Írás közben elkövetett bakik elemzése | Önmegvalósítás.hu

Írás közben elkövetett bakik elemzése

Hozzászólások

2 hozzászólás
írásvizsgálat amatőrként
2009. november 21. szombat, 7:43 | szuhai.nora

Kedves Eta!

Az írásod szakmai tartalma összességben rendben van. Lehetne részleteiben vitát índítani róla, de ez a felület nem szakmai alkotó részletek egyeztetésére való...

A bevezetőben azonban arra bíztatod a lelkes laikus olvasókat, hogy vizsgálják az írásukban az alábbi betűk torzulásait, elírásait.
Ezzel nem értek egyet.
Ez a grafológiának olyan mélysége, amit csak hosszú gyakorlás után, szakmai tapasztalatokkal érdemes megtenni.
Honnan tudhatná valaki ennek hiányában, hogy az írása vizsgálatakor figyelembe kell vennie azt is, hogy a torzulás éppen aktuális sietségből, vagy egy nem tudatosult rövidítési szándékból fakad-e.
Honnan tudná, azt, amit te a szakmai háttereddel biztosan tudsz, hogy egy jel nem jel...
Honnan tudná, mi számít torzulásnak mi nem, és hogy a torzulás helye üzenet a probléma lényegéről.
Honnan tudná, hogy ha szemüveges, és a vizsgált írást éppen szemüveg nélkül írta, akkor ez az írás nem alkalmas a vizsgálatra.
Nem ragozom tovább, biztosan érted mikre gondolok...

Ezen tudások nélkül veszélyes lehet az írás ilyen fokú vizsgálata, mert olyan következtetések levonásához vezet, ami vagy megijeszt, vagy a grafológia hitelességét kérdőjelezi meg.

Tisztelem, hogy jó szándékkal megosztod a tudásod, és esélyt szeretnél adni mindenkinek a saját önvizsgálatra, de ezt a területet kezeld egy kicsit óvatosabban.

Köszönöm a megértésedet.

Nóra

http://sargacsik.hu

naphold képe
Köszönöm a figyelmeztetést
2011. január 16. vasárnap, 17:28 | naphold   Előzmény

Kedves Nóra!
Köszönöm a figyelmeztetést, de mint írtam a bevezető szövegben, én az írás közben vétett bakikat a számmisztikában használatos betű számozások és az asztrológiai Házak számozásának összekapcsolása segítségével elemzem - nem vagyok grafológus sem.
Tudom, hogy a betűk formája - alap, ami megmutatja a személyiséget, a torzulások pedig rávilágítanak a pillanatnyi testi, lelki problémákra. Bizonyára - grafológus szemmel - nem fogalmaztam pontosan, kérlek nézd el ezt nekem. A lényeget biztosan érted és az is, aki elolvassa ezt az írást és nem foglalkozik sem grafológiával, sem asztrológiával, sem számmisztikával.
Azért kíváncsi lennék, hogy a számítógépen - vagyis nem kézzel - történő írást is elemzi-e egy grafológus.
Üdv. Eta