Kineziológia/Jobb agyféltekés rajzolás | Önmegvalósítás.hu

Kineziológia/Jobb agyféltekés rajzolás

7.jpg

A kineziológia egy módszer arra, hogy megszabaduljunk a stressztől és kezünkbe vegyük életünk irányítását. Jelen választásainkat a múltban átélt traumáink és örömeink befolyásolják, és természetesen ma hozott döntéseink alapozzák meg jövőnket. Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit és erősíteni az örömöket, választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valóban akarunk.

Jobb agyféltekés rajzolás
Ha van annyi kézügyességed, hogy egy kulccsal beletalálsz a zárba,
KÉPES vagy rá!
A jobb agyféltekés rajztanfolyam célja a kreativitás, az önbizalom és a rajzkészség fejlesztése. A tanfolyam végére MINDEN résztvevő KÉPes lesz ÉLETHŰ portré rajzolására.
Az önarckép "csupán" kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint gondoljuk. A jobb, a kreatív, intuitív, ösztönös agyfélteke működését, a két agyfélteke konfliktusait tapasztaljuk meg sok-sok gyakorlaton, alkotáson keresztül.
Meg tanuljuk rajtakapni és tudatosan befolyásolni a bal agyfélteke működését, felismerni mikor akadályozza a személyiség kibontakozását, újító gondolatok születését és megvalósítását A tanfolyamon sok kép készül, de az önarckép foglalja össze mindazokat a készségeket, amelyeket érintünk a 4 nap alatt.
A rajz csupán eszköz.
Az önarckép a leglátványosabb alkotás - arányok, tónusok, kontúrok... minden technikai tudás, a megtapasztalt másfajta látásmód benne van és élethű. Az önarcképnek számos kellemes mellékhatása is van: blokkoldás az önértékelésben, az én elfogadásában.
A rajz csupán eszköz. A tanfolyam igazi értéke:
- a kreativitás, a probléma megoldó képesség fejlesztése,
- az önbizalom, önbecsülés erősítése
- egy másfajta látásmód elsajátítása - eltávolodni a problémától, bátran gondolni merészet!
Bejegyzések a tanfolyami vendégkönyvbe
Képek a tanfolyamról
Tanfolyami időpontok, jelentkezés
Rajztanfolyammal kapcsolatos cikkek
Cikkek, hivatkozások: http://www.tasiklara.hu/1.htm
és a http://www.tasiklara.hu/job.htm

Beküldte: | 2008. okt. 19. vasárnap - 10:00

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre