Első szerelem | Önmegvalósítás.hu

Első szerelem

s.bmp

Rendkívüli dolgokra jöttem rá a minap, amik valószínűleg csak nekem nem voltak egyértelműek eddig, ezért szeretném, ha segítenétek rájönni, hogy igazam van-e.
Kezdem az elején. Elég beteges gyermek voltam, talán azért mert több figyelmet szerettem volna, talán azért mert túlságosan óvtak, és amíg korházban voltam elszakadhattam otthonról, nem tudom. Ám lassan másfél éve egyedül élek, és ettől függetlenül a betegségeim nagy rész megmradt. Viszont most, hogy 2 hónapja együtt vagyok az új párommal, olyan szerelmeben amiben még nem volt részem, egyszerűen mintha minden bajomat elfújták volna. Az ekcémák amik ilyenkor elő szoktak jönni még csak nyomokban sem jelentkeznek, pedig nap nem nagyon ért (és elméletileg a D vitamin hiánya váltja ki nállam), általáb szeptembertől kezdve allergia és megfázás a társam egészen január-februárig, most mégis, semmi bajom sincs. A párom ugyanígy. Semmit nem teszek másképp, nem érintkezem kevesebbet az eddigi környezetemmel, az egyetlen dolgom ami változott, hogy mindíg ott van mellettem a kedvesem.
Furcsának tűnhet, de teljesen olyan érzés mikor velem van, mintha..valami láthatatlan védőburokban lennénk, és semmi nem bánthatna minket. Megszűnt az összes rémálmom mióta vele alszom (holott korábban egyik barátomnak sem sikeülr elűznie őket egy-két esténél tovább), sőt, bár nincs velem 4 napja mert hazautazott, megtanultam kezelni őket, tudom hogy itt lesz velem és akkor megint elmúlnak, így mikor felriadok, egyből tudom hogy hol vagyok, és hogy minden rendben. Felhívom, és megnyugtat a hangja.
Ez pusztán az első szerelem csodája lenne, vagy tudtok valami egyéb magyarázatot is adni az én "hétköznapi csodámra"? :)

Beküldte: | 2009. okt. 28. szerda - 13:56

Hozzászólások

5 hozzászólás
Kirsikka képe
immunrendszer
2009. október 29. csütörtök, 21:02 | Kirsikka

Két dolog jutott eszembe, ami a következő három: :D
1 Materiális megközelítésű emberek is tisztában vannak azzal, hogy a csók (meg a szex) az immunrendszert erősíti.
2 Nem materiális szemszögből: azt kéne megvizsgálnod hogy miért vagy beteg. Két FONTOS DOLOG amit a betegségről tudni kell, hogy mindig figyelemfelkeltés, és hogy nem ellenség, hanem egy "szeretetteljes üzenet a testtől, hogy valami a tudatban nincs rendjén".
3 Az immunrendszer hiányosságai önértékelési dolgokkal vannak összefüggésben, bővebben olvashatsz erről http://www.onmegvalositas.hu/drupalteszt/topik/betegsegek_lelki_oka (elég sok, válogasd ki ami érint:))

Tehát kezdd el szép sorjában megvizsgálni, miért is akartad hogy rád figyeljenek a betegségen keresztül, mit akar üzenni a tested... Mi mindent oldott fel benned a szerelem: félelmek, belső feszültségek, elfogadáshiány, (ön)szeretethiány... stb. indulj ki magadból.

Nekem is gyenge az immunrendszerem, ásom magam befelé a témában, nagy nagy igazságokra, összefüggésekre bukkanok. Kívánok Neked is sok sikert ezen az Úton! Mert a Megoldás Benned van, nem Benne. Csak általa aktiválódott...

princessaurora képe
miért pont Ő?
2009. november 01. vasárnap, 17:09 | princessaurora   Előzmény

Persze, a dolog materiális részével én is tisztában voltam, de rengeteget gondolkozom rajta, hogy miért pont Ő? És miért pont most? Meg miért pont úgy, ahogy... Mármint hogy hogy lehet hogy ezek a "betegségek" amikre azt mondják az orvosok, hogy ezekkel együtt kell élni, egycsapásra elmúlhatnak? És hogy lehet, hogy életemben korábban, mikor ugyancsak "boldog" voltam, nem történt változás?
Ezt az "(ön)szeretethiány" dolgot kifejtenéd?

Szia szerintem megtaláltad azt az embert aki olyan energiákat ad
2010. február 26. péntek, 8:58 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia szerintem megtaláltad azt az embert aki olyan energiákat ad feléd ami testileg és lelkileg meggyógyít .

Ami benned van, az van kívül is! Ha benned egyensúly van, mitől
2009. november 04. szerda, 11:32 | Névtelen (útkereső)

Ami benned van, az van kívül is! Ha benned egyensúly van, mitől lenne ekcémád? Minden betegségnek lelki gyökere van. A bőrbetegség sokszor a környezetedtől való undor. Vagy undor az egyik szerepedtől ami nem te vagy igazából.

Amikor szerelmes vagy, akkor vagy a legközelebb magadhoz. Viszont a szerelem érzése mindig ott van benned. Miért gondolod, hogy kell hozzá bárki más? Miért gondolod, hogy a szerelemnek vagy szeretetnek tárgya van?

princessaurora képe
ez érdekes
2009. november 08. vasárnap, 11:33 | princessaurora   Előzmény

Azért gondolom hogy tárgya van, mert nem váltja ki ezt az érzést pusztán az, hogy tükörbe nézek. :D