Félelem | Önmegvalósítás.hu

Félelem

Nem azért regisztráltam magam, mert egy annyira egészséges önismerettel rendelkező egyén vagyok, aki a krízishelyzeteket tökéletesen tudja kezelni. Hogy ki vagyok, és mit akarok ebben az emberi életben, egyre nehezebben tudom...
Jelen pillanatban meg tudom mondani a nevemet. És a név mögött sem tudom, hogy ki rejtőzik.
Leginkább nem vagyok jól. Mondhatni egyre rosszabbul érzem magam. Kapaszkodna belém az élet, hiszen a biológiai funkcióim tökéletesen működnek. De attól tartok, én annyira nem szeretnék már ragaszkodni hozzá. Nem voltak és nncsenek is nagy elvárásaim az élettől, de az a kevés, az az egyetlen sem úgy tűnik, hogy jönni akar hozzám. Én nem akarok semmit, csak boldog akarok lenni. És nagyon úgy tűnik, ez nem adatik meg nekem...
Nekem talán nem jár...
Tanácstalan vagyok, félek, és már semmit nem tudok.... Kezdem úgy érezni, hogy egy álomban élek... szeretném hinni, hogy mindez nem velem történik meg.... ébressz fel a rémálmomból!


Beküldte: | 2008. júl. 24. csütörtök - 12:58

Hozzászólások

10 hozzászólás
... az emberek 99%-a fél, szorong nap mint nap
2008. július 24. csütörtök, 14:40 | zsuzs (útkereső)

Kedves Mirel!
Megnyugtatásodra közlöm, hogy az emberek 99%-a fél, szorong nap mint nap.....az egónk állandóan fél a megsemmisüléstől és állandóan paráztat. Számomra úgy tűnik, valamilyen sokkhatás ért a közelmúltban, próbáld meg felismerni, hogy mi miért történik veled...
Ha már felismerted félelmeidet, nézz szembe velük, és foadd el őket, hogy ezek is életed részét képezik, és már nem fogsz annyira félni. A krízishelyzeteket is csak kevesek kiváltsága tökéletesen kezelni, de vond le a tanulságot, és vedd észre, hogy mit kell megtanulnod egy-egy helyzetből. Biztosan rengeteg értéked van, szeresd magad! Csak pozitívan!Nem vagy egyedül!

Igazán kedves tőled, és
2008. július 24. csütörtök, 18:56 | mirel   Előzmény

Igazán kedves tőled, és köszönöm. Lehet most ebben a helyzetben nem látom át, hogy a jelenlegi kín amit átélek a fejlődésem szolgálja...

Ajánlom figyelmedbe a Bach-virágterápiát
2008. július 25. péntek, 7:03 | Anet

Ajánlom figyelmedbe a Bach-virágterápiát (nekem segített). Komolyan!:)

Inyó képe
Nézz szembe velük! Te vagy az erősebb!
2008. július 25. péntek, 16:45 | Inyó

Én azt gondolom, hogy először próbálj kicsit megnyugodni!!! Higgadtan, már képes vagy a problémától kissé eltávolodni és máris más szemszögből látod a gondjaidat! /A problémát az egód gyártja, ezt ne feledd!/

Próbáld megérteni elsőként, hogy mi is a problémád!! Vigyázz mert ez becsapós terület! Pl.: Nem mosogatott el a férjed, pedig megígérte. Te hazaérsz késő délután, miközben ő egész nap otthon volt és mégis halmokban állnak a koszos edények poharak! Első felindulásból, leordítod a férjed fejét, hogy milyen lusta, megbízhatatlan!!! Pedig nem is erről szól a dolog! Valójában te nem bírod, hogy valami nem úgy történik, ahogyan te azt elképzelted, megtervezted! Ezt az érzést nem tudtad eddig befogadni és addíg kísér míg ezt meg nem teszed!:-)

Ha megérted, hogy az adott helyzetben mi a valós problémád, akkor igyekezz ezt az érzést átélni, szívedbe befogadni!

Ne állj ellen az érzéseknek, mert az csak szenvedést és újabb hasonló helyzeteket indukál! A szenvedés mindigTANÍTÁS-t hordozz, amit érdemes megtanulni!:-)

Tudom, olykor ez a folyamat nagyon nehéz és fájdalmas, de vígasztaljon, hogy ha gyakorolsz, akkor egyre könnyebben és gyorsaban fogod megoldani a problémáidat! Érdemes kipróbálni!

Én segítségül szoktam hívnia az energiákat! Neked is tudom ajánlani a prána nadi kezeléseket, gyors és hatásos eredményt hoz!

Fel a fejjel Mirel!!

fehercsongor képe
Te még AKARSZ!
2008. július 30. szerda, 21:36 | fehercsongor

Te nem semmit akarsz, te még AKARSZ valamit. Ha tényleg semmit sem akarnál, akkor már semmit sem akarni sem akarnál. Neked így még tényleg nem jár semmi. De ha ez megvígasztal: másnak se.
Neked mit jelent a boldogság? Sorold fel a számodra elengedhetetlen feltételét /feltételeit!(Vigyázz,nehogy hozzájuk ragadj!) Megélted már valaha a vágyaid viszonylagosságát, hogy mily könnyen értéktelenné vált az addig egyetlennek érzett elért, és vált egyre csábítóbbá a felmerülő újabb cél?
Éltél-e már meg ezen feltételek nélkül boldog, önfeledt rácsodálkozást, pillanatot? El tudtad-e valaha is ennyire engedni magad az elvárásaid fojtó és biztonságot adó öleléséből? Lehetősége elvehetetlenül a tiéd.
A SZERETET feltétel nélküli? A szereteted feltétel nélküli? Biztonság vagy önátadás?
Álomban élsz. Fel ne ébredj! Csak cseréld édesebbre!(Amihez jár a keserű is: minél többet fizetsz,annál többet kapsz. Keresd az utad, tapogatózz, álmodd újra, jobbá és boldoggá magad!)