Vándor láss | Önmegvalósítás.hu

Vándor láss

naplemente.jpg

VÁNDOROK vagyunk, akik együtt vagy külön keressük, járjuk az utunkat. Folyamatosan változunk, mint ahogy a bennünket körülvevő és a bennünk lévő világ is állandóan változik. Talán az egyik legméltóbb emberi tevékenység eme változások szemlélése lehet, mint ahogy valamikor régen egy folyó menti kolostorban ezt is megfogalmazták már. A színes kavalkádban megLÁTni a dolgok valódi természetét,mindenféle, az idők folyamán rárakódott rétegektől mentesen, hát az talán tényleg megér némi erőfeszítést. Így kapcsolódik a VÁNDORHOZ a LÁSS is, így lettek a túráink VÁNDORLÁSS-ok.
Útjainkon velünk tarthatsz erdei sétákon, vadregényes ösvényeken, egyensúlyozhatsz szédítő mélységek fölött, megtapasztalhatod a gleccserek, a hó és jég birodalmát, találkozhatsz hamisítatlan "hegyi emberekkel", akiknek az életük, sorsuk összefonódott a Heggyel, megérezheted a Mindenség suttogó, mégis ellenállhatatlan hívását holdfényes éjszakákon, amikor is a Hegy sejtelmesen vonz magához, rácsodálkozhatsz a hegyi patakok sokszínű locsogására, amelyből annyi mindent megérthet az ember fia, meghajthatod fejed a természet türelme, sokszínűsége és fensége láttán szurdoktúráinkon, csúcsmászásaink során, illetve bármikor, amikor hálát adunk a puszta tényért, hogy létezünk.
Minden nap, minden óra, minden pillanat éppen olyan, amilyennek lennie kell. Tökéletes. Csak észre kell venni. Észre lehet venni...

Beküldte: | 2011. jan. 14. péntek - 17:00

Hozzászólások

2 hozzászólás
Michaelita képe
Szia Vándor!
2011. január 15. szombat, 12:56 | Michaelita

A blogban gleccserekről és szurdoktúrákról írsz.
Ez önmagában nagyon jól hangzik, de én mégiscsak azt kérdezném Tőled, hogy itthoni túrákat is szerveztek?

Áldás Michaelita
2011. január 15. szombat, 14:21 | vándor   Előzmény

Magyarországon a Börzsöny, Pilis, Kőszegi hegység az, ahova a legtöbbet járunk. Szlovákiában pedig leginkább a Kis Kárpátok, Fátra, Tátra, Szlovák Paradicsom tartozik az általunk leginkább látogatott régiók közé. Idén is tartunk Walden napokat, amiről már itt az oldalon is írtam egyszer.

A jövő héten az Alacsony Tátrában "lassulunk".
http://www.vandorlass.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=101&I...

Kívánok minden jót...