"Spiri" Utakon....tanulni kell ?!?!?! | Önmegvalósítás.hu

"Spiri" Utakon....tanulni kell ?!?!?!

"Azért jöttünk a földre, hogy tanuljunk…"
Pár napja olvastam néhány cikket, amit a barátaim is megosztottak velem, több helyről visszaköszönt (a téma: Miért is jó kiszállni ebből az életstílusból volt. ) . Sok érdekes gondolat volt benne „egy” nézőpontból.
Gondoltam én is írok egy „másik” nézőpontot. :)

Fontos,
Ez mind a saját „véleményem” (ami olyan, mint a köldök, mindenkinek van).
Azt veszem észre, hogy sok ember, aki a „Spiritualitás” útján jár, ebbe az irányába indította az életét, gyakran CSAK a tanulással foglalkozik, és beleveti magát a fejlődésbe (akár minden mást kizárva az életéből).
Először is mit jelent a Spiritualitás? Mit jelent a „fejlődés”?
Ha megnézzük az értelmezését, találunk 1000 verziót.
Sokban hasonlít, de mindegyik más. Egy megfoghatatlan valami.
Pontosan megmondani nem tudnám. Mindenkinek mást jelent, így nekem is.
Számomra, egy olyan gondolkodásmód (filozófia), életvitel, ÚJ „világ”, ami kinyit számomra (gondolataimnak, életemnek) egy óriási, eddig „ismeretlen”, láthatatlan teret, ahonnan minden irányból érkeznek új információk, élmények, lehetőségek, tudás, amit megtapasztalhatok, MEGÉLHETEK, korlátok nélkül.
Az elmúlt évtizedekben rengeteg új technika, módszer, kurzus, könyv érkezett meg, annak érdekében, hogy láthassuk, VAN más lehetőség is, az eddigi évszázados mintákon kívül is.
Olyan élet, amiben választhatod SAJÁT MAGAD!?
(Ez nem önzőség, csupán megengedése a saját életem megélésének)
Fejlődés: A saját értelmezésemben, a dolgok (életünk,tanulások, élmények) korlátozások NÉLKÜLI megélése, SZABAD döntés és választás alapján. (ha valami kevésbé tetszik, lehet mást is választani!?, vagy könnyedén minőségi változást hozni az aktuális életem megélésében).
Azért érkeztünk és születtünk, hogy Megtapasztaljunk, tanuljunk ÉS Fejlődjünk.
A mikor, és a hogyan az „ÉN” döntése (és támogatott).
A lehetőségünk MINDENRE megvan.
Folyamatos tanulás, fejlődés, tanulás, fejlődés. Ez Csodálatos ajándék. Egy ideig… gondolj csak bele:
Emlékszel az iskolás időszakodra? Milyen jó is volt azért a sok tanulás közben a nyári szünet, haverok, buli, BALATON, nyaralás, kirándulások stb… És nyár végén, amikor visszamentél az iskolába,az első dolga a tanár(Néninek) megkérdezni, hogy hogy telt a nyarad, avagy mit TAPASZTALTÁL? Mit TANULTÁL? Ez időszak alatt is lehet „tanulni”. Lehet fejlődni. Önmagaddal (számodra jó érzésekkel) töltött felemelő élmény nagy tanítás… Megtanulod mi az a szórakozás élvezet,pihenés. Új minták ami feltölt.
Akár lehet élvezettel élni az életet?
Szóval JÓ dolog a tanulás és a fejlődés, és bele lehet építeni az életünkbe, de a (Spirituális) „élet” nem CSAK a szó szerinti tanulásról szól.
Azért jöttünk a földre, hogy érzéseket megtapasztaljunk, mindezt több irányból.
Megtapasztaljuk az Örömöt a CSALÓDÁST, a szenvedést, boldogságot, csajozást, pasizást, szerelmet szakítást, gazdagságot, szegénységet…
Minden „megélés”-nél kapsz egy választási lehetőséget, ami MINDIG a rendelkezésedre áll. Mit érzel, milyennek gondolod? Ezt pedig elraktározod és ez lehet az alap számodra a továbbiakban.
(Rossz) párkapcsolat? (Rossz) munkahely? (Nem) tetszik amiben élsz? Családoddal (nem) megfelelő a kapcsolatod? Mással szeretnél foglalkozni? (mert az érzés nem tetszik). Mások számára pedig példaértékű.
Minden nézőpont gondolkodás kérdése.
MIT szeretnél megélni?
És itt is belép a Spirituális „új” gondolkodás, és a fejlődés… Ez egy folyamat. Megnézed az eddig megtapaszt dolgokat, élményeket, érzéseket, és DÖNTHETSZ, és válthatsz. Ez a fajta gondolkodásmód, a Spirituális szóra ráhúzott szabad/nyitott gondolkodás, mintha ez jelentené a lelki, testi szellemi szabadságot (sarkítva hitvallást). Amikor rálépsz az első lépcsőfokra.
Ez a Tanulási/FEJLŐDÉSI ciklus azon része, amikor már magasabb tudatossággal/szabadsággal (hiszen már megélted) felismered, hogy van választásod és DÖNTÉSED.
Az eddigi mintáidat fogod követni (ami már csak a múlt), csalódás, szakítás, szegénység, munka, félelmek, aggodalmak ismételgetése, és beleragadsz a saját magad generált helyzetbe, (mert TE vagy benne) vagy tovább lépsz a következő lépcsőfokra és azt éled meg ami számodra pozitív élmény, a régi mintákat aggodalmakat elengedve.
Mi lesz „ha” meglépem? Visszakérdezek: Mi lesz, ha a számodra elfogadható örömteli életet élsz? Ami neked tetszik, és jó? Ami téged boldoggá tesz? És még lehetőséget is kapsz, mert VAN! Mindez az eddigi lelki testi szellemi sérülések helyett, egy csodálatos élményekkel teli élettel.
A SPIRITUÁLIS GONDOLKODÁS többek között megnyitja a TERET, és korlátlan lehetőséget kapsz (ami eddig is rendelkezésedre állt, csak esetleg nem vetted észre)
Nézzük milyen lenne, ha MAGAMAT választanám, és egy kiegyensúlyozott stabil támogató kapcsolatban lennél, egy „megbecsülve vagyok” (anyagi, lelki, motiváló) munkahelyen, egy olyan életben, ahol elfér egymás mellet a Boldogság, a SZÓRAKOZÁS (kinek mi: olvasás, napozás, síelés, mozi, barátok, család, kutya macska,gyerek,tanítás :) …), és mindezek mellet a TANULÁS, ÖNFEJLESZTÉS, „Spirituális” út, vagy bármi más. Létezik ilyen?
Gondolj bele: Ha választhatsz bármilyen színű autók közül. ÉS te a pirosat szeretnéd. Miért választanál mást? Minden szín lehetséges. Ha nincs, elkészítik. Csak a döntést kell meghoznod.
Idő van (a te gondolatod, hogy túl öreg, fiatal stb vagy-e nem az enyém)
A föld Óriási, BÁRHOVA mehetsz élni dolgozni, szerelmet találni! És bárki, jöhet melléd BÁRHONNAN téged választva. Egy ember korlátozza be az életedet. És az nem én vagyok :)
Jó hírem van: Ez csupán egy gondolkodásmód. És a HOGYAN-ra kapunk rengeteg lehetőséget.
Rengeteg módszer létezik, hogy ha egyedül nehéznek találod, és változtatni szeretnél.
Nekem a ThetaHealing® adta a leggyorsabb, és legnagyobb segítséget, de ez az ENYÉM.
Mivel nekem bevált és rengeteg embernek segíthetek, akik szintén ezt választották, elfogadtam a döntésüket, és szívesen segítek, tanítok, és amennyire szükséges támogatom, de ezek mind kérésre történnek! :)
(senki nem kényszerített senkit, hogy menjél Lacihoz, vagy X.Y-hoz, és válaszd az általa képviselt technikát)...
Van, aki a Pránanadi, Reiki,Kineziológia,Családállítás,kártyák tömkelege(megtapasztaltam és tök jó) mellett döntött. Fontos, hogy minden módszer és technika nagyon jó, és Segít!
De TE tudod és érzed, hogy NEKED melyik, ami támogat, és neked tetszik.
De mi van, ha egyikből sem kérsz, mert azt gondolod, hogy nem jó és nem kell? Szuper! Ezt is választhatod! Nekem mindegy, a TE életed! Légy boldog, és csináld ami számodra a legjobb! Vagy NE csináld, és ne legyél boldog! :)
Minden a TE döntésed!
A „Spiri” gondolkodásban ez a legszebb. Ez „csak” egy életorma, gondolkodásmód.
Elfogadás, Támogatás, Tisztelet, Megbecsülés…Mindent és mindenkit olyannak amilyen…
A Te életed. Vicces amikor azt éled, és nem a szomszédét, párodét, családodét, és mégis egyben van minden.
Mindenki a sajátját, és közben együttműködésben vagytok másokkal.
A tanfolyamok, meditációk, konzultációk mellett beépítve a FIZIKAI életedbe (amit REMÉLEM azért választottál, mert tetszik és bevált, jó érzésekkel töltenek el, érzed hogy Több lehetsz) maradhat időd magadra, a családodra, szeretteidre, a szerelemre, a bulira a heverokra, a stabil felemelő SZÓRAKOZTATÓ és JÁTÉKOS élet megélésére a FÖLDÖN…Minden egyben :)
Az „élet” (TeremtőEnergia/Forrás/Isten/Mindenség/Univerzum) minden kérésedet támogatja.
A döntés a tied, elfogadod, vagy más utat kérsz! (az is támogatott :) )
Jó utat és csodás megéléseket kívánok,
Laci
www.theta2heart.hu

Beküldte: | 2016. júl. 19. kedd - 13:29

Hozzászólások

0 hozzászólás