09:09 | Önmegvalósítás.hu

09:09

A múltkorába szóba került, hogy vajon mit jelenthet, ha valaki gyakran néz az órájára, amikor éppen 09:09, azt gondolom, hogy igenis mindennek van jelentősége, üzenete annak, ami velünk történik, amit látunk, amit hallunk, ami megérint… ….. a kérdés csak az, hogy tudjunk-e értelmezni ……és én szeretem a dolgokat a saját tapasztalataim alapján értelmezni ….

Szerintem annak is van üzenete, hogy ugyanabban az időben nézünk az órára…. igazából fogalmam sincs, hogy meg lehet-e mondani, hogy 09:09 mit jelent és hogy vajon ugyanazt jelenti e mindenkinek, nekem például a 11:11 órával kezdődött ….gyakran néztem akkor az órára, amikor 11.11 volt….. és engem mindig jó érzéssel töltött el ….. nekem a szerelmet jelenti ….az IGAZ szerelmet, azt akit neked rendelt a sors…. varázslatot, csodát….azt hogy jó úton vagyok …..különleges vagyok …… és azóta egyre gyakrabban előfordul, hogy akkor nézek az órára, amikor páros az idő …. úgyhogy mostanában le is fotózom, hogy megőrizzem emlékbe….

megfigyelheted magadat….milyen gondolataid vannak éppen, mit csinálsz éppen, amikor az órára nézel és meglátod, hogy 09:09 …. mire gondolsz mikor meglátod ? Ezek segíthetnek abban, hogy saját magad találd meg az üzenet jelentését …..

Én szeretem megtapasztalni a dolgokat, úgyhogy nem is tudom, hogy elhinném-e valakinek, aki meg tudja mondani, hogy mit jelent ha 09:09-kor nézel az órára …. mert végülis, honnan tudja? és mi honnan tudhatjuk, hogy igazat mond …. úgyhogy elolvasom és ennyi …vagy igaz vagy nem ….majd meglátjuk ….

Doreen Virtue-t nagyon szeretem… Ő angyalokkal dolgozik és az ő írásait nagyon szeretem …. A gyógyítás angyalokkal című könyvében ír a számokról is ….

„a 9 és a 0 kombinációi…. ez a számsor a Teremtő üzenete. Azt jelzi, hogy mostanában a lezárult életszakaszod isteni iránymutatásra ért véget. Soha semmi nem vész el. Nincs halál, és nincsenek véletlenek. A mostani változás, amelyben életed jelentős része megváltozott vagy véget ért, valójában az imádra adott válasz. Isten azt tudatja veled, hogy Ő nem vesz el tőled semmit, és nem „okoz” neked semmilyen veszteséget. Ezt a változást életterved vagy imáid okozták, hiszen te is isteni erővel és hatalommal rendelkezel. Bocsáss meg minden érintettnek, hogy könnyedén és szabadon léphess életed csodálatos, új szakaszába….”

Egy ismerősöm megosztott egy cikket, amelyben a számokról írnak, és az óráról is ……. „Vége a szakmai életed egy nagy szakaszának, vagy úgy általában, az egész életed egy nagy szakaszának. Ez a szám egy üzenet is az elkötelezett Fény-munkásoknak, hogy dolgozzanak a Földön…

Jelentése: Munkára fel mert az AnyaFöldnek szüksége van Rád, azonnal…

Szerintem jól hangzik ...... hm?

Beküldte: | 2015. máj.. 10. vasárnap - 14:43

Hozzászólások

0 hozzászólás