Változások a dns-ben és a fizikai testben | Önmegvalósítás.hu

Változások a dns-ben és a fizikai testben

Jaj nekem érdekes cikket olvastam a neten. "Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkjéből, melynek címe ‘The Bigger Picture’" Erre a cikkre akadtam rá ami arra inspirált az eredeti cikket keressem meg és olvassam el.

Őszintén mondom ledöbbentem és összezavarodtam. 2007 évtől folyamatosan jött elő nálam valamilyen betegség előszőr nyirokcsomó gyulladás 40 fokos lázzal következő évben megint, mellé torokgyulladás hogy kórházba kerültem mert nem bírtam nyelni. Aztán hasmenés, szédülés, fülzúgás. Tavaly pedig erős szívdobogás, erős izomfájdalmak, zsibbadás a karokban, kezekben, izomgyengeség főleg a kezekben, időnkénti légzési nehézségek. Azt hittem a munkám miatt a stressz miatt van ez elmentem orvoshoz közölte velem szívritmus zavarom van és e miatt van ez. A depresszió is társam lett így keresem a kiutat. Totál döbbent vagyok ez tényleg igaz? Mármint amit a cikkben írnak? Hogy ez egy változási folyamat amit valaki felismer van aki nem? Ez egy jelzés hogy igenis meg kell változni? Huu nem is tudom mit írjak le vagyok döbbenve.
A két cikk amit olvastam :
http://ezo.borostyanszalon.hu/dokumentumok/dns-valtozas/valtozasok-a-dns...
http://lightworkers.org/blog/100150/bigger-picture-susanna-thorpe-clark


Beküldte: | 2012. jún. 16. szombat - 16:02

Hozzászólások

5 hozzászólás
Domoszlai Katalin képe
Véleményem szerint a cikk tele van részigazságokkal
2012. június 18. hétfő, 14:29 | Domoszlai Katalin

Az első kérdés ami felmerül, a ma élő megvilágosodottak dns-ét miért nem akarják megvizsgálni?

A válasz az, hogy felesleges keresni a szilíciumot, mert a testünk a jelenlegi formában alkalmas a megvilágosodásra. A jobb agyfélteke képes érzékelni a Valóságot.

A tapasztalataim azt mutatják, hogy a lelki konfliktusok okozzák a betegségeket.

Nemrég oldottam blokkot egy lánynak, akinek szívritmus zavara volt, a blokk kioldásával a tünetek elmúltak maguktól. Túlhajszolta magát, kevésnek érezte magát, szeretet és figyelemhiányos volt, a környezete állandóan magas, irreális követelményeket támasztott, ő pedig hol lázadt, hol megpróbált megfelelni.

Most átértékeli az egész életét ezzel a mantrával: A fontos én vagyok. Értékes ember vagyok.

Ezt javaslom neked is, ki kell oldani a betegségeket okozó lelki problémákat. Meg fogod tapasztalni a tisztább tudatállapot egészségesebbé tesz fizikailag is.

A depresszió azt jelzi elment a kedved az életedtől és az erőd elfogyott ami a változtatáshoz kellene.

Nagyon fontos ezért életkedv növelő, örömforrást jelentő tevékenységek megtalálása.

Kartyavetes
2012. június 18. hétfő, 17:13 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Katalin, habar ez egy nagyon jo hozzaszolasod ehhez a temahoz, most megis egesz mas temaval kapcsolatosan kernem ki a velemenyedet, megpedig a kartyavetessel kapcsolatosan, ugyanis azt irtad egy hozzaszolasodban hogy vetsz kartyat, megsugom en is, tarot, magyar es ciganykartyat egyarant hasznalok. Te milyen kartyat hasznalsz a joslashoz?
Hatha cserelhetnenk tapasztalatot.
Hogy vetted eszre, a kartya a jovot mutatja, vagy kizarolag a lehetosegeket?
Udv Zsuzsika

Domoszlai Katalin képe
Új blogot indítottam a témáról
2012. június 19. kedd, 15:35 | Domoszlai Katalin   Előzmény

itt olvashatod, várom a többiek észrevételeit, tapasztalatait is.

http://onmegvalositas.hu/blog/domoszlai_katalin/kartyavetes

Valamit nagyon elrontottam :)
2012. június 19. kedd, 18:54 | Nicsu01   Előzmény

Katalin én próbálkozom feldolgozni a blokokat, pl tegnapelőtt este meditálni próbáltam a negatív energiáktól megtisztítani magam, hát másnapra olyan fejfájást kaptam meg hasmenést hogy... senkinek nem kívánom :). Valamit nagyon elrontottam :), de bevallom olyan jót nevettem ma rajta. Ezen az oldalon találtam a meditációt :)http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/meditaciok/a-szeretet-aramaban.html
Megpróbáltam és végül is tisztultam :) Bocsánat ezért de tényleg jót vigyorgok rajta ahogy írom a szavaim :) Ma megpróbálok valami mást :) Lehet nem jól teszem de ha elrontom is mégsem keserít el maximum vigyorgok egy jót, ezt is meg kell tanulni. Viszont tudod mi a nehéz magamat szeretni. Tüzetesen megvizsgáltam magam a tükörben testileg egy pontot sem találtam ami nem tetszik magamon, akkor fogtam és listát írtam mit nem szeretek magamban hú teli lett az oldal viszont az a fele ami arról szólna mi értékes és szeretni való bennem egy szót nem sikerült írnom :( Hát itt megálltam, ezen hogyan változtathatok? Egyébként ez is érdekes rossz tulajdonságot milliót tudok írni magamról jót nem.

Domoszlai Katalin képe
A negatív energiáktól való megszabadulás nem megoldás
2012. június 19. kedd, 21:07 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Nem rontottál el semmit, de nem a megfelelő technikát választottad.

Azon az oldalon ( amit itt reklámoznak az Önmegvalósításon ) olyan meditációk vannak, amik a sweet-ezo felfogás szerint képzelik el a spirituális utat.

Ez a teljes önátadásos út is egy igazi, létező alternatíva, annak akinek erre van irányultsága. Mit jelent ez az út? Minden irányítást, döntést átadsz Istennek.

Az az út ami a Huszti Sanyi tanításai fémjeleznek, más típusú. Itt az a lényeg, hogy azok az életesemények, amiket tapasztalsz szükségesek. Nem megszabadulni kell tőlük, hanem elfogadni és megélni. Mert megváltoztatnak. Mert bölcsebbé tesznek. Mert általuk teljesen megismered a világot.

Ismeri-e a világot, be tudja-e fogadni a teljesség élményét az, aki a fájdalmat, a veszteséget, a szégyent, a kudarcot, a zavarodottságot teljes mértékben nem tudja átélni, hanem meditációban mint szennyeződést próbálja lepucolgatni magáról? A tested azonnal átvette amitől szabadulni akartál, fejfájás és hasmenés formájában.

A blokkok kioldása után ha az úgy történik, hogy a szív megnyílik és feldolgozza az adott tudattartamot az ember nagyon tisztának és boldognak éli meg saját magát. Betegség tünet nélkül természetesen.

Volt olyan eset, amikor jó sok nekifutásomba került kioldani egy problémát, ha nagy gáz van én naponta háromszor tudok meditálni. De ha nem hárítja az ember a feldolgozását a negatívnak, akkor a betegség elkerül, mondhatni haladékot kapsz.

Véleményem szerint amire szükséged van, az nem a sweet ezo. Hanem megtanulni önmagadat szeretni, megkeresni az okot, miért nem látod magadban a pozitívumokat.

Hallgassátok meg hogyan csinálom a blokkoldást egy lánnyal, megkeresve a magányossága okait.

második rész