A kártya | Önmegvalósítás.hu

A kártya

Fogalma sem volt mit tegyen, a lánya szavait ismételgette magában.
- Miért nem gondolod meg jobban mihez kezdesz, kapkodsz összevissza!
Többször visszacsengett a fülében és elgondolkodtatta, tényleg így van?
Mert tényleg össze kellett kapnia már magát, élete főbb területein csődöt vallott évek óta.
Kissé elszállt az elmúlt években, a realitástól elrugaszkodott, ez tény.
Most próbálta valamennyire gyakorlatiasabban nézni a dolgait, nem szeretett volna elsietni semmit, ezért hetek óta intenzíven meditált élete két legfontosabb területére, a párkapcsolatra és a pénzel való kapcsolatára.
Voltak dolgok, amelyek úgy működtek az életében, hogy elég volt egyszerűen kigondolnia és már ott volt, de ez a két terület nehéznek bizonyult számára.
Persze tudta, hogy ennek köze van az önértékeléséhez, de úgy érezte ebben már sokat haladt,
de ezek szerint nem eleget .
Gondolta, most kirakja az elkövetkező egy évet kártyán és megnézi mit mutat.
Persze a közeljövőt úgy látta, ahogy már pontosan kivetítette. Két férfit, az egyik szerelem, a másik, nem mély érzelem, de amolyan biztos pont, akivel úgy lehetne tervezni. Tudta kik ezek, sokat gondolkodott ezen, mit kezdjen a két férfival, persze a szerelemmel tudta mit kezdjen, de azt is tudta ezzel a férfival, nincs közös jövő, csak aprócska lopott órák.
A másik férfi már régóta ostromolta, de bár vonzó volt, nagyon udvarolt, úgy érezte ez a férfi, nem tudja az ő fordulatszámát követni.
De a férfi kitartó volt, kivárt és a kellő pillanatban mindig megjelent. Miért is ne, gondolta. Meg kellene próbálni, lehet hogy ő az igazi. Csak első látásra nem veszem észre. Túl fontos volt számára a szex. Hiába volt egy pasi jó, ha az ágyban gyenge volt, akkor már nem is volt fontos és fordítva. Te jó ég! Eszébe jutott egy régi kapcsolata, ahol a férfi csak a szexben volt jó és mennyire ragaszkodott hozzá a nő. Az elmúlt időszakban próbált ezen is tudatosan változtatni, hát a módszereit nem verné nagydobra, de azt hiszi sikerült ezen a téren változtatni és már nem az ágy a legfontosabb egy kapcsolatban számára.
Végre eljutott odáig, hogy a lelke mélyén vágyik egy valódi párkapcsolatra, olyan, papás-mamásra. Ez már számára nagy haladás. A kártya erről is üzent, de ez már nem volt olyan messze, de egy harmadik férfit látott a kirakásban. Ennek örült.
Na és a pénz, a kártya változtatást üzent .
Ezt is érezte, de nem tudta hogyan vigye véghez. Meditált erre, amikor csak tehette, mert hitte, hogy nem szabad erőltetnie semmit, majd eléjön a segítség, valami üzenet formájában.
Remélte, hogy észre veszi, mert volt már rá példa, hogy nem vette a jeleket.
A kártyában látottaktól, nem lett boldogabb, az már biztos. Máskor ilyenkor már beindult, szervezett, erőlködött, futott tíz kört, persze ezekről utólag kiderült, hogy úgy hülyeség, ahogy van, felesleges idő és erőpocsékolás volt.
Most várt, talán csodára, de úgy érezte várnia kell egy kicsit és majd történik valami.
Ha nem, akkor megint nekilát akarni, és akar tenni.


Beküldte: | 2008. aug. 29. péntek - 09:51

Hozzászólások

0 hozzászólás