Párhuzamos világok? | Önmegvalósítás.hu

Párhuzamos világok?

Újabb álom.
Ismét olyan álom, amikor a valóság alapján álmodom. Álmomban is aludtam az ágyikómban. Arra ébredtem, hogy egy üzenetet kapok Asramtól, egy számomra ismeretlen személytől. Azt el tudtam olvasni, hogy élve sem jobb. Ennyi volt az üzenet, és utána folyamatosan jöttek-mentek az üzenetek a telefonomon, de nem tudtam őket elolvasni. A telefonom billetyűzete pedig semmire nem reagált. Felkeltem és kimentem a szobából. Azt vettem észre, hogy az étkezőbútorom eltűnt a lakásból. Ajtó nyitva, arra gondoltam, hogy kipakoltak, míg aludtam. Aztán láttam meg, hogy a dolgaimat viszik fel a következő emeletre, mert felköltözhetek a harmadikra. Összefutottam azzal a lánnyal, akivel egy házban lakom itt. Nagyon izgatott volt, valamit el akart nekem mondani, de nem tudta, hogy hogyan, talán azt sem, hogy mit akar mondani. Vagy én nem értettem, amit mondani akar? Arra is gondoltam, hogy valaki meghalt és talán azért volt az üzenet, hogy élve sem jobb. Nem tudtam megérteni, hogy mit szeretne mondani.

Aztán felébredtem. Amikor olyan álmom van, hogy olyan mintha a valóságot álmodnám, akkor az engem megijeszt. Olyan érzésem van, mintha egy párhuzamos világban ugyanúgy zajlik az életem, mint itt. Ott más dolgok történnek velem, mint itt. Ilyenkor mindig megijedek, hogy hol fogok tudatomra ébredni. Vannak párhuzamos világok? Előfordulhatna, hogy valahol máshol tudatomra ébredek, és közben tudom, hogy egy másik világban is élek.

Néha éjszaka többször van ilyen párhuzamos álmom, minden ébredésnél furcsa érzés van bennem…
Néha az ilyen álmok után el szoktam gondolkodni, hogy vajon mi is a valóság. Képes leszek valaha is meglátni, rálátni és megérteni azt, ami VAN.

Beküldte: | 2012. máj.. 01. kedd - 21:13

Hozzászólások

3 hozzászólás
Oneness képe
Emlékezés az álmokra....
2012. május 08. kedd, 16:59 | Oneness   Előzmény

Kedves Vica,

Mennyire ideig és mennyire tisztán emlékszem az álmaimra?

Ez teljesen változó....

egy-két éve jegyzetelem az álmaimat...

van, hogy megébredek éjszaka, és azonnal leírom,
van, hogy megébredek éjszaka, no majd reggel leírom, és természetesen reggelre elfelejtem....
van, hogy megébredek éjszaka, érzem, hogy valami üzenete volt az álmomnak, de egyáltalán nem tudom felidézni az álmot,
van, hogy álmomban üzenetet kapok de álmomban sem tudom elolvasni az üzenetet...
van, hogy reggel felébredek, félálomban bóbiskolok és egyszer csak beugranak az álomképek...

szóval elég változóak az emlékeim....

az a legbiztosabb módszerem, amikor éjszaka megébredek és azonnal leírom az álmomat....

Nekem is volt már olyan álmom, amikor rájöttem, hogy álmodom. Álmomban elkezdtem magam csipkedni, hogy felébredjek és felébredtem.

A kérdés csak az számomra, hogy ki az aki felébreszt?

Talán a felsőbb Én az, vagy a Lélek, ki hogyan nevezi....csak számomra teljesen más az elmélet, amikor elhiszed, szeretnéd hinni, olvasol róla, hogy van felsőbb Én és teljesen más ennek tudatára ébredni, érezni és tapasztalni.....

Mosolygós, vidám napot Neked!!!

Szeretettel,
Oneness

Feliratkozás Hírlevélre