni elküldtek MR-re is, de nem hinném, hogy bármi lenne, egészségesnek érzem magam.
Én nem is hallottam efféle átalakulásokról eddig. De hogy mik vannak... tudsz olyat aki átélt ilyet? Esetleg te is?

Köszi,
Judit

u.erika képe
Sziasztok! Tegnap a jobb talpamnál kellemes melegséget
2009. december 08. kedd, 14:02 | u.erika

Sziasztok!

Tegnap a jobb talpamnál kellemes melegséget éreztem.Olyan mint ha gyógyitó energia jönne....!?

Volt már ilyen máskor is,de akkor mindkét talpamnál éreztem.Akkor azzal magyaráztam magamnak hogy biztosan valaki szeretettel gondol rám és azt érzékelem,aztán nem is tuljdonitottam neki nagy jelentöséget.

De most hogy újra jelntkezett,és csak a jobb oldalon,újra megfogalmazódott bennem a kérdés hogy mi ez?

Esetleg tud valaki választ adni?

köszönöm!:Erika