A szeretet kifejezése | Önmegvalósítás.hu

A szeretet kifejezése

Szépfiúm egy céges rendezvényen van ma este, úgyhogy éljen a szabad estém. Úgy döntöttem az esti vacsorám egy körte lesz. Miközben egy tányért vettem elő a szekrényből, hogy az esti körtémet rádaraboljam eszembe jutott az én Szépfiúm.

A körtét ő vette a vasárnapi piacon és este, a buli után hozzám fog hazajönni és átjárt a „szeretem Őt” érzés. Gondoltam írok neki egy üzenetet, hogy szeretem. Aztán lebeszéltem magam róla, mert arra gondoltam, hogy céges bulin van, szórakozik, beszélget…gondoltam nem zavarom azzal, hogy épp rá gondolok és szeretem Őt.

Aztán eltelt egy-pár perc és eszembe jutott egy film, amit közösen néztünk meg. Angolul az a címe, hogy Always – magyarul Örökké a címe. Kicsit furcsa film volt nekem, és mégis……volt benne egy-két gondolat, amiért a filmet érdemes volt megnéznem. A Férfi meghal és „szellemként” visszatérhet a Földre, egyrészt, hogy átadja pilótatudását egy másik pilótának, másrészt, hogy szerelmét felszabadítsa a hozzá fűződő érzések alól annak érdekében, hogy a nő újra szerelmes lehessen, hisz a nő élete a Földön folytatódik tovább. Folytatnia kell az életét, szerelmesen, boldogan. Amikor a nő háta mögött ül, mint szellem, elmondja a nőnek, hogy mennyire szerette, és ott a túloldalon az egyik legnehezebb dolog, amit nehéz megélnie, az a Földön ki nem mutatott szeretet/szerelem.

Mivel eszembe jutott ez a gondolat a filmből, mégiscsak úgy döntöttem, hogy megírom az én Szépfiúmnak, hogy szeretem, hogy elmondjam neki, hogy megosszam vele, hogy kifejezzem azt az érzést, amit épp megéltem. Megírtam…Ő is szeret.

Beküldte: | 2016. jan. 06. szerda - 22:30

Hozzászólások

0 hozzászólás