Kik a valósághamisítók? | Önmegvalósítás.hu

Kik a valósághamisítók?

Miközben mi maximálisan törekszünk arra, hogy mindig a gyakorlati valóságból induljunk ki és az asztrológiai sorsképletekből, amelyeknek igen is, van tárgyi valóság-alapja, tehát az anyagi valóság - és a szellemi valóság kölcsönös összefüggése alapján, van metafizikai valósága is, kimondottan olyasmiket "merészelünk" csakis szellemileg valóságosnak megnevezni, aminek van biztos megfelelője a gyakorlati - anyagi valóságban, addig viszont mások, akik minket lekóklereznek és szélhámos-oznak, de még azok is, akik csak amolyan toleránsan szkeptikus közömbösséggel viszonyulnak hozzánk és a mi tudományunkhoz, a kauzális asztrológiához, szemtelen nyíltsággal, össze vissza hazudoznak, annak megfelelően, hogy ezzel mit szeretnének elérni!

Én csak azt nem tudom ezek után, hogy az a kis része az emberiségnek, amely nem vesztette el a jövő reményét még anélkül sem, hogy metafizikai szempontokra helyezte volna az élet- és létszemléletét, még mitől és miben reménykedik? Hiszen az emberiség többsége alapvető júdási szellemből, vagyis vélt-érdekből (Vallásosan: bűnbe-esetti logikából) hazudozik, a másik része meg, csak úgy, önszórakoztató szellemeskedésből hazudozik és hamisítja a valóságot. Akkor meg hogy a fenébe ne pusztuljon ki a föld élő világa? Hiszen a hazudozás és a valósághamisítás, egyenértékű szellemileg a vegyi, biológiai, akusztikai és más fajta környezet-szennyezéssel, a természet (valóság) zavarással és nyomorítással! Az utóbbi tehát csak az előbbinek az anyagi következménye.

Nagyon veszélyes spirituális lét-csapdába és sors-örvénybe lépik be tehát mindenki, akik a spirituális alap nélküli valóság létezésére esküvő okos-Tóbiások "igazságait" komolyan veszi. És az emberiség nagy többsége ezt teszi. Hát csoda-e, hogy a nagy és csodálatos fejlődésnek lendült orvostudományunk ellenére, száz év elteltével is ugyanannyi az emberiség szintjén a betegek száma? És, hogy két száz évvel a csodálatos munkagépek felfedezése és sorozat-gyártása után és ötven évvel a számítógépi vezérlés bevezetése után, össz-emberiség szintű arányok szerint, semmit nem csökkent a nyomorultak és szegények és örültek és mindenféle lelki - tudati és testi önfertőzők százalék-aránya?

Nem annyira az ember kábulatra és kábításra való hajlamával van a baj tehát, nem[b] a kábítószer-, az alkohol- és más anyagi önámítási szenvedély-betegségben szenvedőkkel van a baj, hanem azokkal a magukat józannak nevező, éber hazudozókkal [/b](" Ez a dolog, itt éppen nem passzol az én korábbi állításaimmal, vagy a valóság- elméleteimmel és erkölcsi nézeteimmel, hát rá hazudok egy kicsit, hogy a többiek majd azt lássák, hogy nekem igazam volt és igazam van. Vagy: a nemjóját, ni csak: megint ott feslik fel megint az általam biztosnak és elévülhetetlennek beállított valóság, hát oda nyomok még egy minden valóság-alap nélküli, nyakatekert elméletet, hogy az igazságnak a látszatát megtartsam." ), akik hivatásuknak érzik, hogy tőlünk - Éppen tőlünk, akiknek még az írói fikcióval és fantáziával szemben is fenntartásaink vannak, mivel a mi számunkra szakrális az anyagi világ és így a tárgyi valóság is, amely a spirituális valóságot tükrözi egy az egyben! -, tehát éppen a valósághamisító - hazudozó fantaszták azok akik a hivatásuknak érzik azt, hogy mások nevében felszólaljanak és éppen tőlünk féltség meg és tőlünk akarják megóvni az emberiséget!

Azt az emberiséget, amely annyira kábulttá vált már a sok valóság-alap nélküli, de irtózatosan tetszetős, kényelmes és hízelgő, humanista - liberális elméletektől, hogy az erkölcs-indifferens tudományos-technikai és gazdasági bódulatában, készül az egész földi élő-természetet és ezzel önmagát is az ökológiai katasztrófa feneketlen szakadékába taszítani.

/Kozma Szilárd/

http://www.asztrologosz.com/
http://www.kozmaszilard.hu/
http://www.kozmaszilard.com/

Beküldte: | 2011. márc. 30. szerda - 17:17

Hozzászólások

0 hozzászólás