a világmindenség szól hozzánk | Önmegvalósítás.hu

a világmindenség szól hozzánk

"Sokféle felfoghatatlan módon összefüggünk egymással. Elemekből, kémiai anyagokból, atomokból állunk, mégis néven szólítjuk egymást. Belső anyagunk köré szervezzük a külső anyagot, amely hússá és csonttá szilárdul. Önvalónk, identitásunk, személyiségünk olyan forrásból származik, amelyről semmit sem tudunk... intuiciókban, a megvilágosodott pillanatokban...a világmindenség szól hozzánk személyesen mindannyiunkhoz. Megszólítanak téged is, engem is.Tanuld meg meghallani a neked szóló üzeneteket, ne torzítsd el, amit hallasz,és ne is próbáld a régi ábécé nyelvére lefordítani. (Jane Roberts, Seth)


Beküldte: | 2011. jan. 25. kedd - 20:26

Hozzászólások

3 hozzászólás
koverellenor képe
Nézegettem idézeteket Seth-től, teljesen korrekt, olyan mint egy
2011. január 26. szerda, 13:04 | koverellenor

Nézegettem idézeteket Seth-től, teljesen korrekt, olyan mint egy filozófus, aki megosztja őszinte és egyenes véleményét a dolgokról. Akár Steiner is írhatta volna.
Persze ne feledjük el hogy sokan mondtak már nagyobb igazságokat is, de őket esetleg csak "Dr. Kovács Lajos"-nak hívják, akinek nincs se furcsa neve, se nem "odaátról" való :)

Például Richard Bach a Minden és mindenki egyben. Lehet az egy
2011. január 26. szerda, 13:50 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Például Richard Bach a Minden és mindenki egyben. Lehet az egy szórakoztató olvasmány, amiben megtalálhatjuk a Fény átszűrödését. De azért ne felejtsük el, hogy minden igazán nagy mű csak úgy született, hogy "felülről inspirálták." És vannak hatalmas tanítások a tudás köntösében, amit meg "alulról."

Sikerült névtelenként belinkelnem, így nem tudtam kijavítani a
2011. január 26. szerda, 13:59 | szeti87   Előzmény

Sikerült névtelenként belinkelnem, így nem tudtam kijavítani a felülről inspiráltakot. Ez alatt nem a médiumitást értem, hanem a kapcsolatot a Forrással. (Mennyi szép néven lehet nevezni Istent, ha nagybetűvel írjuk)Isten számára minden név az ő neve.