Megnyitásom | Önmegvalósítás.hu

Megnyitásom

Hozzászólások

13 hozzászólás
Ez végül is minek volt a megnyitása? Kíváncsi volnék, hogy mire
2009. május 21. csütörtök, 9:47 | Szabó_Péter

Ez végül is minek volt a megnyitása? Kíváncsi volnék, hogy mire készítettek fel, mert így egész """""érdekesnek""""-nek hangzik... :)

Inyó képe
Szia Szabox! Már írtunk ezen az oldalon is a SUBUDról, ajánlom
2009. május 21. csütörtök, 21:38 | Inyó   Előzmény

Szia Szabox!

Már írtunk ezen az oldalon is a SUBUDról, ajánlom , hogy olvasd el ezeket az írásokat /  http://www.onmegvalositas.hu/node/8908 / és itt van ez a link is, ahol élménybeszámolót és leírást is kapsz a SUBUDról: 

http://subudhungary.org/bev.html

Ha még a leírások után is lesz kérdésed, akkor szívesen válaszolok a kérdéseidre, ha tudok.

 

Szia Drága Inyó! Csodálatos, és megrendítő amit írtál.
2009. május 21. csütörtök, 10:23 | Névtelen (útkereső)

Szia Drága Inyó!

Csodálatos, és megrendítő amit írtál. Eleinte libabőrös lett a kezem, majd éreztem, hogy annyira kell sírnom. De ugye itt ülök a munkahelyemen, mit szólnak, kérdezősködnek.... így mire már ezeket a sorokat írom teljesen vissza is folytottam.

Azóta változott valamit az életed, az érzéseid? Hogy érzed Magad?

Üdv.
Mackó

Inyó képe
Örülök, hogy "átment" valami az élményemből az írásom révén.
2009. május 21. csütörtök, 21:49 | Inyó   Előzmény

Kedves Mackó!

Örülök, hogy "átment" valami az élményemből az írásom révén.

Hogy érzem magam azóta? Nem is tudom. Ma is voltam lathiánozni és ott is ezt kérdezték tőlem. Erre azt mondtam, hogy jól. A megnyitásom és az első beszélgetésem a SUBUDon számomra óriási élmények voltak, de egyébként az életemre tett hatását még nem tudnám jelentősnek említeni, hisz 3 nappal ezelőtt nyitottak meg. 

Jól vagyok, de általában jól szoktam lenni. Néha kiborulok, akkor annak nekiadom magam 1, akár 2 napig is, de aztán át-, ki megy rajtam, belőlem és ismét vigyorogva látom a világot. Ideges sem szoktam lenni és félelem is ritkán van bennem.

Figyelem magam és jelzem, hogy mi változik bennem.

Jah, hát apukám elengedésével sem volt igazán gondom, most ez a SUBUD energia hozta fel a mélyen megbúvó fájdalmaimat, amelyeknek létére nem is gondoltam már. De a LÉLEK megismerése nem egyszerű feladat. Igyekszem minél jobban megtisztítani és megismerni a LELKEM.

A közeli hozzátartozóim azt mondták, hogy a napokban megváltoztam, ragyogóbb lettem és a női energiáim is jobban érzik.

 

Szeretettel: Inyó

Hatar Beatrix képe
A környezet reagálása
2009. június 09. kedd, 22:08 | Hatar Beatrix

Legutóbb mikor haza jöttem egy beszélgetésről a fiam döbbenetesen jól viselkedett.
Közölte velem,hogy ő egész éjjel nagyon jól fog viselkedni:-)El kezdett pakolni és rendet tenni az egész lakásban.Hát én szóhoz sem jutottam.Egyébként sem rossz,de annyira látványosan "jól" viselkedett,hogy már kezdtem aggódni:-)
Egyszer csak elsétáltam az ajtaja előtt mikor azt mondta anya olyan mintha elvarázsolt volna valaki.
És álmodnám az egészet,de ne aggódj holnap minden a régi lesz:-))

Mi lehet?
2009. július 05. vasárnap, 0:23 | loifanni

Szia Inyó!
Nem tudom miért, de az az érzés fogott el, hogy te talán tudsz válaszolni egy furcsa élményemre. Egyik nap az ágyban feküdtem és egyszer csak hangokat halottam. Belső hangokat. Mintha beszélgettek volna, mindegyik kérdezett volna, válaszolt volna, csak "gondolt volna valamit". Mintha több tudatszinten lévő gondolataimat hallottam volna. Nagyon érdekes volt, csak feküdtem, feküdtem és hallgattam őket, a hangokat amelyek teljesen jelentéktelen dolgokról "gondolkoztak", tőlem teljesen függetlenül, vagy csak én hiszem azt, hogy tőlem függetlenül. Olyan érzésem volt akkor, hogy ezeket eddig is hallottam, mindig hallom őket... ez annyira egyértelmű volt. Csak valamiért mégsem hallom őket máskor, nem fogom fel. Azóta próbáltam, hogy legyen megint ilyen érzésem de nem sikerült sajnos. Kérlek írd meg ha tudod, vagy gondolod, hogy Mi lehet ez? és hogyan lehet megint ilyen?
Köszönöm: Fanni
ui: érdekes ez a megnyitásos blogod :)

Aditi képe
Utazás
2009. július 05. vasárnap, 1:26 | Aditi   Előzmény

Kedves Fanni!

(Ugyan nem Inyo vagyok, de van tapasztalatom.)

Ezek az asztrális világ dolgai, amiket hallasz. Gondolatok, érzelmek, emlékek. Utazásnak is hívják. Egyik fajtája. érdekessége, hogy "belenézhetsz" dolgokba. De óvatosan. Sok tudatalatti félelmeddel találkozhatsz, amit meg kell tanulni kezelni.

A szellemi utazás (amikor a szellemed érzékel) jobb, magasabb szintű, és nem veszélyes. A két érzékelés közt az a különbség, hogy a szellemi utazás olyan, mint az az álom, amiben nincsenek érzelmeid, nem forgolódsz, nem nevetsz, csak olyan, mint egy film. Érdekes, de nem érint meg érzelmileg (asztrálisan). Ez nem érinti a pszichét, ahol a félelmek, gondoatok, érzelmek tárolva vannak, ezért jóval alkalmasabb a feldolgozásra. És még valami: független az időtől!! :)

Viszont csinálhatsz ha van kedved egy olyan játékot a hangokkal, hogy amikor lefekszel, becsukott szemmel egyre távolabbi hangokra figyelsz... Így is beléphetsz a finom-tudatok szintjére....

Namaszte

Köszönöm a választ! Még csak egyszer volt ilyen, de szerintem
2009. július 05. vasárnap, 22:34 | Fanni (útkereső)

Köszönöm a választ!
Még csak egyszer volt ilyen, de szerintem még fiatal vagyok, szóval van időm :) Remélem. Én igazából (lehet ki fogsz röhögni), de annyira jelentktelen dolgokkal találkoztam. pl: Milka csokiról, meg kutyákról stb. Lehet azt szabályozni, hogy miről szeretnék "hallani" ? Annyira kavalkádos volt, nem tűnt irányíthatónak, inkább vigyáztam rá, mint egy porcelánbabára, hogy nehogy az én gondolataim (igaz, hogy a többi is az, de na... érted.. :D ) ELŰZIK A MÁSIK GONDOLATAIMAT. Tudom. Furán hangzik. Próbáltam koncentrálni, csak hallani, hogy mit mondanak. Egyáltalán nem volt félelmetes, sőt megnyugtató. Felemelő érzés. Azon aludtam el :)
Köszönöm a válaszod.
Fanni

Köszönöm
2011. január 22. szombat, 12:41 | Névtelen (útkereső)

Sanyi hivatkozott blogja valahogy elkerülte a figyelmemet annak idején . Már kezdett eluralkodni rajtam egy elmélázó szomorú vasárnap hangulat amikor véletlenül rányitottam az írásodra , ami fölkeltette az érdeklődésemet , és a hivatkozásokban való utánaolvasás óta tudom , hogy ezt ki fogom próbálni , és kezdek lelkesedni , mint minden reményteljes újnál . Ezóta már néha nem is csak egy magányos majomnak , hanem egy virgonc majomcsapatnak érzem magam . Üdvözlettel : felacsó

ha érdekel
2011. január 23. vasárnap, 18:13 | Ramina   Előzmény

Szia Felacsó! Ha érdekel ez a dolog, amit különben Subudnak hivnak, nyugodtan irjál privát mailt és mindent elmondok. Már 9. éve benne vagyok. Üdv. Ramina

fehercsongor képe
épp kezdtem keresni
2011. január 23. vasárnap, 18:53 | fehercsongor   Előzmény

a subudosok délelőtt már egyszer megtekintett honlapjának a címét , amikor rábukkantam az üzenetedre . Köszönet a tájékoztatásért . Viszont szembekerültem egy gyakorlati problémával : hol találom meg az iméljcimedet , vagy hol tudok itt privát üzenetet küldeni a felhasználóneved alapján, mert csak a saját iméljcímemet leltem fel ezen a honlapon .Üdvözlettel : felacsó

Medve képe
Kedves Ramina! Engem is érdekelne a subud technika, ha van erről
2011. január 23. vasárnap, 19:43 | Medve   Előzmény

Kedves Ramina! Engem is érdekelne a subud technika, ha van erről anyagod, lécci küld el mélbe:
medve@metafizika.hu
Köszi előre is.

fehercsongor képe
medveutánzás
2011. január 23. vasárnap, 20:38 | fehercsongor   Előzmény

íméljcímem :fehercsongor@citromail.hu szöveg :ugyanaz Üdvözlettel : felacsó

Feliratkozás Hírlevélre