MEDITÁCIÓ VIDEÓSOROZAT | Önmegvalósítás.hu

MEDITÁCIÓ VIDEÓSOROZAT

download.jpg

A meditáció egy témán való elmélkedés művészete, annak az elmében különböző oldalakról és különböző vonatkozásokban történő megvilágítása. A mindennapi meditációnál a legideálisabb, ha egyedül, korán reggel meditálunk, amikor még nyugodt és békés légkör vesz körül bennünket, s a környezet csak akkor ébredezik. Nagyon megtetszett ez a sorozat, átadom nektek is.
Balogh Béla videó sorozata: A tudatalatti tízparancsolata
Egységtudat - 1/10 Jó szándék...

Megbocsátás - 2/10 2,30 perc

Elfogadás - 3/10

Jóvátétel 4/10

Egészség 5/10

Ha úgy érzed, nem találod a kiutat egy helyzetből, a legegyszerűbb kínálkozó lehetőség a Benső Énedhez való közvetlen odafordulás. Az első lépés, hogy megtanuld lecsendesíteni elméd, és lelassítani a
gondolatok zakatoló áramlását. Ez már képessé tesz arra, hogy meghalld azt az először inkább halk, finom hangocskát, amely szeretettel és lágyan megsúgja számodra a megoldást.
Ideális társ 6/10

A Siker - 7/10

Bőség 8/10

Béke és harmónia 9/10

Bölcsesség - 10/10

A szíved hangját követve válaszd ki azt a meditációs alkalmat, amely a legszimpatikusabb. Aztán gyere és érezd át, milyen velünk lenni – mert a saját megtapasztalás többet ér minden szónál.
Engedjétek meg, hogy itt kívánjak mindenkinek NAGYON BOLDOG ÜNNEPEKET és BOLDOG EGÉSZSÉGBEN, SIKEREKBEN és SZERENCSÉBEN GAZDAG ÚJ ÉVET 2009.-re Ági

Beküldte: | 2008. dec. 23. kedd - 10:09

Hozzászólások

1 comment posted
szep volt ,koszi es aldott bekes karacsonyt es egyben buek
2008. december 24. szerda, 10:03 | palma49

szep volt ,koszi es aldott bekes karacsonyt es egyben buek
palma49