Vasalás közben | Önmegvalósítás.hu

Vasalás közben

Nyári reggel volt, még hűvös, de érezhető volt, hogy ma is meleg lesz. Vasalt, nem szeretett vasalni, így aztán összegyűlt egy jókora adag és nem halogathatta tovább. Közben zenét hallgatott, mikor a Krisna völgyben jártak akkor vette a cd-t. Felidézte az emlékeket, a fantasztikus kisugárzású énekesnő azzal kezdte a koncertet, hogy az első dalát a tanítójának ajánlotta fel hálája jeléül. Megkérte a közönséget ők is küldjenek a hálájukból tanítójuknak.
A nő is így tett, miközben hallgatta a dalt. Ez jutott most eszébe, mert volt miért és volt kinek hálásnak lennie.
Először Huszti Sanyi jutott az eszébe, aki tanításaival megváltoztatta az életét. Nem értette mások, miért nem használják azokat a technikákat, mikor ott van, és gyorsabban fejlődnének a lelki úton, de hát az ő dolguk. Küldte a hálát feléje. Majd egy másik tanító, akinek ugyancsak sokat, köszönhet a spirituális úton, majd egy budhista férfi jutott eszébe, aki arra tanította milyenné ne váljon, feléjük is hálát küldött.
Azután azok a férfiak jutottak eszébe, akiktől rengeteg tanítást kapott,
főleg egytől, akire örülten haragudott, vagy leginkább önmagára, hogy belement abba a kapcsolatba. Persze később tudatosan rájött, hogy ő volt az a férfi, aki nagyot taszított rajt abban, hogy végre merjen nő lenni, most nagyon hálás volt ezért. Végiggondolta tanító kapcsolatait, nekik is hálát küldött. A dal végére mindenkinek juttatott a hálából.
Ezt idézte fel a zene, amit vasalás közben hallgatott.
Eszébe jutott az a férfi, aki nem rég lépett be az életébe. A férfi elvarázsolta, de a férfit is ő.
Már rég tekintettek rá ilyen csodálattal és ezt nagyon élvezte. Tudatosan megélte mire tanítja ez a kapcsolat. Ne birtokolj, osztozz, légy rugalmas, tanulj meg mások érzéseire is figyelni, merj szeretni elvárások nélkül! Kettő az egyben, gondolta róla, mert két férfi jutott róla eszébe, olyan mint egy ötvözet, ráadásul élete két legnormálisabb pasiját látta benne.
Úgy gondolta, jó úton halad a kapcsolatok terén. De még volt dolga, mert a férfi nem volt független, ami neki azt üzente, még mindig nem akarja elkötelezni magát senki mellett, még nem érett meg benne az elhatározás egy valódi párkapcsolatra.
De most boldog volt és nagyon hálás a férfinak.

Beküldte: | 2008. júl. 31. csütörtök - 11:25

Hozzászólások

0 hozzászólás