Megnyertem a LOTTÓ főnyereményt! | Önmegvalósítás.hu

Megnyertem a LOTTÓ főnyereményt!

Hozzászólások

51 hozzászólás
KÖSZÖNÖM!
2009. augusztus 17. hétfő, 18:38 | MusichPandora

Köszönöm annak, aki átszerkesztette a bloggot és kicserélte a képet!
Sokkal jobb lett!
Sajnos azon kívül, hogy bekapcsolom a gépet, és felmegyek az internetre, nem sokat konyítok a számítógép kezeléséhez...még : ).1

KÖSZÖNÖM!

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Aki végigfuttatja a fantáziáját a kérdéseden...
2009. augusztus 17. hétfő, 21:26 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nagyon szívesen, sőt én köszönöm ezt a jó témát, mert aki végigfuttatja a fantáziáját a kérdéseden, és le is írja a spontán válaszait, az rendkívül sokat megtudhat magáról, például arról, hogy még milyen vágyak rejtőznek a tudata mélyén?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Mindenképpen egy úszómedence!
2009. augusztus 17. hétfő, 21:58 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Gyorsan ki is próbálom, csak úgy őszintén, ami kijön:

  • mindenképpen egy úszómedence,
  • esetleg közepes autó, 100 m2-es kertes ház,
  • esetleg egy utazás délre,
  • a maradékból egy spirituális módszereket oktató világszervezet
  • esetleg egy daganatosoknak öngyógyítást tanító intézmény felállítása

Az "esetleg"-gel azt akartam jelezni, hogy azt a vágyat nem érzem annyira fontosnak, de azért ott van bennem halványan.

Én egy részét befektetném, egy részét magamra, utána pedig
2009. augusztus 17. hétfő, 21:06 | Szabó_Péter

Én egy részét befektetném, egy részét magamra, utána pedig jótékonykodnék belőle, azt hiszem.... ha jól fektetem be, akkor az visszatermeli a dolgokat és abból szerintem eléldegélnék... a maradék részét, meg mondom, oda ahová szükség van rá és nem kapzsi orvosok kezébe! :)

orsi76 képe
Munkanélkül..
2009. augusztus 17. hétfő, 22:13 | orsi76

Mármint ha megnyerném ezt a hatalmas összeget, egy részét befektetném és a kamataiból éldegélnék. Ezáltal nem kellene dolgoznom, korán kelnem és önmagamra több időt fordíthatnék. Ja meg persze körbe utaznám a földet, minden országot megnéznék, elidőznék minden helyen egy kicsit. Így beletelne pár évbe, mire újra haza jönnék. A barátaimnak is adnék annyit, hogy mindenki megvehesse azt, amire már régóta vágyik. Aztán még a beteg gyerekek javára is adományoznék. Elsőre ennyi jut az eszembe:)

Egy igazán jó lapot alapítanék!
2009. augusztus 17. hétfő, 22:37 | Esőcsináló

Szóval, ha megnyerném, akkor persze egy kis befektetés, meg utazás és haváj után egy lapot alapítanék, ami nem függene a hirdetőktől és ezért olyan dolgokról lehetne írni, ami fontos, de mostanában nem "trendi". Nem lenne benne egy fia celeb se, meg diétásrecept, hogy királyrákot kell enni algával reggelire...
Viszont meghívnám a Sanyit a szerkesztésbe. Meghívnék még talán még néhány buddhista tanítót is, hiszen a boldogság tanulható és nagy szükség lenne rá. Az embereket gazdaggá tenni avval, hogy nem pénzt adok, mert az csak irigységet, hasonlítgatást és széthúzást szül, hanem a jelenben rejlő határtalan lehetőségek felismerésével a saját gazdagságát csillantanám fel. Ezt a lapot minden magyar levélszekrénybe eljuttatnám.
Szóval én lottózok minden héten!
Esőcsináló

Elköltözni és Magammal lenni
2009. augusztus 18. kedd, 9:55 | Nagy Edit2   Előzmény

Ha ennyi pénzem lenne ITT és MOST:)) akkor a legfőbb vágyam teljesülne: VÉGRE ELKÖLTÖZHETNÉK a gyerekek apjától. Hát erre igazából, szívből vágyok!:)) Lehet,hogy kéne lottoznom?:)))

Aztán azt hiszem én is befektetném, hogy a passzív jövedelmemből megélhessek, és rengetek spiri, ezo stb. programra járnék, sokat lennék egyedül, pontosabban Magammal, és utaznék, de csak módjával, mert az egész nyarat végig nyaraltam, és már kicsit kezd sok lenni.:)

És miután Magamra találnék már végre, úgy teljesen, utána átgondolnám a pénzem sorsát.

HÁt ennyi, végül is nem is olyan sok és lehetetelen:)))

Mackó

ying-yang képe
Én már mindet, gondolatban..
2009. augusztus 24. hétfő, 21:33 | ying-yang   Előzmény

Végre nem kell aggódnom, elég lesz-e a pénz a következő fizetésemig, és egy esetleges váratlan kiadás sem vág már a földhöz. Elköltözök a városból, ahol már nem érzem jól magam. Ott élek majd, ahol lenni szeretek. Északon, közel a hegyeimhez, az erdőimhez, a nővéremhez, és a barátaimhoz, ...és közel ahhoz, akinek mára nagyon fontos lett a társasága, így annyi időt tölthetünk együtt, amennyit szeretnénk.
Megveszem álmaim házát, vagy ha úgy tartja kedvem, magamnak megtervezem, és megépíttetem, ahogy régen is terveztem. Nem kell már beérnem azzal, ami lehetséges, valóság lehet az is, amit igazán szeretnék. Szép, ízlésem szerint való bútorok között élhetek, gondoskodhatok a gyerkőcök jövőjéről, igaz, még csak 1 van, egy kislány, de így már nyugodt szívvel vállalhatok még 1-et, egy kisfiút is, ha eljön az ideje. :) Kocsit is vehetek, egy Golf lesz, és hitelre sem lesz szükség.
Utazgathatok, bejárhatok minden olyan földet, amit még nem tett tönkre a civilizáció, ami még mindenkié, meglepő, hogy ebből milyen kevés van már a Földön...
Segíthetek minden embernek, akinek egyetlen kedves őszinte szava volt hozzám, vagy valamiben segített, most viszonozhatom. Már ők is megvalósíthatják, amit szeretnének, kifizethetik hitelüket, elköltözhetnek, vagy épp, amire már rég vágynak. És segíthetek ott, ahol szenvedés, éhezés, és nélkülözés van, mindenkinek úgy, ahogy neki a legjobb...
Én erre fordítom a nyereményt. Az egó hiúsága mindez, vagy önmegvalósítás? Szerintem az utóbbi. :))

Nics boldog nyertes...
2011. szeptember 15. csütörtök, 19:18 | biviki87   Előzmény

Talán ez a mondat áll a legközelebb az én véleményemhez is: "A pénz egy eszköz, ha sok van belőle, azt általában lelki tunyaságra használják." A lottózás történetében végig kell nézni, mi lett a főnyereményt nyert emberek életével? Mennyi ideig tartott ki a pénz az ígéretek és fogadalmak ellenére? Szerintem én sem lennék kivétel, és egyikünk sem. Túl van misztifikálva pénz mint "energia", a pénz mint "boldogság forrás", stb. Ha van egy alap megélhetésem, és miután magamra is költöttem, akkor esetleg még adakozni is tudok, mert nincsenek túlzó igényeim, DE pont ezt öli meg a sok pénz! A gazdag ember már ragaszkodik a vagyonhoz, vagy ha mégis ad, valójában már sajnálja, stb.. Én ezt látom, ezt tapasztalom: más utak is vannak a boldogsághoz, mint a lottó főnyeremény. :) Sőt, sokkal reálisabbak is. :)

fehercsongor képe
Én olyan világra vágyom ,
2011. szeptember 16. péntek, 20:19 | fehercsongor   Előzmény

ahol mindenkinek garantált a a napi 3 - 4 lottó ötöse . Bár ,ahogy magamat ismerem , elindulna a versengés ,hogy kinek lesz eggyel több , ezért úgy módosítottam a vágyam , hogy ha valaki nyer , akkor mindenki számláján megjelenik a nyeremény . Üdvözlettel : felacso
U . i . : Boldogtalannak ,hiányt megélőnek a boldogság egyéb útjait magyarázni bizonytalan sikerű vállalkozás . Amíg a szeme előtt levő hiánykő eltakarja a látóterét , vagy amíg minden jelenség a hiánya szűrőjén keresztül válik érzékelhetővé számára , addig csak ihletett pillanataiban tud saját látásmódján felül emelkedni .A legbiztosabb út a pénz szerelmesei számára , ha megtapasztalják a pénzért megvehető dolgok milyenségét , és egy idő után belefásulnak a pillanatnyi "boldogságuk " tűnékenységébe .

Hogy én mit tennék.... Mindenképpen befektetném, olyan dolgokba
2009. augusztus 21. péntek, 11:25 | dodee

Hogy én mit tennék.... Mindenképpen befektetném, olyan dolgokba amivel az embereket segíteném,persze csak azokat akik megérdemelnék (fejlődnek), és persze normális keretek között. Utána csak magammal foglalkoznék és a fejlődéssel....

kancsokanna képe
belegondoltam…jó kísérletnek is
2009. augusztus 21. péntek, 19:58 | kancsokanna

Üdv

Kiélvezném az összes lehetőségeit a pénznek, amolyan terápiaszerűen…vásárlás, befektetés, ajándékok, utazások, de nem túl harsányan. Alapvetően arra használnám, hogy megváltoztassam valamiképpen az emberekben, játszva, a pénzzel kapcsolatos hiedelemrendszert, előítéleteket, függőségérzést, stb.- magammal kezdeném.
Tulajdonképpen ott van az egyik agykontroll megalapító, Helen Hadsell személyében (s nem csak), akinek elhivatása volt megmutatni, hogy az elme képes bármit amit el tud fogadni, meg is nyerni, lásd a 2 millió dolláros családi házát, vagy az évek során megnyert utazások vagy tárgynyeremények aminek összértéke úgy 1 millió dollár értékkörüli. Szerintem igazán senki nem tudja magáról hogyan reagálná le a tényt, hogy ott van a sok pénz ami végülis MINDENT megváltoztat.
Magam is agykontroll végzős vagyok, s foglalkoztat a dolog, de nem annyira a pénz, hanem a mögötte rejlő nyerni tudó elme-képesség miatt, ez sokkal jobban izgat. Az, amikor az ember már nem azt látja, hogy a pénz forgatja a világot, hanem megcsillan benne az a tapasztalat, hogy gyakorlatilag a világot onnan belülről mi magunk teremtjük magunk köré, s elszáll a belső bizonytalanság érzése, mivel a biztonságérzet vagy szabadságérzet sokunknak helytelenül a sok pénzzel, de mindenképpen a rendelkezésünkre álló elegendő pénzösszeghez kapcsoljuk - így nevelt a társadalom.
Magamnak most féléve tettem fel a kérdést, de kicsit másképp. Ha megvolna a milliárdom -tehát viszonylan anyagi korlátok nélkül élnék, megvolna a luxusotthonom, bármit megehetnék, bárhova elmehetnék, anyagilag bármit elrendezhetnék, bárkinek segíthetnék, bármit kipróbálhatnék- mi volna AZ amiért reggel kipattanék az ágyból s egész nap izgalommal előrelendítene életem hátralevő részéig vagyis mivel tudnám „kifizetni?” ezt a hatalmas szabadságérzetet? Miket szeretnék megtapasztalni magamnak? Nap mint nap a válaszaimhoz vmi hozzáadódik, lassan jobban megismerem magam…rájöttem, mindennél fontosabb az a belső biztonságérzet-képesség, amit bármikor bármilyen körülmények között újra tudok teremteni magamnak, s ami abból ered, hogy megvan már az előtapasztalatom, hogy a magam tapasztalat-szcenárióit írom…s be kell vallanom, az a sok anyagi beteljesedés amit maga után vonna egy nyeremény már nem jelent akkora plusszt, mint amennyi első látásra tűnt…Inkább olyan, mint egy álcarendszer, ami emlékeztetni akar eredendő önmagamra…
Most félév után, visszanézve, azt tapasztalom, hogy nagyjából már gyakorolom a biztonságérzetet, s már felismertem azt a belső mechanizmust magamban ami szerint pl.létrehozom a bizonytalanságom, vagy a félelem folyamatait olykor, s amik gyakorlatilag más elől veszik el az energiát, időt, élvezetet…a számomra már haladás, felér az érzés egy jókora nyereséggel…
Talán nem vagyok felkészülve még egy ekkora összeg elfogadására, menedzselésére, fenntartásának felelősségére, lehetőségeire, így nem is játszom a lottón…helyette még játszva kísérletezem, hogyan tudom „mozgatni” a saját energiáim…s hálásan megköszönöm, hogy „hajlik” az „alkura” amit kigondoltam, hova s miért menjen…s kaccsintok neki, mert tulajdonképpen már tudom, hogy mindig úgy kell kérni, hogy lehetetlen legyen rá „nem”et mondani…végülis az életnek egy gyönyörű felszabadító dinamikus játszmának kellene lennie, így gondolom én…

Gyönyörű tapasztalatokat nektek is…

Ötéves terv
2009. augusztus 27. csütörtök, 12:32 | M.Mancika

megnyertem, tehát:
- kifizetem az összes tartozásomat, és a családomét is
- kicsiny lakásomat felújítom
- dunai panorámást házat veszek nagy kerttel
- megtanultam jól vezetni és veszek egy Toyota RAV4-et
- edzem a testem rendszeresen
- nyelveket tanulok
- bejárom Olaszországot, és utazgatok tovább
- az egész családomat a legjobb orvosi kivizsgálásokra küldöm
- segítem a legközelebbi rokonaimat, megvalósítom álmaikat
- alapítok a zenész párommal egy lemezkiadót, egy újságot és egy klubot, ezzel támogatva a TEHETSÉGES magyar zenészeket, semmi gagyi, csak tudás, ÉLŐ koncertek, óriási reklámmal
- kiadjuk az általa készített lemezeket
- és szerintem csinálunk valahol minden évben egy igazi heavy metal és rockzenei fesztivált
- és persze jótékonykodom
+ végre jöhetnek a babák is :-))))))

Panna29 képe
IGAZI BOLDOGSÁGBAN RÉSZESÜLNÉK!?
2009. augusztus 29. szombat, 22:47 | Panna29

Egy pillanatra az ugrott be mikor a bejegyzésed olvastam, hogy pozitívan megváltozna az életem.
Mintha egy pillanat alatt boldogság fogná el a szívemet, és persze elkezdtem azon agyalni, hogy húú, de jó lenne azokat a dolgokat megvennem amik a szívem álma, ami persze lehet apró dolgoktól egészen a csillagos égig szóló TÁRGYAK! Aztán végigfutott az agyamon, hogy amit nyertem a szívemhez közel álló emberek biztos, hogy kapnának, hogy az ő életük is megváltozzon és akkor mi egy hatalmas nagy család leszünk, tele pénzel, nyaralókkal, utazásokkal.....és hoppá, mindenki mosolyog és Happy van:-)
Aztán rájöttem, hogy az is csak a pillanat műve vagy ajándéka...
hol maradnának azok az ÁLMOK, amiket valójában szeretnék??
Megmaradnék ugyanaz az egyszerű, de mások által mégis nagyszerű élettel rendelkező Nő?? Lehet...
Lehet, hogy könnyebb és boldogabb életem lenne..
de nekem a PÉNZ, azok a luxusdolgok, azok mind mind az IGAZI boldogságom...??
mhh..na itt megakadtam:)
De leszögezem, lottózok, és szerencsejátékozom...hogy miért?
Mert ha a sors mégis az első gondolatmenetemet helyezné előtérbe, akkor kinyitom a kaput és nem csukom be, majd a bölcs és okos Nőként pedig emlékezni fogok erre a bejegyzésre, hogy PANNA!! NE FELEJTSD EL, A PÉNZ NEM MINDEN, ÉS MARADJANAK ÁLMAID, HOGY TUDJ BELŐLÜK TÁPLÁLKOZNI ÉS EMBER MARADNI!;)

Érdekes felvetés volt, köszönöm neked!

Panna

Amikor megnyertem a lottó főnyereményt, először nem is
2009. november 13. péntek, 17:51 | szildiko1

Amikor megnyertem a lottó főnyereményt, először nem is tudatosult bennem. Eltelt néhány perc, mire felfogtam, mi történt. De ez biztos? Nem tévedés? Többször is ellenőriztem a számokat. Igen! Tényleg, igaz. A szívem elkezdett gyorsabban és hangosan dobogni. A vérnyomásom az egekig emelkedett. Most mit csináljak? Kit hívjak fel? Kivel beszéljek róla először? Mert ezt nem lehet titokban tartani!
Leültem és igyekeztem megnyugodni, de ez szinte lehetetlen volt. A gondolataim rendkívüli sebességgel száguldoztak, és ellenőrizhetetlenül csapongtak mindenfelé. Kinek mit veszek, mit adok, mennyit és mekkorát, és hova, és mikor, ...?
Valamit tenni kell, hogy visszanyerjem a higgadtságomat, és tisztán tudjak gondolkozni! Igen, megvan! Nekem az írás mindig segít! Vettem egy papírt, és nagy betűkkel felírtam rá: NYERTEM 1000.000.000 Ft-ot! Azután minden futó gondolatot leírtam, akár volt értelme akár nem. A testi tüneteimet, félelmeimet, a boldog érzéseimet, a tanácstalanságomat, mindent ami felbukkant. Így telt vagy két óra, a mikor éreztem, lassan megnyugszom. És ezzel együtt kezdett körvonalazódni a teendőm. Hogyan viselkedjek, mit tegyek ahhoz, hogy hogy ne szálljak el, én én maradjak most is, így is...
Most itt tartok. Azért még sok munkám van. Magammal. Sok-sok átgondolni - valóm, hiszen ez egy teljesen új helyzet!
Azért már nyugodtabb vagyok.

ha megnyerném..
2009. november 13. péntek, 19:36 | Nes

Bár ennek kevés az esélye, mert nem szoktam szelvényt venni, mégis sokszor elgondolkodom mit tennék a nyereménnyel..

Többnyire az jut eszembe, hogy a hajléktalanságot megszüntetném hazánkban. Hatalmas centrumot építtetnék, és kimerítő gondossággal segíteném a hajléktalanokat. Mert amikor látok párat, azon gondolkodom, milyen borzasztó helyzetben vannak. Ha tehetnek róla, ha nem.. Hisz sokan az áldozatot teszik felelőssé, hisz úgy könnyebb az igazságtalanságot elfogadni..

Ezzel egyben segíteném az ország fejlődését, ezeknek az embereknek új, jobb élet lehetőségét adnám, és a társadalommal is jót tennék.
Ezt olyan sokszor átgondoltam, hogy szinte pontos terveket szőttem a programjáról.. :)

Persze magamra is költenék, be is fektetnék, bár a fent leírt társadalmi befektetés épp elég, magamról meg azt hiszem mindig fogok tudni gondoskodni.. A családomat nyilván megtámogatnám..

Viszont elgondolkodtam rajta, amikor a barátaimra gondoltam, hogy fordított esetben ők gondolnának rám? Mert nekem az elsők között voltak a listán...

Bár valószínű ezt soha nem tudom meg..
És azt sem, hogy végül én mit tennék.. :)

Nes

u.erika képe
Magamnak nem!
2009. november 20. péntek, 21:02 | u.erika

Nem tudom miért de most én a fönökömnek drukkolok hogy nyerjen...!? :) Korábban is mindig másvalakinek kívántam ugyanezt....

Ne kérdezzétek miért!Csak így érzek...!

Ez is egy megoldás...
2009. november 23. hétfő, 15:43 | saint

Ez is egy megoldás, köszönöm. Most megalapítom a jövő párját. Válogatott válogatók válogatnak. A miniszterelnök természetes nő lesz, mert az anyai ösztön nem engedné kis Világunkat elfecsérelni. Teljes megvilágosítás mindenkinek, alapból. Start....

kimaradt a "t"-é:)
2009. november 23. hétfő, 17:21 | saint   Előzmény

Pontosítanom kell, elnézést kérek mindenkitől...
"Most megalapítom a jövő pártját."
:D

mit is üzen ez a félreírás?!
2009. november 23. hétfő, 17:30 | Bochecha   Előzmény

:))

szeretettel: Bochecha

Ez a legjobb megoldás...egy mosoly...
2009. november 23. hétfő, 23:46 | saint   Előzmény

":))"

"Hiába azonosak szavaink, ha a tapasztalataink különbözőek." (Nietzsche)

Egy mosoly... Bár szavakba nehezen kimondható /kettőspontzárójelzárójel/. Leírva, jelként: ":))" Mindenkinek ugyan az...

lottó főnyeremény
2010. február 13. szombat, 20:25 | zsuzsy.k

Megnyertem a főnyeremény!!!!!!!!!!!
Elköltöztem az elvált férjemtől és a gyerekeimet önálló pályára helyeztem.
Van egy csodálatos lakásom egy társasház második emeletén. Fölötte a tetőteret kialakítottam télikertnek. Esténként a tetőn át a csillagokat láthatom a fotelből.
Elkezdtem tanulni: angol és német nyelvtanfolyam, kristálygyógyászat, arcmasszázs. Most alakítok ki Ausztriában egy gyönyörű helyet ahol gyógyítok!!!!!! Szabadidőmben Kedvesemmel felkeresünk minden helyet ami valami szépséget rejt a világon.
Gyorsan írok most Svájcból, mert utazunk tovább.

Öleléssel... Zsuzsy

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Mostantól boldog és nyugodt az életem.
2010. május 20. csütörtök, 12:34 | Huszti Sándor -...   Előzmény

"Mostantól boldog és nyugodt az életem."
Már amennyire a rokonaid, ismerőseid és a lejmoló tömegek hagyják, mert lehet, hogy megérzik a pénzszagot és a nyakadra fognak járni, hogy adjál nekik is pénzből! :)

De a viccet félre téve, én azért nem lennék abban olyan biztos, hogy a milliók meghozzák neked a nyugodtságot és a boldogságot! Biztosan sokat könnyítenének az életeden, de az igazi nyugalmat és boldogságot nem adnák meg, legfeljebb egyfajta anyagi felszabadultságot, és kényelmet.
De hol vannak még ezek a boldogságtól?!

Vagy rosszul látom?

Domoszlai Katalin képe
Ki is írhatnánk egy versenyt
2010. május 20. csütörtök, 16:45 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Ki is írhatnánk egy versenyt, hányszor látta rosszul Huszti Sanyi! Igaz, még nem olvastam itt mindent, de még nem tapasztaltam... Viccet félretéve ez az egyik legnagyobb tévedés, hogy a lottó nyeremény majd megoldja. Bradshaw szerint ebben hinni, ez az egyik kritérium, hogy valakinek a gondolkodása elszakadt a valóságtól. Ha a belső világomban rendet tudok tenni, rend van körülöttem is, be sem tudom vonzani a lottó ötöst vagy más forrásból a gazdaságot különben. A pénz csakis az anyagi problémát oldja meg, a lelki problémák megoldásához lelki tettek kellenek! Nekem ugyanazok a problémáim vannak most amik voltak akkor, amikor egymillát kerestem... Illteve néhányat sikerült megoldani közben a tudatosodás és traumafeldolgozás útján. Most az a központi kérdés - rettentően nyom a szívem - hogy igazságtalanul megtámadtak. S bár unalmas mindig a gyerekkort felhozni, de nincs normális mintám az agresszió kezelésére. Ahogy a Tarot esten elhangzott, az a kisgyerek, akit bántottak, az ott nem érdemelte meg. Mivel még nincs feldolgozva bevonzom. Túlreagálom, ráadásul néha menekülök mikor szembe kellene szállni és megvédeni magam, néha szembe szállok amikor menekülni kellene. Bár tudom, hogy nem szabad tenni semmit amíg a dühömet nem kezeltem, nem tudok mindig uralkodni ezen. Aztán pedig besöpörtem a szőnyeg alá, a másik pedig pont ettől kezdte nyeregben érezni magát. Próbálok valami egészséges mintát letölteni az Akashából, talán sikerül.

beatrixalyssa képe
Szia Mindenkinek Az a kérdés, mire forditanám, ha megnyerném a
2010. július 23. péntek, 16:20 | beatrixalyssa

Szia Mindenkinek

Az a kérdés, mire forditanám, ha megnyerném a lottó főnyereményt.
Az első válaszom-attól függ mennyi pénzről van szó.
Ha nagyon sok, több millió, először is megrendelnék egy mercedes viano-t fekete szinben, minden extrával a páromnak.
Másodikként vennék egy szép, nagy házat az anyukámnak, berendezném hófehér bútorokkal, telis-tele dekoráltatnám virágokkal meg aranysárga szinű függönyökkel, nagy konyha, rengeteg világosság, aztán elvinném bevásárolni.
Harmadikként a beteg lányom vinném őssejtkezelésekre.
Negyedikként Öcsémnek nyitnék egy számlát, pénzt tennék és vennénk Neki egy lakást.
Ötödikként megkérdezném az apósomat, mit szeretne.
Hatodikként az Anya élettársát kérdezném.
Hetedikként vennék a Húgomnak egy kisebb lakást.
Nyolcadikként felhivnék egy-két barátnőmet és Nekik is adnék pénzt.
Kilencedikként nyitnék egy korai fejlesztőt sérült gyermekeknek.
Tizedikként adnék támogatást a rákos gyerekeknek.
11.-támogatás egy-két kórháznak, egyesületnek, ahol sérültek vannak.
12.Magunknak is vennék egy nagyobb házat.
13.még tudnék kinek mit adni, de nem vagyok benne biztos, hogy lenne elég.
Ezért szokta mondogatni a párom, hogy nem szerencsés, ha én nyerek, mert szétosztogatom.
Ezért van egy megegyezésünk- ha nyerünk, felezünk és arra költjük, amire akarjuk.

Kedves Nyertes! Tegnap,
2010. szeptember 05. vasárnap, 18:12 | jessica73   Előzmény

Kedves Nyertes!

Tegnap, mikor olvastam az örömteli hozzászólásod, nem voltam biztos benne, hogy ez most csak a képzelet szüleménye és csak eljátszottál a gondolattal, vagy valóban igaz.
Mindenesetre ha mégis igaz, akkor gratulálok. És nem csak ahhoz, hogy nyertél, hanem ahhoz is, ahogy kezeled ezt az egészet. Gondolkodtam is, hogy az emberek félelmei ezzel kapcsolatban, mármint hogy minek ennyi pénzt nyerni, az tényleg nagy teher-e. Úgy gondolom valóban nagy feladat egy bizonyos energiaszint alatt. De azért kíváncsi vagyok és érdekelne, hogy nálad jelentkezett-e ez a tünet, hogy amikor néhány közeli barátod, ismerősöd, családtagjaidat kisegítetted, akkor beindult-e egy bizonyos kéregető lavina? Bár az is lehet, hogy már most megválaszolom a kérdésed, mert sejtésem szerint talán azért is nem számoltál be ilyen eseményekről, mert Te már fejlődésedben eljutottál arra a szintre, hogy ezt már megtanultad jól kezelni és ezért nem kapsz ilyen leckéket az élettől. Hiszen ez is "csak" egy feladat a fejlődésünk során, amit lehet jól is csinálni.
Mindenesetre gratula és sok örömet hozzá!

Üdv. Jessica

wmiki képe
ez hagyján, ő mit
2010. szeptember 29. szerda, 22:43 | wmiki
Sziasztok! Mindenkinek van egy jó hírem!!!!!!!!!! Tényleg
2011. június 27. hétfő, 21:16 | Witeksmor

Sziasztok! Mindenkinek van egy jó hírem!!!!!!!!!! Tényleg működik a TITOK. Én TÉNYLEG nyertem a lottón, itt Dániában. Szeretném megosztani veletek a nem kis ideig tartó programozásom történetét, ha érdekel titeket. Most rengeteg elintézni valóm van, de ígérem napokon belül leírom. Addig is tartsatok ki, tényleg sikerülni fog, csak ne adjátok fel!!!!!!! Én is már majdnem feladtam, de SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!! Őrület!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt sem tudom, most mi lesz, meg hogyan és legfőképp, hogy hol kezdjem....................Hamarosan jelentkezem. Imádok mindent és mindenkit! Ja és a lényeg, hogy régóta olvasom a blogot és rengeteg erőt kaptam tőletek!!!!!!!!!!!! Ezért örökre hálás vagyok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!

Feliratkozás Hírlevélre