Két lélek megmagyarázhatatlan vonzalma... | Önmegvalósítás.hu

Két lélek megmagyarázhatatlan vonzalma...

mandala.jpg

Szerinted valahol a világban létezik egy olyan ember, aki a másik feled?
Találkoztatok már, de a találkozás akkor abban a pillanatban már ismerős volt, mintha tudtad volna a mozdulatait,kérdéseit egyszóval mindent.
Néma csend is lehetett, ami még kínos sem volt.Hallgattátok egymás mondatát, hol te figyeltél, hol ő figyelt, hol pedig néma csendben ültetek és éreztétek azt a hatalmas nagy mérhetetlen tiszta energiát!
És ez a szó merült fel benned:
ÉN igen, BIZTOS hogy ismerem!
és azóta szüntelen arra a csodálatos érzésre gondolsz, pedig még azóta sem ismered igazán...csak egy dologban tuti biztos vagy, mégis a legjobban ISMERED, CSAK ÚGY...MÁSKÉPP!
Valószínű csak az tud nekem erre írni, aki átélte ennek a csodálatos, megfogalmazhatatlan találkozásnak a csodálatos varázsát.
Aki nem...kívánom a legőszintébben, ízleljen bele;)
Panna

Beküldte: | 2009. aug. 29. szombat - 13:04

Hozzászólások

7 hozzászólás
Jó kérdés
2009. augusztus 30. vasárnap, 20:26 | pajkos

Nehéz a válasz, mert sokszor volt olyan fél, akinek a gondolatát is szinte láttam, de nem tudtam megítélni, mert erre nincs mérce, csak érzések. Objektíve nem tudnék választ adni, érzések szintjén lehetséges ezt éreznünk. Mivel egyedi egyetlen teremtmény vagy, ezért kiegészítőd lehet a másik, aminek felismerése egész életet ölel fel, ezért nem tudnék válaszolni.

Életünkben megtalálni az ilyen, vagy az ehhez hasonló embert csodás kincs.

Nem
2009. augusztus 30. vasárnap, 20:35 | Nagy Edit2   Előzmény

Nem találkoztam ilyen lélekkel, de nem is vágyok rá.:))

Egy lélekcsoprtbeli lélekkel beérném, ha közel azonos szinten lennénk a tudatosságban, de nem ezen a fokon ahol most tartok, mert most még sok jó nem sülne ki abból sem:)))

...nem biztos, hogy ő a másik feled
2009. augusztus 30. vasárnap, 23:51 | csaesz

Szia, Panna!

Több emberrel is találkoztam már, akikkel kezdetektől azt éreztem, hogy már ezer éve ismerjük egymást. Szerintem ez csupán annyit jelent, hogy előző életetek valamelyikében már volt nagyon jó kapcsolat köztetek, de attól még nem biztos, hogy a másik feled. Csak a két lélek tudat alatt felismerte egymást.

Panna29 képe
Kedves Csaesz!:)
2009. szeptember 08. kedd, 0:21 | Panna29   Előzmény

Köszönöm, hogy írtál Nekem.
Tudod ez egy picit több ennél amiről írtam....igen sokszor éreztem azt már, hogy felismertem így, felismertem úgy....de tudod, amiről beszélek az nagyon egyedi érzés, csak annál az egy személynél érzem ezt az érzést vagy pedig tényleg az előző életemben pontosan olyan szerepet tölthetett be?Ki lehetett ő...mhhh
hatalmas nagy erős kötelék lehetett közöttünk..de ez olyan furcsa érzés, talán még megfogalmazni se tudom, hogy milyen...de talán nem is kell, így csodás ahogy van:)
nagyon érdekes ha ebbe jobban bele is gondolok...

köszönöm, hogy írtál:)

Minden jót Neked:

Panna

kancsokanna képe
felismerések
2009. augusztus 31. hétfő, 15:30 | kancsokanna

Találkoztam…mondtam is neki ismerem a múltját, a jelenét meg a jövőjét, mindent tudok róla…akkor jókedvem volt, magam sem tudom miért mondtam neki ezt, csak kibuggyant belőlem, spontánul…hogy az illető a másik felem volna ezt nem tudom, DE van vele kapcsolatosan egy olyan tapasztalat-halmazom, amit egyetlen más emberi kapcsolatomban sem érzékeltem…kicsit olyan mintha mennék az erdőben s vmi ismerős jelek volnának amik valahová el akarnának vezetni, vagy valamit felismerni…furcsa érzés mindenképpen, még keresem a válaszokat magamnak, s sokmindent már nem merek hangosan kimondani…

Másfelől a hugommal mély telepatikus kapcsolatunk van, egy hullámhosszon vagyunk ahogy mondani szokás, tehát nemcsak egy másik féllel való találkozáskor VAN ez a jelenség.

S volt egy barátom, akivel „telepatológizálni” szoktunk, viccesen azt állítottuk, mi ketten már annyira telepatikusan reagálunk egymásra, hogy az már patológiás tűneteket mutat…

Velem most épp a fordítottja van, hogy ebben a sok ráhangolódásban nem tudom honnan ismerhetem fel azt az igazit? ha egyáltalán volna ilyen…mert jönne is rá a válasz, hogy az éppen megfelelő szinten levő társ, ugyebár…

Panna29 képe
Kedves Kancsokanna! :)
2009. szeptember 08. kedd, 0:32 | Panna29   Előzmény

Örömmel olvastam a soraid, mert pontosan átláttad azt amiről írtam, mintha magamat olvastam volna vissza a mondataid mögött!
Igen, boldogság és öröm érzése,egyetlen egy valamiről/valakiről!
Igen, nem biztos, hogy a másik felünk, de egy biztos, valami nagyon megmagyarázhatatlan és furcsa érzés.
lehet, hogy az "igazi" felismerés csak "egyszer" adatik meg igazán?
mhh...egy biztos, számomra ez egy nagy kérdés , ami motoszkál az agyamba...:)

Köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataid!

Minden jót!

Panna

Vannak lélektársak,lélekpárok Hidd : odavezet az élet ,őt hozzád
2009. október 03. szombat, 20:05 | luna5 (útkereső)

Igen.

Voltak tájak,kultúrák,ízek,kelmék ,stílus,ízek,népek amik a szokottnál jobban vonzottak,és egészen addíg nem értetem miért hogy mért van ez velem ,bennem míg nem jártam külföldön ,és ne találkoztam ,más vallású,nemzetiségű,bőrszín és nyelvezetű,vallású tanítókkal,mesterek,gyógyítókkal,tanítás és tapasztalásokkal itthon és Pesten.
gyerek és kamaszkorban volt sok visszatérő álmom,amit leírtam naplót vezetem és ,mesélte sokaknak..csakhogy mikor az események,szereplők kezdtek betérni rá x évre,már nem volt olyan vicces mert a sok rossz dolog megtörtént,utolért amit addíg azt hittem rossz álom,emlék.
A véletlenek....

Azok a szereplők arcok mind bejöttek 2004,6 után mikor akkori párommal külföldön utazgattunk,nyaralás,iskolában,munkahely ezekkel kerültem egy terembe,csoportba s hozott össze a sors,vagy a véletlen addíg nem is hittem,láttam tudtam van ilyen ,milyen a másik,íz,írás ,vallás,nyelvezet ember,táj minden..
Barátságosa fogadtak és én otthon éreztem magam a közegükben,jól boldogultam azóta hiszem,tudom van inkarnáció,jöttek álmaim,emlékeim ,látomásaim,megérzéseim,gazdagodtam ezek után...

Gyerekként rajzoltam egy fiút aki kedves volt nekem Im-ből ollózta össze hülyeségből.
rajongtam pár hazai együttes sztárjáért és túl voltam az első szerelmen,szerelem első látásra,oda-vissza.
ez nem kitalált sztori mert aki az akkori Cola diszkóban látott minket egymásba veszni,ölelkezni,csókolozni és egymást bámulni mintha megállt volna az idő,a zene se hallatszott csak álltunk,néztük egymást s köröttünk táncoltak.A barátnőim,családom is akik ismernek el tudják mondani,megvan a levele...
Igazolható.sosem éreztem többé hasonlót ilyet.
A papámnál érezem lelkileg jobba kötődök,pár tanáromhoz és a mostani párommal is úgy találkoztunk ismertem már az illatát az érintését ,és a munkatársaim forrasztottak nekem egy macit.maci kabalát kaptam.
Ő egy maci,alkatra.Az elött meg egy kutyát kaptam,egy jelvényt és véletlen rendőr volt akkor a fiúm,addíg vékony fiúk.Amikor focistával álmodtam,rá pár évre focista udvarolt nekem.
Volt egy farkaskutyám ,aki családi ereje lett,éreztem hogy lelke van szól,beszél hozzám.
Ez a kutya egy B.Laci nevű férfié volt aki halála után a 7 éves Bart siratta a gazdit,követe és megtett 45 km át erdőn,vizen ,hogy megkereste a sírját,ment vele a kórházba is,mentőbe.
megbetegedett,lefogyott és nem akart mást se enni,csak egyirányba nézett és várta.Többször vitték haza ,adtak neki enni,lett új gazdi de ő visszament.
= éves múlt mikor a mamám elhozta lefogyva,csontosan öreg,beteg rossz fogú kutya volt és nem mindennapi emlékeket adott és tetteket hajtott végre értünk,nekünk ott is ami már könyve illene,igaz,igazolhatom.
Többször megmentett,megvédett bátorított,biztatott erőt adott,jókedvre derített megvédett farkasok,tolvajoktól kimentett fulladáskor,mikor eltévedtünk erdőben,s mikor beteg lett,altatni kellett elzavarták inkább,elment és fájt a szívünk utánna kocsival elvitték mi ne tudtuk kitették,de heteket vándorolt éhesen,hidegen vizesen térkép nélkül,át erdőkön ki tudja mit látott élt meg de hazajött holott tudta mi vár rá,érezte de megjött értem,miattunk anyu és a gyerekekért addíg s vigyázott ránk.Mikor elment lelőtték utoljára rám nézett kérdőn,elbúcsúzott rossz volt.
a papámmal,a kutyáimmal,azzal az első fiúval elment annyi szép,vidám,boldogító,valódi,jó méltó,érdemes ,igazi,csodaszép.Álom 11-14 évesen,fog hullás,kitörik.Rá x évre sorra bejött.

A kamaszkori álom után hullottak a rokonok,családtagok,ismerősök,barátok,állataink,szeretteim,ért minket a sorozatos csapás veszteség a szülőket,de nekünk gyerekként ez egy évben többször sok volt.
Sajnos nem természetes halállal mérgezés,örökség miatt ,pénz,birtok megölették őket.

Akkor azt hittem,á csak,családi,ősi rossz karma,és mi testvérek,rokonok,szülők,barátok,barátnők,szerelmeim,munkatársak,iskolatársak,főnökeink,tanáraink,nem lehetünk egymás farkasai,tolvajai,gyilkosaivá nem futhat tovább ez a szörnyű szál,velünk nem eshet meg ilyen,de tévedtem.az élet igazolta hogy az emberek mire,mikre képesek ki hírnév,ki társ,ki férj,ki gyerek,ki munka,rang,kinevezés,örökség,birtok,pénz,ki szexért ki luxusautóért ki megint másért.
Ma is élénken él bennem nem kell film,se könny ahogy róluk írok,beszélek mindannyiuk érintése,szava mondata egy tárgy egy mosoly,egy érintés,egy pillanat egy mondatuk,egy vicc,egy kaland,közös ünnep,kirándulás,amihez utánna nem volt senkivel se fogható..
Vannak igaz dolgok,igaz emberek,pillanatok kikből,miből csak egyszer van,volt és lesz attól akik,amilyenek ! Igazak,hűek,kitartóak,értékesek,szeretetteliek .
Az életemben olyan helyekre sodort a véletlen,a sors,körülmények,a muszáj,döntéseim,másoké hogy pl.
19 évesen kórházban haldoklók betegek halálát láttam ,előtte a napjaik,és ahogy a pap,családtagok ott volt és láttam kihunyni a fényt,mi pislákolt a szembogarukon és láttam azt a folyamatot,állapotot.
éreztem a jelenlétet a hideget,a szellőt és a virágillatot.

A hölgy arca ,kipirult rózsás volt,előtte mutatott valamit,felcsillant mintha látott volna valakit,valamit s ez a csillanás látszott az arcán,tekintet a szembogarán.
Viszont láttam nem csak szép halált,hanem olyan amikor valaki szűkölt ordított,kegyelmezzenek neki,még ne vigyék el le kellett szíjazni,kötözni az ottani kórházban teli nyugtatózták,és pár két műtétet,halált,szívinfarktust megélt visszahozták sem javított,azóta sem,azután sem,sok embernek ártott sok családos,rendes nőt,gyermeket felépített jó dolgot emésztet el,tett tönkre fiataltól aggkoráig .láttam ott könnyeket,fájdalmat,örömet,bánatot ,jót,rosszat sokfélét vegyesen.Nem tudom hogy hagyhatja az élet az igazak,szépek,rendesek kedvesek,hívők,és erényes nők,gyermekek,jámborokat jóravaló,okos tehetségesebbét törni,veszni a gonoszabbja által.

Az ember kibír hideget,fájdalom,lázzal dacol,vízzel,természeti kár és csapással ,kibírt sok kínt,háborút,de mindnél a legrosszabb mikor a társadalom,ember töri a másikat az bántja.lopja ,öli meg,okozza bánatát,veszteségeit fájdalmát szándékosan mert lehet,teheti erőből büntetlenül mert itt ezer éve bűnöst öltetik trónra,milliókba,pozició és munkahelyre,vagyonba lesz felesége,nagy háza,család,gyerek,luxusautó,luxusverda pl olyanoknak akik sittesek voltak,nők,gyerekeket rontottak meg és teszik tovább lopnak,gyilkolnak korruptak,üzletelnek.
Pornósokból,kufárokból,csalók,tolvajok,parasztok,tanulatlanok,erőszakolókból lett zenészek,sztárok,színészek,filmesek,melegekből,perverzek,erőszakolók,sittesek,gyilkosok,perverzekből lett kiskirályok,kákból lett ...és ezek kezébe hatalmat,erőt,pénzt birtokot,tekintélyt adni,adatni nagy hiba,felelőtlenség hogy további rosszra használják,mert ami nekünk rossz az nekik jó ha vétkek,bünök által az ,maguknak,másoknak pénzt,birtokot stb hasznot termel.
Azóta is imádkozok minden ártatlanért akit tör az élet,,megkísértenek,megpróbáltatnak,becsapnak,elemésztenek ,betegek,szegények hogy a sötétséget kibírják,átkeljenek kiérhessenek a fénybe,kitartsanak.
Csak ennyit adhatok,segíthetek ,de mindenki itt Isten gyermeke....
a fájdalom,bánat,szegénység millió dolog nem megosztható...
Mindenki kell hogy a világ jobb hely legyen és az kell hozzá ne örökítsük ki se tovább,ne szaporítsuk ki a bűnöket se őseink,sajátjaink,se másokét.vasból aranyt,aranyból gyémántot,abból is még jobbat mert lehet és kell is,csak is érdemes...Ez az élet egyetlen értelme jót adni,jól élni,szépen tenni,s beszélni hisz minden nap,óra csoda,minden érték...
Rajtunk áll milyen töltetet adunk neki...

Varázsolni nem tudok,csak kérek hogy mindaz a jó ami belém rakatott meglegyen másokban is ,s ne elengedjék egymás kezét,istenét a hitüket a legnehezebb órák,időkbe hanem minél hidegebb van,éhesebbek összebújjanak együtt túléljék,kitartsanak kibírják ,együtt menjenek ,és ne egymás ellen,egymáséra törjenek még akkor sem ha a világ gazdagjai,kufárai alakították így több millió családnak,magyarnak és az Eu-ban,ez nemmegoldás,ez nem helyes csak 1 időre ad gyógyírt és újabb rossz körök írására kényszerít...
a gyilkost,tolvajt korrupciót is jutalmazzuk sose ott veszünk el,kiabálunk,toroljuk meg,lopnak,ölnek hanem a kicsitől,szegénytől aki túllehet a védtelentől,árvától,munka,pénztelentől,betegtől,nő,gyerektől,utca emberétől...Ebből bátrabb az iszlám világ,az önkéntes merénylők mert mindegy mi a tét szándék miért feláldozzák magukat de legalább megteszi 1-1 a többiért a hazája,hite a népért míg nálunk egy ilyen sincs,s aki támogatná...egy nincs aki kiállna na a másikért ma,itt felhúzná,adná,segítene,imádkozna minden,mindenki önző,haszon és anyagelvű...
Eu -ban válság,pénztelenség munkanélküliség míg más országokban scunami,árvíz ,földregés,természeti katasztrófa,éhség,járvány embertelen környezet,bánásmód,a minimál,alapok nincsenek meg ,és még sem ölnek,verekednek a tárgyak,pénz,birtok,föld a falatért ,és ha Szept 11,Usa,Kína,Japán árvíz,földrengés bármi taniak összetartanak és futnak segíteni,adakoznak nem számít ki volt a romok alatt,milyen bőrszínű,vallású ...
docu.-hu ilyen emberek,csatornákkal van tele,minta nekünk.tessék megérteni elismerni meghajolni,ott adnak összetartanak együtt örülnek,sírnak ünnepelnek csak itt nem lehet mert ez hungary,eu.Európa.Ahol csőcselékből lettek hercegek,királyok a legrosszabból,az aljából.
valaha vágytam a világba utazni de mikor ott is láttam szeméthegyeket,lopnak,ölnek embertelenséget,verekedést,erőszakot,drog,utcalányok,casinók,fegyverek,autók,divat,sportkocsik,bárok,
étternek,mocskos pénzek,üzelmek,beszéd,meztelenkedés,mocskos szöveg,pofa,nyomornegyed,és ott is a szállodaláncok,multik,hoteleket,üzleteket ,odalett az ódon környezet,átverés,gazemberkedés,őslakosság barátságossága,kedvessége nincs egy érintetlen ,be nem iszkolt hely,rájöttem jobb itthon a seggemen jobb olykor nem látni,nem hallani s nem tudni...
Engem bánt,engem megérint,fáj...
Mióta kevesebb az érték,érintkezés az ölelés ,beszélgetés,őszinte kommunikáció,ajándékozás,nevetés nem látok emberektől,kapcsolataikban ezt,így,azóta többször kérek,gyújtok gyertyát ,imádkozok mert ez így nem jó,nem oké.ez az emberségünk egyetlen,maradványa ez tesz minket emberekké,érzőlényekké és ma csak rideg,önző,közönnyel teli,embertelen farkasokat látok...
Valami kihalt,kikopott elmúlt 90-es évek után,óta...
Vagy sose volt,csak bennem,nekem ? hm.
Valaki tárgyakat gyűjt ,pénzt díjak,érmeket,elismerést,pénzt,rang birtokot halmozott felén viszont értékes pillanatokat,éveket történeteket,arcokat,lelkeket ,igazat,kijutott mert én döntöttem így,én akartam.igazat kértem és akartam minden és mindenkiből és ami nem lett az enyém nem kellett az enyém legyen nem volt hozzám való,s olykor a nincs a veszteség ,a rossz jelenti számunkra a diadalt még olykor akkor is ha mások rosszul látják,kívülről rosszul ítélik meg,gondolják hiszik ,értelmezik ,mert ezt csak mindíg azt tudja aki benne volt,van mi a szerencse,áldásos mi a szerencsétlenség.
Csak azt tartozik és tartozzon hozzánk aminek hozzánk kell tartoznia ha gaza vagyunk ,akkor annak kell ...Egy pálya hivatás kívülről nézve lehet pl sikeres szerencsés ,mindenki nézi a fehér köpenyt a pénzt a média amit vetít ,legyél orvos,ügyvéd,tanár,ápoló ,megasztár,hős,pókember,Madonna,táncos,modell,politikus,színész,énekes,riporter miegyéb és az árnyoldalait,valóság ,addíg senki se tudja míg nem kerül oda,ebből él,ez lesz a munkája napi 8-12 óra szintjén,ekkor kérdik azt hogy ki csapta be őket mert ez ne az amit álmodtak képzeltek gyermekként,amiért tanultak,akik akartak lenni,amire felesküdtek,és amit a tv,sajtó,rádióadók,szülő vetített nekik,jön a pálya,sorstörés a kései ébredés és a pályamódosítás.,önkeresés,és a sokadik után ez ,az sem re és arra se mindről kiderül valami ,a sokadik 22,42 út sem az övé mire 35,46 éves lesz sóhajt most uram hova,merre mit tegyek ?
A lélek magára marad tanácstalanúl,bánatosan nem ide készült,tanúlt,dolgozott nem ezért,nem így ,mást akart,máshogy...
hát igen,ez itt nem a mennyország ,meseország,kivánságvár, kérem....
Lehetőség adott költeni,tanúlni,élni és küzdeni hogy hogy és miből az más kérdés,és ezren akarnak,tanúlnak,kuporgatnak, és dolgoznak és csak pár lesz hivatásos ügyvéd,orvos lesz benne munkája,praxisa és a millió elvész,pár lesz házas,sztár,modell,aki akart lenni és csak pár lesz abba boldog,sikeres.kiegyensúlyozott és elégedett hogy azt hozta számára a pálya,élet,sors vagyon,házasság,munkája,képzése amit várt,álmodott szeretett volna igazán...
2- 4 dipis munkanélküliek min 6 nyelvtudással + érettségi,szakma és min 4 Okj,agyonképzetten,23 ,29 évesen itthon.
Több szakmások,érettségi mellett több Okj-sek.
KI itt a nyertes ?
Aki jól dörgölődzik és semmit se tett,nem tanúlt,izzadt tett potyaköröket,nem költött rá,ne kuporgatott,nélkülözött ,harcolt és tartott ki,csak beleült,kapott,adták,felkarolták,előre nyomták,alátolták, úgy lett mindene a maffia,haverok,család,politika,mások,a nője.

Feliratkozás Hírlevélre