Szociológiai kutatás | Önmegvalósítás.hu

Szociológiai kutatás

Talán jól jön majd valakinek az a pár ezer forint, amit a 1,5 órás interjúért kap és még érdekes is lehet, hogy hogyan kérdeznek, hogyan látnak minket a szociológusok!

Kedves Címzettek!

Egy hozzánk közel álló lány keres szociológiai kutatáshoz interjúalanyokat. Feltételei a következők: budapesti és vidéki nőket keres, akik gyesen vannak 2-3 év közötti gyerekeikkel, nincs kisebb gyerekük (nagyobb lehet), nem dolgoznak hivatalosan (ha feketén dolgozgatnak, az nem baj), a 2-3 év közötti gyerek nem jár bölcsibe, nem várnak újabb gyereket (vagy még nem tudják), nincs diplomájuk. Az interjú 1-1,5 órát vesz igénybe. A kutató lakásra vagy kávéházba is elmegy, ahogy az interjúalany kívánja, az interjút diktafonra veszi. Az adatokat természetesen bizalmasan kezeli. Egy interjúért 3000 Ft-ot fizet az interjú végén, kézbe.

Aki úgy találja, hogy megfelel a feltételeknek és kedve is van hozzá, jelezze! Kérjük az elérhetőségeket is feltüntetni!
Elnézést, ha valakinek kimegy ez a levél, pedig a feltételeknek egyáltalán nem felel meg. Csak a címlista van a kezemben, az adataitok nem, és nem emlékszem mindenki körülményeire jól. Azokat is bevettem, akiknek a gyereke csak februárban tölti be a 2 évet, nyilván ők is megfelelnek. Ha szóba jövő ismerősötök van, neki is továbbíthatjátok ezt a levelet.

Köszönjük szépen!

Jelentkezés Áginál:
Király Ágnes,  kiralyagi [kukac] t-online.hu

Beküldte: | 2010. jan. 27. szerda - 09:13

Hozzászólások

0 hozzászólás