Aki idegösszeomlást kapott és Skizofrén-lett. | Önmegvalósítás.hu

Aki idegösszeomlást kapott és Skizofrén-lett.

Hihetetlen de már elég fiatal koromban kialakult egy lánynak a "mindene". Ez azt jelentette nekem,hogy megtalálom, és ő lesz a feleségem. Teltek múltak az évek és sok tényező által meg is találtam és ugyan úgy nézett ki mint azt ahogy megálmodtam. Ráadásul nem is volt messze tőlem egy faluban éltünk.

Már az első randevúnkon tudtam,hogy ő az igazi.Másfél év után össze is házasodtunk.DE sajnos ott volt az az álom is,hogy megtalálom az Igazit viszont majd egyszer örökre elveszítem és soha nem lesz olyan édes az életem mint abban a 2 évben volt. Aztán elkezdődtek a bajok. Többször veszekedett velem és ez csak fokozódott. Az ital nem játszott közre, mert nem ittam. Persze, nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem csak úgy.

És elérkezett az az idő, amire nem számítottam és megtörtént! Az az ember akiért egyszer még a az ujjamat is levágtam volna,hogy megbocsátson egy discoba menés végett ahová ő nem jött el. Az az ember, akiért nem tudok akkora szavakba formálni,hogy mennyire Imádtam.Magamra hagyott. Összezuhantam.
A háziorvosom mondta anyámnak,hogy ez a skizofrénia első tünetei. Pont abban a korban is voltam mikor kialakulhat. Nálam egy lelki trauma összeomlás okozta. 1999-2000-ban.
Szóval az eddigi életem legnagyobb meghatározója ez volt.

Beküldte: | 2014. dec. 12. péntek - 19:54

Hozzászólások

0 hozzászólás