Tárgyak a saját képmásunkra! | Önmegvalósítás.hu

Tárgyak a saját képmásunkra!

Hozzászólások

39 hozzászólás
Kíváncsi vagyok, h Te hogyan látod ezt, vagy mit gondolsz
2009. július 23. csütörtök, 10:55 | Szabó Péter - szabox (útkereső)

Kíváncsi vagyok, h Te hogyan látod ezt, vagy mit gondolsz erről... :)

Péter ! Valamire tényleg rátapintottál. Nagyon jó hogy így
2009. július 23. csütörtök, 11:59 | Noa (útkereső)

Péter !
Valamire tényleg rátapintottál.
Nagyon jó hogy így odafigyelsz a veled történő dolgokra.
Valószínű, hogy a költözéssel van problémád. A baloldal a befogadás oldala.Valamit nem tudsz elfogadni. Lehet hogy az új lakóhelyedet?
Az otthont a Hold a Rák jegye képviseli, és a Hold a baloldalnak felel meg.
Persze lehet problémád a barátnőddel vagy az édesanyáddal is, de mivel ezek a költözés után jöttek elő , így szerintem ezzel lesz a gond.
Szeretettel: Noa

Szia Noa! Asszem, ezen is el kell gondolkodnom, meg azon is, h m
2009. július 23. csütörtök, 23:37 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Szia Noa!

Asszem, ezen is el kell gondolkodnom, meg azon is, h mi van ha a másik oldalam a folyamatosan a gyenge? és emiatt hangsúlyosabb a bal? :)

Mineképp el fogok gondolkodni azon, amit mondtál! Köszönöm!

Pontosan így van . Ha valakinek a bal lába fáj , akkor a jobbat
2009. július 23. csütörtök, 23:59 | Noa (útkereső)   Előzmény

Pontosan így van . Ha valakinek a bal lába fáj , akkor a jobbat fogja erőteljesebben használni.
Tehát a sors rákényszerít hogy használd a jobb oldalad is. Ha testi szinten megvalósul , akkor előbb utóbb a lélek is átveszi.
Szeretettel:Noa

u.erika képe
A Jelek...!?
2009. július 23. csütörtök, 14:25 | u.erika

Nagyon szeretném megtanulni az analitikus gondolkodást!

Légyszi... légyszi..! Irjatok még példákat!

Az hogy fájt a jobb lábam(térd felett) összefügghet azzal hogy elhanyagoltam a nyelvtanulást?Mert ugy tudtam hogy a jobb oldal a nöi oldal,és németül a nyelvtanulás szó nönemü. De az egyik itt olvasott bejegyzés szerint a nöknél a bal a nöi oldalunk!?Ugy hogy most megint megkavarodtam!

Addig tiszta hogy meg kell lépnem valamit.

Tud nekem valaki segiteni?

Köszi! Erika

Szia Erika! Ez nem százas dolog, mert Sanyi jobban belátja a
2009. július 23. csütörtök, 23:40 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Szia Erika!

Ez nem százas dolog, mert Sanyi jobban belátja a dolgokat, de kétségtelen, h kiindulópontnak jó:
http://fenygyogyito.freeblog.hu/archives/2009/03/02/Betegsegek_lelki_okai/

A térdfájásnak szerintem nemsok köze van a német nyelvtudásodhoz.... Inkább a jövőddel kapcsolatban próbálj meg nézeldőni, rendberakni... :)

u.erika képe
Nem a térdem .......!
2009. július 24. péntek, 0:17 | u.erika   Előzmény

Térd felett.Ugy értem comb.

Ott volt valami olyasmi mint ha görcs huzná és mindig máshol!?

A térd az világos hiszen már itt is és több helyen hallottam.

Már elmult,de azért érdekel hogy mi volt az oka? A

Nem akarok kötekedni de a nyelvtanulásnak is lehet köze a jövömhöz!?Szégyen és gyalázat hogy itt élek 8 honapja németországban és még csak a Sanyi gyorstanulási tecnikájával és mindenféle lelkes segitséggel(hidd el nagyon sok van)nem birom magam rávenni hogy nekiüljek!Igaz hogy azért elboldogulok de érzem hogy ennél többre vagyok képes és azért gondoltam hogy ezt jelzi a testem.´

De igazad lehet hogy összefügghet a jövövel,azzal sem foglalkozom! Teszem a dolgom és nem akarok gondolni a mi lesz ha........kezdetü mondatokra.A sors ugyis megadja azt amire szükségem van,söt sokszor azon felül is!

A comb az az előrelépéshez szükséges erővel lehet
2009. július 24. péntek, 12:22 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

A comb az az előrelépéshez szükséges erővel lehet kapcsolatos....

Erika ! Az asztrológia nagyon sokat segít az analógiás
2009. július 24. péntek, 0:17 | Noa (útkereső)   Előzmény

Erika !
Az asztrológia nagyon sokat segít az analógiás gondolkodás elsajátításában.
A jobb és bal oldalt valóban jól összekutyultad.

Baloldal ,női oldal, Hold analógia, anya, feleség, befogadás, alkalmazkodás, érzelmek,gondoskodás,alárendeltség.

Jobb oldal, Nap analógia, apa férfi,vezető,főnök.

Már az is nagyon jó hogy érdekel a téma, mert mutatja, hogy Te már tudod nem csak az van amit a szemed lát.
Szeretettel :Noa

Kirsikka képe
maszat
2009. július 23. csütörtök, 21:47 | Kirsikka

Hú, tetszik a téma! A suliban gondolkodtam mindig el, hogy miért lesznek mindig szamárfülesek a füzeteim, iskolatáskáim, míg van akié "vasalt" marad... :) Ma a krémtubusok lesznek grafitosak, tollasak... nem férnek meg rendesen a táskámban:) Odafigyelek, hogy ne vállaljak olyasmit, amihez maximalizmus, meg nagy precízség kell, mert úgyis összepacázom v ilyesmi... érdekes... Az élérevasalt dolgokat nem is szeretem... se ruhát, se semmi nagyon "szögletest"...
(az is eszembe jutott, hogyha itt ilyesmi témát vet fel valaki, nagyon kevesen vállalják a saját "selejtes" oldalukat. Legyen szó akár tárgyakról akár másról ... Itt is van ami "ciki".. ha nem tartunk még valahol.)
Visszatérve, mostanában gyerek-dolgokkal veszem magam körül legszívesebben. És vonzom is be rendesen a gyerekeket, nemtom melyik volt előbb :) Gyerekrajzok, plüssfigurák...

Nekem is olyanok voltak a füzeteim... :) Nekem, régen pl Anya
2009. július 23. csütörtök, 23:57 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Nekem is olyanok voltak a füzeteim... :) Nekem, régen pl Anya becsomagolta akönyvet és egy idő után szét volt cincálódva a csomagolóanyag, összefirkálva, stb..:) Sallang! :)

De miért pacázod le? Mert le akarod! :) Már látod is, hogy pl egy rihára fetessz egy díszt és már szét is pacáztad... Azt tudjuk, ugye, hogy amikor azt mondom, hogy nem akarom lesöpögtetni, akkor pontosan arra koncentrálok, h ige, le akarom csöpögtetni...
EZT MAGAMNAK IS MONDOM! :) Mert ugye a vonzás törvénye... mi magyarok, ugye többnyire a rosszat vesszük észre, és ha a nem akarom-okra koncetrálunk, akkor pont azzal akarom azt, mert az erősítem.... pl a én fenti példámat lehetne úgy mondani, meg látni is meg érezni is odabent, hogy elkerülöm a felelges tintacsepegtetést... pl! Egy vonzás törvényés könyv is ezt fogja jól elmagyarázni meg egy titok.c könyv/film is.. :)

De amúgy, ha mások is szétnéznek a lakásukban, akkor észreveszik, hogy valami nem faja és miért megy tökre a dolog... :)

A bringámon a kormányom is eléggé nem jó, meg a tv távirányító is törött, ebből én arra tok asszociálni, hogy az életem irányításával vannak gondok... ami még akár igaz is! :)

Neked van gyereked?

Kirsikka képe
gyerek-lakás-szülő
2009. július 24. péntek, 20:54 | Kirsikka   Előzmény

Naigen, beletrafáltál. Folyton ezzel jönnek: "ha ennyire jól elvagy a gyerekekkel, miért nincs még?" vagy konkrétabban: "kéne neked egy gyerek!"
24 vagyok. Majd ha eljön az ideje, lesz.

A bevonzásról: igen, tudom, csakhogy manapság már egyáltalán nem figyelek oda ilyesmire (nem gondolok rá hogy jaj nehogy koszos legyen) mégis az lesz :) akár a csomagolás akár a füzet maga... :)

Ha egy lakásban patika rend van, egyszerűen feszengek. Mikor koleszos voltam és rákényszerítettek a patika-rendre, havonta egyszer kiszórtam az összes cuccom az ágyamra :) a puszta élvezet kedvéért :D a többiek nemtudták mibajom.
Érdekes ez a "látszat rendrakás" amit Jaguar említ... nálunk a szüleimnél is folyton kupi van, csak ők egymást okolják :D én akkor rakok rendet, ha valahol vagy nagyon helyemen érzem magam, vagy ha már túllép a limitemen a dzsungel. Nagy előrelépés hogy a Kedvesem még nálam is trehányabb, ezáltal rendszeretőbbé váltam! :D
A vendégekkel meg úgy vagyok, hogy megpróbálom elfogadni magam, mert csak a felismerés vezet a változtatáshoz... tehát nem rakok patika rendet ha jön vki, csak amennyire épp hitelesnek érzem :)
(jobban belegondolva, ill. messzebb, egyik nagymamám látszatrendrakó -csak ha vendégek jönnek-, másik mániákus, de ő nevelőnagymama, a vérszerinti pedig -a kedvencem: folyik szét a lakás, és egy szóval nem kér bocsánatot, hanem szépen, mosolyogva arrébb teszi a székről a valamit, és hellyel kínál :) őszinteség jeee!)

és még valami: hétfőn kapok bringát! :D kíváncsian várom :P

orsi76 képe
Selejtezés
2009. július 23. csütörtök, 22:45 | orsi76

Engem folyamatosan elárasztanak a dolgok, leginkább a papírok... A táskámban 2-3 havonta selejtezhetek, hiába, rengeteg papír gyűlik benne össze. Nemrég költöztem, és hiába dobálom ki folyamatosan a fölösleges papírokat, most kb megint 3 reklámzacskónyit kellett megsemmisítenem. Nem értem, miért a folyamatos harcom velük..:)

:) Ismerős, csak én a szeméttel vagyok így... csak gyűlik... a
2009. július 24. péntek, 0:03 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

:) Ismerős, csak én a szeméttel vagyok így... csak gyűlik... a lakás különböző pontjain, aztán, amikor rászánom magam és összegyűjtöm, akkor meg egy nagy kukazsákot vonszolk magam után a kukához.... ebben benne vannak romlott kaják stb....

Nekem akkor ez mit üzenhet? Azt, ami most jutott ez eszembe és helytálló, hogy sok a belső szemét, amit még cipelek, le kellene raknom.. és jól és helyén kezelni a dolgot, hogy ne "penészesedjen be" odabent és ne kezdjen el romlani, mert jön a bűzös szag... az kellemetlen szagok elfedése.. ergó takargatás, álarcoskodás... pedig csak a romlott érzéseket kellene szépen kitakarítai, ja persze, ahhoz szembe kell nézni magamnak a romlandó dolgasival, ami már rég nem kell, csak foglalja a friss cuccnak a helyét! :)

Papír szimbolizálhat esetedben információkat? Sok olyan felesgeles dolgot, pletyit, ami már nem kell, de azért csak jön és valójában nem is kell az Neked? :) Erről mit gondolsz?

u.erika képe
a másik véglet
2009. július 24. péntek, 2:10 | u.erika   Előzmény

........ès mi van azzal aki mindent felesleges dologtol azonnal meg akar szabadulni!?.......pl.leszoktam vágni a tablettás levélnek azt a részét is amiben már nincs gyogyszer!Vagy akkor is megágyazok ha tuti nem jön senki be a szobámba!Ja!Szeretem ha ahelyén vannak a dolgok!

Nem tisztaság és rendmániás vagyok csak egyszerüen üldözöm a felesleges dolgokat!Mindent ami fölösleges számomra elajándékozok vagy kidobok!

Ez már nagyon beteg! Ugye?

jaguar képe
Lé(lek)hűtő
2009. július 24. péntek, 1:10 | jaguar

Nagyon érdekes felvetés és a biciklis példában biztos van valami. Nade a rendetlenség, meg a lakásban, hűtőben tartott tisztaság, rend nem feltétlenül jelent egyenes arányosságot a lelki renddel szerintem. Legalábbis ha megnézem a szüleimet hogyan élnek, meg hogy én hogyan.. :D (vagy lehet ha felhajtanám náluk a szőnyeget találnék ott elburjánzott dolgokat? :))

Belelátsz a szüleid lelki világába? :) Lehet a látszatot
2009. július 24. péntek, 12:24 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Belelátsz a szüleid lelki világába? :) Lehet a látszatot erőszakkal fenntartani! :) Tudod, álarcok, takargatások, hárítások.. :)

jaguar képe
Lehet.
2009. július 25. szombat, 3:06 | jaguar   Előzmény

Azért gondolom hogy bele, mert szerintem mindannyian a szüleink lelkivilágának a keresztmetszetei lehetünk. (Az a nevelési-minta körforgás, amiből olyan nehéz kitörni és automatizáltan mindenki ugyanúgy neveli a gyerekét, ahogyan azt tették vele is a szülei. Ergo, ugyanazok a behatások, ugyanazok a lelki nyomok) De ez lehet hogy egy másik történet már, ha így van, ha nincs. :)

Rend
2009. július 25. szombat, 6:49 | ratvaidori (útkereső)   Előzmény

Igen, teljesen más az a rend, rendrakás, ami neveltetésből, ránevelésből fakad, mint az, amelyik a Te belső rendedet tükrözi.

Dehogy beteges, semmi sem beteges ha úgy születtél. Ahogy
2009. július 24. péntek, 9:33 | Noa (útkereső)

Dehogy beteges, semmi sem beteges ha úgy születtél.
Ahogy születésünk előtt felépítettük magunkat, amilyen tulajdonságokat adtunk magunknak, arra mindre szükségünk van.
Azt kell megkeresni, hogy miért adtam ezeket magamnak.
Pl :miért vagyok ilyen lusta , szétszórt, vagy akár rendmániás is?
A rendmánia a Szüzek analógiája, akinek pedig az a dolga, hogy a fontosat, a lényegeset szétválassza a lényegtelentől. Vagyis a tökéletességre törekvés.

Erika! Remélem most már érted hogy mért nem beteges ha a gyógyszeres papírról levágod a felesleget.

Nem is kell hozzá Szűznek lenned hogy ez a tulajdonság előjöjjön , hiszen minden jegy meg van mindegyikünkben, csak az a kérdés, hogy milyen erős. Ha a Nap jegyed az akkor nagyon, ha a Holdad az első,vagy a hetedik házad , akkor is.
Na és mire van szüksége egy könyvtárosnak, egy könyvelőnek vagy egy gyógyszerésznek? Pontosan erre a tulajdonságra.
Az elárasztás szót használta Orsi.
Mi áraszt el? A víz. A vizes jegyek ( Rák,Skorpió, Halak) A Rák az érzelmeivel áraszt el, a Skorpió a ragaszkodásával, a Halak a befogadásával, az együttérzésével.
Mindegyiknek meg van a maga területe, ahol ezt jól alkalmazhatja.

Szeretettel: Noa

Levél Noának!
2009. július 24. péntek, 16:09 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Köszi Noa!

Ugy látszik hogy Te minden kérdésemre tudod a választ!

Nem fogod elhinni de éppen olyan munkát végzek ami passzol ehhez a tulajdonságomhoz!Egy étterem+panzioban olyan mindenes vagyok ahol takaritok és fözök és az ehhez kapcsolodo dolgokat csinálom!

A horoszkopban annyira nem vagyok otthon de érdekel és azt gondolom hogy tanulhatnék töled.

Vállalsz horoszkópkészítést?Az írásaid alapján ítélve asztrológus vagy.

Ha így van akkor tudnánk privát levelet váltani?

Üdv:Erika

Noa, ezt akartam én is kérdezni, hogy asztro elemzést készítesz
2009. július 24. péntek, 16:37 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

Noa, ezt akartam én is kérdezni, hogy asztro elemzést készítesz e...

Kedves Szabox és Erika! Mivel én egy vidéki városban élek, a
2009. július 25. szombat, 20:31 | Noa (útkereső)   Előzmény

Kedves Szabox és Erika!
Mivel én egy vidéki városban élek, a személyes találkozás nem valószínű, írásban pedig szerintem egy igazi asztrológus nem készít elemzést.
Azért az e-mail címem megadom, Mert szívesen segítek bárkinek egy pár sorban ha szeretné.

Üdv: Noa

Bocs lemaradt! noa62@freemail.hu
2009. július 25. szombat, 20:33 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Bocs lemaradt!

noa62@freemail.hu

sok érdekesség egy helyen
2009. július 25. szombat, 20:10 | KicsiMano

Én soha sem gondolkodtam h miért is vagyok olyan nagyon rendetlen.A noverem mondta el nekem h a lelkivilagommal mennyire osszefugg a rendetlensegem.Es h csomo betegsegemet a rendetlensegem okoz.Es valahol igaza van.Valóban az én lelkivilágomban is rendetlenség van.De sokszor jólérzem magam így ahogy vagyok,addig amíg nem jön egy probléma és akkor mindig rendet kell raknom,ha tetszik ha nem.Bár most h ezen elkezdtem gondolkodni rájöttem h a saját családon belüli megfelelési kényszer miatt alakult ki mindez nekem.

reneszansz képe
semmi sem tökéletes?
2009. szeptember 30. szerda, 0:05 | reneszansz   Előzmény

Igen hú de érdekes!
Nekem a mobilom volt már harmadjára szervízben, ugyanazzal a hibával, nem működött pár billentyű. Igennagyon gondolkodtam rajta, mi lehet az oka. Azt hiszem, szembesülnöm kellett vele, hogy életem egy bizonyos része nem működik..pihen..amint el tudtam fogadni, hogy ez nem egy rossz dolog, nem kell küzdeni ellene, hanem erőgyűjtés, végre sikerült megjavítaniuk:-)
Barátnőm max 1 évig tudott eddig egy albiban maradni, mert mindig elkezdték felújítani a házat vagy a lakást...elég erős energiái vannak neki is :-))
Szóval ezek a kis hibák, amiket beszereznek tárgyaink, arra is figyelmeztethetnek, hogy nincs tökéletes a földön :-) Kedvencem, hogy áll. a keleti szőnyegszövők mindig elrejtenek egy hibát a szőnyegben, kifejezve ezzel alázatosságukat az Isten felé, mert csak ő lehet tökéletes :-)

u.erika képe
Sziasztok!
2010. március 10. szerda, 14:04 | u.erika

Az történt hogy beáztattam egy kapcsoló dobozt,ami most elromlott....;(

Elötte pedig egy hosszabítóba sikerült vizet juttatnom,véletlenül természetesen ami aztán kivágta a biztosítékot a fél emeleten a házban ahol lakom...

Elötte,nyáron pedig szintén a mostani kapcsolódobozt sikerült hasonló módszerrel beáztatnom,de pár nap mulva magától rendbe jött,és ezuton is ebben reménykedtem....

Az a sanda gyanum hogy ezek mind nem csupán szerencsétlen véletlenek,ugyhogy ezen matekozom már tegnap óta hogy mi lehet ebben az üzenet.
Van egy olyan sejtésem ha nem változtatok sürgösen azon a dolgon amire ezek a történések figyelmeztetnek,akkor ezzel a legutóbbi produkciómmal nem lesz vége!

Szia Noa!
Egyszer említetted hogy nagyon sok energia van bennem,amit nem a megfelelö dologra fordítok.
Lehet ez az összefüggés?
Hogy a sok energia jelentheti a tüzet?(elektromosság) Amit én jelenleg vizzel locsolok?
S aminek az az erdeménye hogy kialszik a tüz?(fény,elektromosság)

Megpróbáltam a sok energiámat elvenni arról amiröl beszéltünk.
Arrol hogy félek,és a félelmeimet rejtegessem vele.

De úgy tünik nem találok most megfelelö dolgot amibe sok energiát belefektethetem..
Ezért inkább locsolok...;)

Jó helyen kapisgálok egyáltalán!?

Légyszi légyszi!Segítsetek!;)

Üdv!Erika

dolgod van az Uránusszal
2010. március 11. csütörtök, 8:36 | Kassay Noémi   Előzmény

Ha most látnál, tudnád hogy mosolygok. Persze tudom, hogy számodra nagyon is komoly dolog ez, de nekem vissza jelzés, hogy jól gondolom, az életed egy nagy változás előtt áll.
Már a témák is jelezték, amiket választottál.
Az elektromos dolgok az Uránuszhoz tartoznak. Az analógiái pedig a szabadság, függetlenség , másság, újítás, rendkívüliség, különlegesség, forradalom, és mint megélési lehetőség ide tartozik a kiszolgáltatottság.
Uránuszi személyiség lévén, ezeket az analógiákat élted eddig is. Ezután sem lesz másképp, csak valószínűleg váltasz az analógiákban.
Az Uránuszi emberek két dolog között választhatnak. Vagy élik a függetlenséget, a szabadságot,és azt teszik amit jónak tartanak, de ebben az esetben nincs család és párkapcsolat. Vagy a családot választod és akkor már a kiszolgáltatottság analógiáit éled (anyagi , érzelmi, testi kiszolgáltatottság ).
A szabadság után a kiszolgáltatottság nem lesz könnyű, de kapsz érte családot.
Azt mondanám sokkal könnyebb azoknak, akik ki sem próbálták a szabadságot, hanem mondjuk 18 évesen már férjhez mentek, de tapasztalatból tudom, hogy a vágyaikban mindig ott lesz a másik oldal is.
Aztán mint tudjuk a vágyakkal vigyázni kell, mert teljesülnek. Meglehet hogy ezért is kellett elmennie a férjemnek is.
Az elektromos dolgok problémái mindig azt jelzik hogy dolgod van az Uránusszal, de nyugi mint látod felkészítenek rá.
Majd fogod tudni azt is ha itt az ideje hogy hol kell az energiáidat jól felhasználni.
Én most ha neked lennék csak hagynám a sorsot, hogy sodorjon oda ahová kell. Azt ugye tudod, hogy ehhez viszont nagyfokú alázat szükségeltetik? (térd fájás)
Ha kérdésed van szerintem már privátba beszéljük át.

Noa

u.erika képe
Köszönöm Noa!Èn is
2010. március 11. csütörtök, 22:13 | u.erika   Előzmény

Köszönöm Noa!Èn is mosolygok!;)

Még akkor is amikor azok a dolgok elromlottak...;)Azt még el sem meséltem hogy a szeletelö mekkorát pukkant amikor megadta magát a transzformátor vagy mi...(amit tekercselni kell)
A fönököm sokkal jobban megilyedt nálam.Ja,és épp ,,véltlenül"én dolgoztam vele.;)

De szerencsére a legutóbbi akcióm nem került sokba,épp idöben el is tudtak jönni a szerelök.
Remélem hogy felfogtam,és elfogadom a változást nem lesz több jel!:)))

Nem tudom mit is kérdezhetnék...Nagyon köszönöm Noa hogy felajánlottad!
Azt már említetted hogy új kapcsolat van készülödöben számomra.
Csak azt nem értem minek ennek ekkora feneket kerítenie a természetenek,mármint hogy jelek meg minden.Mi ez a nagy elökészülés???
Kb.fél éve adják meg magukat az elektromos dolgok körülöttem....
Számítógépem is ugy lett,hogy elromlott a tv-m ami garanciális volt szerencsére,és egyböl visszaadták az árát.;)Aztán ugy döntöttem minek nekem másik tv.

A változás annyira drasztikus lesz hogy ennyi jelre van szükség???

A térdemnek semmi baja.Legalább az alázatot helyesen élem....;)

Köszönöm!Erika

u.i:Azért nem privátban folytattam tovább,mert titokban azt remélem hogy ez a beszélgetés még másoknak is jól jöhet!;)....talán....egyszer.

Nem is olyan nehéz ez!!!!
2010. március 12. péntek, 9:32 | Kassay Noémi   Előzmény

Erika!

Én azt gondolom azért kell ez a sok elő készület, mert eddig egész más életed volt.
Egy másik blogban már beszélgettünk arról hogy nem tudsz átlagos nő lenni.
Ott azt írod, hogy egy picit zokon vetted amit írtam. Ez nem baj, de azért elgondolkodtató, mert ezek szerint tényleg gondod van a korlátokkal keretekkel önfeláldozással. Hiszen tudod? Ahol fáj, ott a bibi.
Azt írod, hogy sokat beáldoztál már pénzt ,energiát, időt, aztán levontad a tanulságot, miszerint nem tudsz átlagos, sablon nő lenni.
Na de! Mi van akkor ha neked az egyik legfontosabb dolog az életedben hogy megtapasztald azt hogy mit jelent lemondani valamiről, vagy az önfeláldozást?
Akkor hogyan éled ezt meg?
Most gondolkodj egy kicsit a sors szemével, vagy ha úgy könnyebb gondold végig , hogy édesapád néz onnan fentről, és segíteni szeretne.
Tudja, hogy neked meg kell tapasztalnod a korlátokat, az önfeláldozást, és az már kiderült, hogy átlag nőként nem megy, egyszerűen nem tudod így ebben a formában felvállalni.
Van ilyen . Talán előzőleg, előző életedben már ezt kipróbáltad, és akkor sem ment. Minek pazarolnál el még egy életet, de akkor hogyan?
Édesapád szeret téged, nagyon szeret, ahogy Isten is, és azt gondolja, hogy talán jobb is ha nem lesz családod. Így megéled a lemondást, és talán még boldog is leszel.
Csak hogy az emberi egó mindent akar, és te érzed, hogy ez sem igazi, így sem jó. Szerintem itt tartasz most,
Sok út van. Például jön egy szerelem Egy olyan szerelem, ahol a másiknak már a hangja is elbűvöl és úgy érzed, egész életedben őrá vártál, úgy érzed,mindig akarod ezt a hangot hallani. Minden mozdulata, gesztusa a szívedig hatol. Ha vele vagy, boldog vagy, és nincs olyan akadály amit ketten le ne győznétek..
És akkor kiderül, hogy beteg.
Az állapotán segíteni nem lehet, de gondos ápolás során még akár 30 évig is élhet.
Nos? Mit tennél?
Ott hagynád? Nem!! Dehogy!!!
Hát akkor?
Ezután csak arra fogsz figyelni, hogy neki jobb legyen? Lesed minden gondolatát?
Mit kapsz cserébe?
Szeretetet!!! Boldogságot!!!
Nem is olyan nehéz ez!!!!
-és most szeretném óriási nagy betűkkel írni, de nem lehet, hogy ez csak egy példa.
Megtörtént eset ugyan, de a Te számodra most csak mint példát mondtam el.

Igen, ha téged nem zavar , akkor valóban mások is tanulhatnak, másnak is jól jöhet ez a beszélgetés.
Noa