Természetfeletti erők, amelyekre az Út keresése közben találtál rá | Önmegvalósítás.hu

Természetfeletti erők, amelyekre az Út keresése közben találtál rá

Hozzászólások

5 hozzászólás
Szia! Talán először
2009. július 30. csütörtök, 21:47 | Noa (útkereső)

Szia!

Talán először tisztázni kellene , hogy mit is értünk ,,természet feletti"alatt, mert az ilyen témájú, tévében meg a mozikban vetített filmek számomra inkább riasztóak és nem nagyon vágyom ilyen képességekre.

A példa szerintem most is a nagy tanítók, Buddha,vagy Jézus élete kell hogy legyen.

Olvastam régebben a Harmadik szem -et. Na itt éreztem először, hogy jó lenne, ha ezekre én is képes lennék. Aztán azt hallottam hogy az nem is igaz.---Teljesen depis lettem tőle, mert olyan jó volt azt gondolni, hogy mindez amiről abban ott írtak igaz lehet.
Ma már nem vágyok semmilyen képességre, mert nagyon sok olyan ember él közöttünk, akiknek ha akarunk anélkül is segíthetünk hogy bármiféle képességünk legyen a beleérző, elfogadó képességen kívül.

Szeretettel Noa

noa-utkereso
2009. július 31. péntek, 10:24 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Szerintem isten az embert természetfelettire teremtette.Csak az ember ezt nem tudatosítja.Végtelen mennyiségu képesség rejlik bennunk.Igen,igazad van riasztoak azok a képességek ami megjelenik imitt amott,de ezeknek semmi kozuk nincs az igazi természetfeletti erokhoz amire az ember képes.Amivel az ember rendelkezik egyáltalán nem félelmetes és ez a képesség minden csak nem természetfeletti.Természetes velejároja szuletésunknek.
A harmadik szemmel én is bajban voltam.A nálunk megjelentetett irodalmak nagy része érthetetlen.Azért érthetelen mert nem az anyanyelvunkon írodott-rengeteg fordításon mentek keresztul,és más népeknek más a gondolatviláguk mint nekunk magyaroknak.
Harmadik szeme minden embernek van.A baj,hogy csak nagyon kevés embernek van nyitva.Egész életuket leélik ugy,hogy még tudomást sem szereznek létezésukrol.Ezt mindenkinek magának kell beuzemelnie.
De semmi természetfeletti erod nem lessz tole.Ez a szem csak befelé néz.Egy tukor amivel a belsodet nézed.
Nem fogod szebben látni a kulvilágot,sem másokat-----csakis magadat.Ahogy magad figyeled észleled saját hibáid.Ezen hibák felfedezése osztonzoleg hat-----akarsz tokéletesebb lenni.Nekilátsz magadon dolgozni,megprobálsz magadon változtatni.Es mit érsz el vele?Ha magadat alakítgatod azzal a kulvilágot is alakítgatod.Es ha a harmadik szem hatására Te boldogabbá alakítod magad,azzal kint is boldogabb világ lessz.
Most kérdezheted,hogyan kell kinyitni?.....................Eloszor is kezd magad a mennybol-égbol figyelni,és egyszer csak azt veszed észre,hogy már nem is kell tudatosan figyelned magad.........a harmadik szem figyel.

u.erika képe
A harmadik szem
2009. július 31. péntek, 14:14 | u.erika   Előzmény

Szia Skorpio!

Az a harmadik szem amit a Noa említ az egy könyv!

Ha valakit érdekel az ìrója Lombszang Rampa egy tibeti orvosláma aki nyugatra vándorolt.Az életét írja le,nagyon izgalmas és megrenditö ezoterikus regény.Három részes:1 A harmadik szem (A tibeti lámakolostorok titka)

2 A Lhászai doktor (Egy tibeti gyógyító a háboru viharában)

3 A harmadik szemtöl a testelhagyásig (Egy tibeti láma asztrális utazása

Ez a sorozat kötelezö olvasmány minden ezóterikus érdeklödönek!

Budhanitának ezuton üzenem: Remélem igy megtalálod!

Van és mégsincs
2009. szeptember 04. péntek, 13:56 | Karmatörlő (útkereső)

Szia Scorpio!

A Földön nagyon sokan azért vannak, mert mindenféle hatalom és képesség birtokában ezek használatával nem a szépséget és a harmóniát, illetve a szeretetet szolgálták, hanem visszaéltek vele. Ezek a képességek belénk kódoltak, csak azok az energiacsatornák, amelyeken keresztül ezekhez hozzá lehet férni, aktuálisan blokkoltak. Ha spirituálisan fejlődünk, megszabadulunk a bűntudattól, rezgésszintünk emelkedik és még sok-sok kifejezést lehet használni, szóval, ha felkészültünk ezek használatára, akkor ismét birtokába jutunk a lehető legtermészetesebb módon, mintha mindig is tudtuk volna ezeket használni.

Senki nem felejtett el téged, csak te saját magad. Ahogyan felébredsz és ráébredsz arra, ki vagy valójában és mi a feladatod (a fejlődés), ezek az energiák és képességek is hozzáférhetővé válnak.

Szerezz be egy ébresztőt!

http://onmegvalositas.hu/blog/skorpio/termeszetfeletti_erok_amel
2010. október 23. szombat, 15:07 | zoltns3

szerintem sokan nem értik a meditáció és vizualizáció közötti külömbséget
mert az egyik a semmibe merülni ahol nincs semmi még gondolat se a másikat meg az ember saját maga vonzza be vagyis vizuálisan elképzeli azokat amit szeretne megvalósitani a saját életébe és ez már az egó kifejlesztése egy magasabb szintre ami ellentéte az isteni dolgoknak mert a lélek csak szemlélődik és nem akar semmit ettől a világtól .