1- Rész-Magyarság és a- Spiritizmus. | Önmegvalósítás.hu

1- Rész-Magyarság és a- Spiritizmus.

bp_korona2_300.jpg

Mit jelent ma, Magyarnak lenni? -Óh! -tudom az azonnali választ, sokak számára csak nehézséget! Vajon miért születtünk ide, és vajon a Magyarság miért tart ott, ahol tart? -Miért ferde a Magyar koronán a Kereszt? -az ehhez és hasonló kérdésekre millió válasz létezik, mert mindenki a saját szemszögéből, látja a saját, és mások helyzetét! Így én is csak, saját tapasztalataimat, és látásmódómat, tudom elmondani nektek! Jópár évvel ezelőtt jártam egy kisebb, és zárt médiumi körbe. -Én úgy érzem nagyon sokat, tanultam és tapasztaltam ebben médiumi körben. Az illető médium nevét nem említem, mert ő szeretne, névtelenségben maradni. Viszont, gondolatait "Szellemi üzeneteit",szeretném veletek megosztani" -hogy kicsit tisztábban lássunk- elmondom pontosan mi is történik ilyenkor! Rengetegen vannak akik, mintegy, egy-kalap alá veszik a médumitást a fekete mágiával, vagy egyébb dolgokkal. Szerintem ez nem helyes! Bár mint korábban kifejtettem, a médiának is nagy befolyása van, abban, hogy lejárassa a, tiszta szándékú és jóakaratú médiumokat! -igen, mert vannak ilyenek is! A dolog úgy kezdődik, hogy elöszőr beszélgetünk, megosztjuk egymással az élményeinket. Ezután elcsendesedünk, majd meditációs zenére ellazulunk, ellazítjuk magunkat. Közben pedig kérjük az Urat, tiszta szándékkal, hogy védjen meg minket, ezt a kis zárt közösséget, és a Magyarságot, a negatív romboló hatásoktól, és a negatív rossz szándékú szelemektől! Imádkozunk és védelmet kérünk magunkra, és mindenkire! A médium kiül a kör közepére, mi pedig megfogjuk egymás kezét, ami nagyon fontos, hiszen az Ód - vagyis az életerő ezzel felerősödik, mintegy, lehetőséget adva ezzel, egy szellemnek, hogy ebből a közös energiából, mintegy elvonva azt, megnyilvánuljon, az energia mértékétől függően. Ami azt jelenti, hogy minnél fejletebb a médium, és a kör tagjai, annál nagyobb energiával rendelkeznek, így a szellem akár testhet is ölthet ha úgy kívánja! Természetesen hozzá kel tenni, azt, hogy a komolytalan szándékú, mintegy, poénból megidézett szellemek, mekkora kárt tudnak tenni, ráadásúl elvonják azt, az életenergiát, a résztvevőktől, ezért, ők így, kimerültnek érezhetik magukat, vagy akár meg is betegedhetnek, mivel ezek a nagatív szellemek, ezt nem pótólják, csak elvesznek. Viszont az Isteni energia, pótolja mindazt, amit ilymódon elvesz, illetve felhasznál, hiszen az Úr végtelen energiával létezik mindenkor! Eközben imádkozunk, a médium pedig ellazulva várja hogy megérkezzen, a tanító szellem!

_______________________

Tehát- megérkezik a tanító szellem. Megmondom őszintén nem mindíg, de egyszer- kétszer láttam is, mikor ez megtörténik. Nagyon érdekes tapasztalat volt. Egyet viszont kiemelnék, ez pont Karácsony tájékán lehetett. Meditáltunk, ellazultunk, és a Bibliából olvastunk fel egy rövid részletet, mindezt nyugtató félhomályban. Ezután kértük Istent, hogy küldjön egy tanító szellemet. Ekkor egy nagyon érdekes dolog történt- megjelent a médium mindkét oldalán, két ember méretű, Angyal formájú,kékes- sárgás, világító köd alak, csak nehezen tudtam őket kivenni, mivel elég gyengén láttam őket. Majd egy kis idő elteltével, érkezett egy harmadik is, magasabb, mint az előzőek, őt már tisztábban láttam, erősebb kisugárzása, vagy fénye volt, mint a többieknek. Keresztül-libegett a szobán, egésszen a médiumig, és mintha eggyé vált volna vele. -Majd rövid idő elteltével, lágy kedves hangon- ami a médium hangjától eltér- beszélni kezdett! A megszóllalása, (mint a többi hasonló jelenéskor is) úgy kezdődött, hogy kedveseim, vagy gyermekeim. Ezután, Jézusról és az, ő áldozatáról, beszélt, valamint a Karácsony jelentőségéről, és a megbékélésről.A Magyarságról is mondott pár dolgot, és azt, hogy mindannyiunknak áldozatot kell hoznia, azért, hogy békesség és megértés legyen! Mindez kb. tíz éve történt. Akkor, amikor még nem voltak ekkora politikai botrányok, és válság sem! Természetesen nem várom el, hogy mindezt nekem bárki is, elhiggye! Minket a médium arra tanított, hogy ne higgyél senkinek, még neki sem, hanem érezd, éld át, tapasztald meg saját magad az igazságot! Mivel minden emberben van igazságérzet, és a fejlettebbekben kell lenie, valamiféle szűrőnek az igazság iránt, ami megkülönbözteti azt a hamistól! Mindezt csak azért írtam le, hogy lássuk azt, hogy itt nem fekete-vagy bármiféle mágiáról van szó! -én személy szerint mindíg is az igazságot kerestem, ezért csak a saját véleményemet tudom elmondani. -úgy érzem nem keverek össze semmit- semmivel, hiszen a Spiritizmus szerintem a legtisztább vallás, ami magától, Istentől jön, közvetlen- Tőlle!- vagy az Angyalok álltal! A Szent Bibliáról pedig az a véleményem, hogy azt, szintén csak emberek írták le, mintegy az összes nyelvre lefordítva, így esetleg eltérőek lehetnek a különböző nemzetek fordításai. Persze a lényeg akkor is csak ugyanaz. Hiszen a próféták ugyanúgy médiumok voltak, különböző fejletségi szinten, ezért tudtak Istennel- és annak Angyalaival kommunikálni! Mindenkinek akit érdekel, hogy is történt annak idején mindez, csak ajánlani tudom, Alen Kardec- Szellemek könyve I-II. részét, ami 1921- ben lett kiadva.-és hasonló írásokat, Viszont ezeket a könyveket nem egy szerű beszerezni, mivel régiek! Akit esetleg érdekel itt megnézheti- A Szellemi Búvárok Pesti Egyleténél-Bp-1053 ferenciek Tere-4.-Félemelet. Természetesen itt vannak friss szellemnyilatkozatok és előadások, programok is! Ezért én, csak röviden összefoglalni szeretném a lényeget, amit e szellemek mondtak!

Beküldte: | 2010. nov. 30. kedd - 00:09

Hozzászólások

22 hozzászólás
Szerintem a spiritizmusba,nem szerencsés Istent belekeverni,de a
2010. november 30. kedd, 0:29 | Éva.

Szerintem a spiritizmusba,nem szerencsés Istent belekeverni,de ahogy gondolod.

Érdekes gondolat, hiszen a spirit kifejezés éppen szellemet
2010. november 30. kedd, 0:38 | Nocsak nocsak   Előzmény

Érdekes gondolat, hiszen a spirit kifejezés éppen szellemet jelent.
Mi is lehetne spiritisztább, szellemibb, mint Isten maga?

Én is Így gondolom.Vagyis nem mindegy milyen szellemről van
2010. november 30. kedd, 0:49 | Éva.   Előzmény

Én is Így gondolom.Vagyis nem mindegy milyen szellemről van szó.
Isten ,,úgymond'',Szent Szellem.Viszont a spiritizmusról nem mondhatjuk,hogy szentség lenne:)

Hát ha már átdobtad a témát a szentség felé, akkor fel is
2010. november 30. kedd, 1:03 | Nocsak nocsak   Előzmény

Hát ha már átdobtad a témát a szentség felé, akkor fel is merül a szó jelentése.
Definiálnád nekem a szent fogalmát?

Haragszol rám?:D Ezt ugyan Te is megtalálnád,de a 2 könyv miatt
2010. november 30. kedd, 1:38 | Éva.   Előzmény

Haragszol rám?:D
Ezt ugyan Te is megtalálnád,de a 2 könyv miatt linkelném be.Főleg az Eliade miatt.
Ő hiteles választ ad a kérdésedre:)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szent#Mircea_Eliade:_A_szent_.C3.A9s_a_prof...

Én a te definíciódra lettem volna kíváncsi. A wikipédia nem
2010. november 30. kedd, 1:45 | Nocsak nocsak   Előzmény

Én a te definíciódra lettem volna kíváncsi.
A wikipédia nem érdekel különösebben. Akár én is írhattam volna az ide vonatkozó cikket.

Nem hiteles forrásként jelölted meg ugye? Csak éppen nem volt időd másra ;)

Mint mondtam,az Eliade könyv miatt jelöltem meg,ami viszont
2010. november 30. kedd, 1:59 | Éva.   Előzmény

Mint mondtam,az Eliade könyv miatt jelöltem meg,ami viszont hiteles.
És ugye megbocsátod nekem,ha éjjel 2-kor nem kezdek bele ebbe a témába.
Ennél azért talán többet érdemelne:)
Ezen kívül nem kéne elvinnünk a blog témáját.

Én nem viszem a blog témáját sehova. Pl. nem linkelek
2010. november 30. kedd, 2:08 | Nocsak nocsak   Előzmény

Én nem viszem a blog témáját sehova.
Pl. nem linkelek wikipédiát :))))

éjjel kettőkor semmibe sem szabad kezdeni :DD

Nekem jó érzés a magyar nemzethez tartozni, a nagy családomnak
2010. november 30. kedd, 1:30 | KatiPotter

Nekem jó érzés a magyar nemzethez tartozni, a nagy családomnak érzem. Igen, sok a nehézség az életünkben (sok más néphez tartozónak is persze), de ezeket úgy tudjuk legyőzni, ha összetartunk. Ezt kell még tanulnunk, az igazi összetartást. Ez tudná felülírni a trianoni diktátum hatását is lélekben (aztán már minden téren esetleg). Istenben, a szeretetben van a kulcs szerintem, bárhogyan is néz ki a Szent Koronán a kereszt. Ha jobban összetart egy közösség, ha jobban figyelünk egymásra, akkor tudunk javítani könnyen az életünkön. Akkor tűnnének el azok a bizonyos "rossz szellemek". Szerintem ezek valójában a fény kibontakozásának hiányai, amin mi tudunk segíteni nyitottsággal. Ha Isten felé fordulunk, vagyis egymással szeretetben élünk. Szerintem kb ezt jelentheti ez a mondat: "Ha Isten velünk, ki ellenünk?"

Csak jelzem, hogy ez nem István jelmondata, másrészt igen
2010. november 30. kedd, 1:33 | Nocsak nocsak   Előzmény

Csak jelzem, hogy ez nem István jelmondata, másrészt igen kérdéses István szerepe, de leginkább afelé tendál az igazság iránya, hogy egy nemzetét eláruló idegenek szolgája, a Magyar népet eláruló fattyú volt ő.

Gézával kezdődő senkifia népség.

Ejnye,ejnye.Micsoda indulatok.És mi köze ennek a spiritizmushoz?
2010. november 30. kedd, 1:44 | Éva.   Előzmény

Ejnye,ejnye.Micsoda indulatok.És mi köze ennek a spiritizmushoz?:)))

Rendkívül sok köze van, ugyan is az Árpádi hazaáruló érának
2010. november 30. kedd, 1:50 | Nocsak nocsak   Előzmény

Rendkívül sok köze van, ugyan is az Árpádi hazaáruló érának tulajdoníthatjuk a Római kereszténység népnyúzó szellemiségét (spiritjét).
Sajnos sokszoros átgondolás után, ez tűnik legigazabbnak a kérdésben.
Voltak más verziók, Pap Gábor és Szántai Lajos féle verziók, de azok teljes tévutak, ahogyan Pap Gábor kitalált középkora is :))

A szellemiséget szeretnéd összehozni,a szellemidézéssel? Ez
2010. november 30. kedd, 2:43 | Éva.   Előzmény

A szellemiséget szeretnéd összehozni,a szellemidézéssel?
Ez azért két különböző dolog.
A szellemiség ,,szelleme'',nem az ,mint amit megidéznek ilyen szeánszokon.
Spiritizmusról lenne szó,aminek vajmi kevés köze van a spirituálishoz,lélekhez,vagy szellemhez,mert többnyire ,,asztrális lárvák ''jelentkeznek be,amik leszakadt felbomlott lélek részek csak./ennek megfelelően hordozzák csak az információt is/
Szóval valahogy azért különbséget kéne tenni magasabb rendűbb dolgoktól,mint szentség,és egyebek...
De ez csak egy javaslat lenne.Természetesen mindenki azt gondol,amit jónak lát.

Nem tudom, hogy miért testálod rám a saját elképzeléseidet
2010. november 30. kedd, 7:30 | Nocsak nocsak   Előzmény

Nem tudom, hogy miért testálod rám a saját elképzeléseidet :))

Én egy szót sem ejtettem spiritizmusról, ami pontosan azt jelenti, hogy a szellem dolgaival való foglalkozás, Tehát a szellemtől semmiképpen nem elválasztható, de ahogyan beszélünk a "hely szelleme"-ről, ugyanúgy beszélünk egy nemzet szelleméről, ennek alapján azonosítanak minket más nemzetek tagjai. Ők kívülről másmilyennek látnak minket, ahogyan mi is másmilyennek látunk más népeket, és másképpen is viselkedünk, mint magyarok, és másképpen viselkednek a németek mondjuk, és megint másképpen a sémi népek vagy az ausztrálok stb...

Nyilvánvalóan különbséget tudok tenni aközött a két dolog között amiről beszélsz, amiről nem én beszéltem :)))
Te keverted össze a két dolgot, így talán a különbségtétel képességével neked van esetleg dolgod...

Én úgy tudtam, először hozzá kötődött a mondat, de nem is ez
2010. november 30. kedd, 1:59 | KatiPotter   Előzmény

Én úgy tudtam, először hozzá kötődött a mondat, de nem is ez a lényeg, hanem a jelentése. Mindegy. Hogy mennyire volt áruló vagy nem azzal, amit tett? Hát ezen lehetne vitázni, kérdés, miért tette, mi célból. Sok mindent lehet vitatni a politikájával kapcsolatban, de én azért ezt nem mondanám, hogy "senkifia" népség, és nem hasonlítanám mondjuk a mostani árulókhoz. Nem ugyanaz azért a kettő.
Bár az tény, hogy a történelmünk több ponton hamisítva van. Még most is sok hülyeséget tanítanak... Ki tudja, mi mindenről nem tudom én is, hogy az hülyeség. A finnugor elméleten már túl vagyok.

Valóban nem ugyan az. A jelenlegiek legalább ki tessékelték a
2010. november 30. kedd, 2:02 | Nocsak nocsak   Előzmény

Valóban nem ugyan az. A jelenlegiek legalább ki tessékelték a Kádári közeg Szovjet barátait, bár a kapcsolat ugye nyilván megmaradt.

István konkrétan a jó Germán (vizi Gót) testvéreket fogadta fel a Magyarság kiirtására, a törzsi életmód rendszerének felszámolására, és az állam központosított hatalmának kiépítésére.

Ha neked szikrányit is számít a Magyarság, István az első akit leköpsz. Vagy bálványozod, ezzel beolvadva a politikai elit szándékait megtestesítő plebszbe!!!

Nem bálványozom, igazából a politikájáról nincs kialakult
2010. november 30. kedd, 2:10 | KatiPotter   Előzmény

Nem bálványozom, igazából a politikájáról nincs kialakult álláspontom. Leköpni sem akarom, a kiirtás biztos nem volt célja... Csak alkalmazott olyan eszközöket, amik mondjuk nekem sem tetszenek. Azzal kapcsolatban tudok határozott álláspontot kialakítani, ami most van, azzal kapcsolatban viszont már nagyon megvan.

Na mit kaptam most épp. Most azon gondolkodom, miért pont most:
2010. november 30. kedd, 2:06 | KatiPotter

Na mit kaptam most épp. Most azon gondolkodom, miért pont most: közületek küldte valaki emailben? Egy magát magyarnak bemutató, de szándékosan a nemzetieket mocskoló gusztustalan kétszínű hírportál linkje. Honnan jöhetett, és miért pont most, hogy ilyen téma ment (másik blogban)?
Itt jön be az összetartás-kérdés. Ki és miért támad be, csak mert úgy gondolkodom, ahogy? Az igazi összetartás, szeretet nem követeli meg, hogy ezt vagy azt ne gondoljam. Szerintem a kommunizmus egyik terméke ez a felfogás.

Ez viszont jó,köszi.
2010. november 30. kedd, 2:47 | Éva.   Előzmény

Ez viszont jó,köszi.

karma tsering képe
Érzékeny pont!
2010. november 30. kedd, 21:14 | karma tsering

Köszönöm a, hozzászólásokat, kicsit úgy érzem darázsfészekbe, nyúltam ezzel a témával, hiszen főleg, szerintem, a jelenlegi nehéz helyzetben, ez mindenkit érzékenyen érint! Elnézést kérek mindenkitől, akinek, más vallása, vagy nézetei vannak. Mégegyszer mondom, senkit sem akarok befolyásolni, vagy bántani csak, a saját nézeteimet szeretném megosztani veletek. Mivel lehet, hogy talán ez valakinek segít, vagy legalábbis elgondolkodik rajta! Hiszen szerintem ezért, van ez az oldal, ami nagyon sokszínű! -hogy megosszuk egymással gondolatainkat! Ezért is teszem hozzá mindíg! - hogy ez az én véleményem, tehát, nem a többieké! -és hát bocsánat, hogy kicsit darabosan írok-részletekben, de még nincs vége, ennek a kis eszmefuttatásnak, akit mégis érdekel, megnézheti, ha kész, mert még párszor frissítení fogom! Előljáróban pedig csak annyit, amit még később, kicsit jobban kifejtek, hogy a médium szerint: - Magyar koronán, azért ferde a kereszt, mert maga az egész Magyarság is tévúton jár! Természetesen tudom, hogy történelmi tény, hogy mikor ferdült el, de szerintem tényleg elgondolkodtató, vagy legalábbis van benne valami,hiszen nézzük meg hol tartunk jelenleg, sőt ha így haladunk, lehet,hogy még el is dől! -de ez csak egy gyenge poén akart lenni, de reméljük nem így lesz, ez az én véleményem!

Tennünk kell a javulásért, összetartással, szeretettel
2010. november 30. kedd, 21:20 | KatiPotter   Előzmény

Tennünk kell a javulásért, összetartással, szeretettel sikerülhet idővel, én ebben hiszek. Megéri megpróbálni megtenni mindent, amit tudunk ennek érdekében. :) Mindenki a saját környezetében, saját életével tud ehhez hozzáadni valamit, és ezekből áll össze az egész. Minél többen javítunk, annál jobb lesz. :)