Seth-könyvek | Önmegvalósítás.hu

Seth-könyvek

Könyvismertető szinte szó szerint idézve: "Jane Roberts "Seth megszólal" című könyve az utóbbi évek egyik legnagyobb visszhangot kiváltó könyve volt az Édesvíz kiadványai közül. ...komoly vitákat váltott ki mindenütt, ahol megjelent. A benne foglaltak nehezen cáfolható bizonyítékát adtak a halál utánni életnek, de nemcsak bizonyítékot:egész összefüggő világképet kínáltak, amely a vallások, filozófiák és tudományok feletti rendszert rajzolt elénk, ráadásul meglepően sok derűvel, vigasszal, szeretettel. Seth már ekkor jelezte, hogy előbb-utóbb meg akarja írni saját könyvét, a Roberts-féle szeánszokon kidolgozott módszerrel...A ma emberét foglalkoztató súlyos kérdések- a túlnépesedés, a háború, az erőszak, stb- közül sokra választ kapunk....A benne foglalt rendszer olyan felfogásmódot, gondolkodási pályát ad az embernek, amely segítségével magunk is megadhatjuk..a választ önmagunk kérdéseire. " Egy kis kajánság. Ha ezután írásaimban Seth-re hívatkozok, kéretik nem összekeverni az egyiptomi istennel :-) De félre a viccet, szívből ajánlom a könyveket. Vagy olvasta már "őket" valaki?

Beküldte: | 2011. jan. 21. péntek - 21:22

Hozzászólások

3 hozzászólás
.
2011. január 21. péntek, 22:40 | Csillag13

Kedves szeti87!

Olyannyira kíváncsivá tettél, hogy holnap be megyek a könyvesboltba és meg kukkantom ezt a híres könyvet / könyveket! :) szeretem a könyveket.....az ilyen könyveket..., és ez a téma amiről ír az író nagyon érdekelne engem! Remélem hamarosan hozzá tudok szólni a bloghoz....

Úgyh köszönöm!
Üdv :)

A "szerző" Jane Roberts; Seth megszólal, Seth könyve( alcíme:a
2011. január 22. szombat, 0:14 | szeti87   Előzmény

A "szerző" Jane Roberts; Seth megszólal, Seth könyve( alcíme:a lélek örök érvényessége) első rész, Seth könyve második rész. Vannak további könyvei is, de én ezeket ajánlottam, mert ezek ismerete nélkül a többi nehezen érthető.

Olyan csemegék vannak benne, mint "a mentális enzimek kapcsolatb
2011. január 21. péntek, 23:51 | szeti87

Olyan csemegék vannak benne, mint "a mentális enzimek kapcsolatban állnak a tobozmiriggyel" meg: "Minden gondolat és érzelem tehát elektromágneses energiaegység formájában létezik, vagy ezek kombinációjaként...gyakran kiemelkednek és a fizikai anyag építőköveivé válnak. Ez az anyagba való kiemelkedés természetes "eredményként" áll elő, függetlenül attól, hogy milyen az adott gondolat vagy érzés. Az erős érzelmektől kísért mentális képek tehát voltaképpen tervrajzok, amelyek nyomán a megfelelő fizikai tárgy, körülmény vagy esemény a ti fogalmaitok szerint megjelenik."