Programozás | Önmegvalósítás.hu

Programozás

A programozásról szeretnék írni, amit agykontroll tanfolyamon tanultunk.
Konkrétan arról, hogy előre meghatározott időponthoz igazítok valamit. Döbbenetes, hogy ez mostanában mennyire működik nálam.
Egy nyelviskolában tanítok.
Múltkor egy kolléganőm megkért, hogy szóbeliztessem le a csoportját. Mondtam neki, hogy negyed tízre ott vagyok, és kezdhetjük. Közben magamban szerveztem a napom további részét, és számolgatni kezdtem. Tudtam hány diák van akiket vizsgáztatni kell, kb hány perc jut egy diákra, így gyorsan megállapítottam magamban, hogy 11-re kész leszek. Az agyam vette a 11 órát. Elkezdtem újra számolni, és rájöttem, hogy rosszul számoltam, hisz hamarabb be kell hogy fejezzem, kb negyed órával. Na mindegy, gondoltam a 11 az tuti.
Megérkeztem, bekopogtam. Mondja a csaj, hogy várjak egy kicsit, mert még egy szövegértési feladatot meg kell csinálniuk, ha végeztek küldi az első embert. - Ok, várok - mondtam. És mi történt? Negyed órával később kezdtünk, és így pont 11-re végeztem. Ez meglepett. Lám-lám, 11 órára programoztam a befejezést, és így is lett!
Veletek történt már hasonló eset?


Beküldte: | 2008. aug. 10. vasárnap - 21:40

Hozzászólások

2 hozzászólás
Ha hiszel benne, működik.
2008. augusztus 28. csütörtök, 2:38 | Menyhartne Webe...

Én a spontán mozizással programoztam a dohányzásról való leszokást.
A laboromban minden alkalomkor (egy hónap alatt talán tízszer) elővettem az öröknaptáom. melybe első alkalommal beírtam nagy piros betűkkel, hogy éljen augusztus 20. Leszoktam a dohányzásról!!!.
ekkor mindíg öröm, és büszkeség töltött el, hogy képes vagyok rá, mert több mint 20 évig elég erős dohányos voltam. ettől kezdve minden alkalommal egy kicsit tovább pergett a film. Először kimentem az utcára, és kis papirzászlókat osztogattam, melyen a szöveg éljen aug.20, leszoktam stb. A másik oldalán, egy rózsaszín tüdő. Napról napra többen vonultunk fel, és utolsó meditációmban már motoros felvezető, rengeteg leszoni vágyó, és én egy dobogóról szónokoltam boldogan, és körülöttem sokszázan ünnepeltük a közös leszokást. Másnap reggel aug 20 volt, és én tényleg nem kívántam a cigarettát, és tényleg leszoktam a dohányzásról,és nem is kívántam!!!!!!!! Nagyon boldog voltam, és büszke magamra. Ha ez nem velem történik, el sem hiszem.MŰKÖDIK! (hála Domján Lacinak)

Feliratkozás Hírlevélre