Testet öltött angyalok igen is vannak! | Önmegvalósítás.hu

Testet öltött angyalok igen is vannak!

Nagyon sok embert foglalkozatta a kérdés, hogy vannak e angyalok akik köztünk járnak?! Mindenkinek van e saját angyala? Képesek vagyunk-e érzékelni őket? Biztos, hogy segítenek nekünk? Mindig számíthatunk-e rájuk? És még sorolhatnám a tömérdek kérdését.
Mindazonáltal bizton állíthatom, hogy igen az angyalok velünk vannak. Itt járnak közöttünk, csak egy kis szemfülesség és látni akarás kell és észreveszed őket.

Több elképzelés van, hogy ezek az angyalok, akik itt vannak, csak átmenetileg vannak itt, vagy olyan személyek képében jelennek, meg akik meg sem születtek. De véleményem szerint, egy angyalnak nem kell ilyen trükkökhöz nyúlnia. Nem kell szárnyas, fehér ruhás emberekre gondolni ennél sokkal finomabb és érzékibb a megjelenés.
Ez az angyal lehetsz akár te is, a szomszéd is és én is. Végül is mindannyian angyaliak vagyunk :P . De komolyra fordítva a szót – nem kell nekik itt élniük azért, hogy segítsenek, ezt tudjuk, csak kérnünk kell és segítségünkre vannak. Azonban vannak helyzetek, hogy olyan mélypontra csúszik le az ember érzelmileg, hogy kell neki egy löket, ami a felszínre hozza. Ilyenkor biztos lehetsz benne, hogy az angyalod eljön hozzád.
Legtöbbször egy számodra kedves megnyugtató és erővel feltöltő személy képében. Én már e jelenséget nem egyszer tapasztaltam. Mindenkinek van egy ’’ zsánere ’’ vagy épp egy személy, aki ha kicsit belegondolsz, csak ekkor jelenik meg az életében, és nem kell, hogy beszélj vele elég, ha csak meglátod. Na, pont ez a személy a te angyalod, ha nem is közvetlenül, de az angyalkád őt küldte, hogy mutassa meg neked nem vagy egyedül.
Milyen szép is nem? Most ezerrel töröd az agyad ki az? Mikor láttam? Honnan tudom ő e az? De biztos lehetsz abban a pillanatban, ha rossz kedved lesz, és itt nem a szokásos rosszkedv, hanem amikor ott tartasz, hogy a hitedet kezded elveszteni és mindennek vége szakad. Akkor ő ott terem.

Sajátpéldámat elmesélve: Az életem során többször előfordult, hogy ott tartottam kész elég volt nem csinálom tovább. Minden, amiben hittem cserbenhagyott és elegem van. Nem láttam a kiutat és nem is kerestem többé. Csak sodródni akartam, és hogy minél előbb vége legyen mindennek. Most nem kell azt hinni nem akartam öngyilkos lenni és nem vágok eret, de elég volt, nem erre szerződtem nem csinálom pont. Így álltam a dolgokhoz, azonban minden egyes ilyen alkalommal megjelent a kedves régi ’’ ismerős ’’. A volt falucskám egy hagyományőrző egyéne, aki zenélni szokott rendezvényeken a kis gitárjával. Éreztem, hogy csak a megjelenésével egy kellemesebb boldogabb időt hozott számomra. Jelezném, nem beszéltem vele sokat, max egy két mondatot, de azt is, mert épp dolgoztam és a munka megkövetelt vagy, mert olyan helyzetben voltunk. És ez távolságtól független, merthogy volt, hogy több száz kilométerre az eredeti lakhelyétől bukkant fel nekem. A normál világi életben nem ismer, nem tudja, hogy milyen az életem. De abban a két mondatban minden benne van, aminek csak kell lenni, és egyszerre nyugtat és lendületet ad. Én sem tudok róla sokat, nem ismerem olyan mértékig személyesesen, de ha mélyponton vagyok, ő jön, és ott van és megjelenik. Nem kérem, nem intézkedek, hogy úgy legyen, csak jön és megjelenik.
Ez mondhatni mesébe illő idill, de valós. Valós és szép és hittel, reménnyel és erővel tölt el.

Most pedig gondold át megint. neked is van legalább egy ilyen személy az életében. Aki megjelenik és a puszta megjelenésével elindít felfelé.
Kezded érteni? Itt vannak, csak vedd észre őket. Nem biztos, hogy személy szerint ebben a személyben született le, de biztos lehetsz benn, hogy ő ott van, és ha kell, egy szokott arc formájában megjelenik. Itt sétál, beszél, lát és él. De ha megrendül, a hited segít ezen túllépni. Csak nyisd ki a szemed és vedd észre. A segítő kéz nyúlfeléd csak fogad el. És hogy lásd nem vagy egyedül, nem hagytak el megjelenik, lejön. Időt, energiát nem sajnálva csak hogy te mosolyogj.

Most már te is figyeld őket! Vedd észre! Örülj neki! Légy tőle boldog! És köszönd meg!
Én minden alkalommal, szituációtól és mindentől függetlenül a végén annyit mondok köszönöm. Tedd te is, és látod majd, ő érteni fogja. Nem néz bolondnak, mosolyog egyet és elmegy. Ha szükséged lesz rá megint, visszatér földi alakban, de tudd, ott van veled a nélkül is, hogy te látnád.

És nem hiszem, ha látom, hanem látom, ha hiszem!

Beküldte: | 2015. jún. 29. hétfő - 11:44

Hozzászólások

0 hozzászólás